Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לכולם .האתי היום בטסט ונאמר לי שיש זיהום מהגזים שיוצאים מהאגזוז .מה עושים אך מטפלים בזה ?

פורסם (נערך)

חיפוש קצר היה מניב את התוצאה הבאה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?394687-%D7%9B%D7%99%D7%A9%D7%9C%D7%95%D7%9F-%D7%91%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%AA-%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%A8%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%99

בהצלחה וחג שמח :)

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

אורן,האם הגעת עם הרכב לאחר נסיעה של 15-20 דקות בינעירונית למכון הרישוי ? אם לא,הרכב לא הגיע מספיק חם (המנוע לא בטווח הטמפ' הרצוי וכך גם הממיר הקטליטי).

במצב העניינים הזה,גש לבדיקה חוזרת (עלות של 20 ש"ח אולי) אחרי שתגיע למכון בנסיעה כפי שפורט כאשר אתה נוסע במהירות המותרת אבל לוחץ טיפה כדי לאמץ מעט את המנוע.

אם בכל זאת ביצעת נסיעה ארוכה עד מכון הבדיקה ואלו התוצאות,,יש לבדוק תחילה חשד לחור באגזוז ואם אין,יש לגשת למכון להזרקות דלק,לבצע בדיקת 4 גזים ולהתקדם לפי תוצאותיה.

הכל יתכן- חור באגזוז,חיישן חמצן/חיישן אחר/ממיר קטליטי לפי הסדר הזה אלו התקלות הקלאסיות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

באמת אולי כדאי לקפוץ למכון הזרקות/קרבורטורים, כדי שיחוו דעה. לרוב גם לא ייקחו ממך כסף אם אין מה לתקן או לעשות (כלומר רק על בדיקה ועצה).

אותי אף פעם לא חייבו על בדיקה במכון כזה, וגם אם כן יחייבו אותך, כמה כבר...

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

תודה לכול האונים אנסה לגשת לבדיקה במכון הזרקות רק מבקש אפו יש מכון בעזור הקריות עכו .המנוע לא מאשן ולא צורך בכלל שמן.

פורסם

תתחיל מלהעלות את הטופס של הטסט עם הפרטים של הכישלון, בהחלט יכול להיות שבאת עם מנוע קר לטסט ואז הוא מזהם יותר

במקרה דומה הלכתי למוסך מורשה והוא אמר לי, תעשה טסט חוזר עם מנוע חם ואם תיכשל תחזור.

הטסט החוזר עולה 20 שח, לפתוח כרטיס עולה פי 10 . האוטו עבר את הטסט החוזר כמו ענק

פורסם
תתחיל מלהעלות את הטופס של הטסט עם הפרטים של הכישלון, בהחלט יכול להיות שבאת עם מנוע קר לטסט ואז הוא מזהם יותר

זה הדבר הראשון שכתבתי לו לפני שמתחילים לחפור בקרביים של הרכב, עדיין לא שמענו מפותח הנושא כיצד הגיע לטסט ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

נחון באמת לא עניתי אך הגעתי לטסט אבל אחשב נסקרתי שסך הכול נסעתי מהקריות עד עכו בערך אסר דקות ויכול להיות שהמנוע לא היה מספיק חם.

פורסם

חשוב להבין על מה נכשלת בזיהום אוויר,למדה או co אבל בשלב ראשון הייתי מנסה להוסיף תוסף כמו K44 על חצי טנק דלק ונוסע איתו כשבוע (משהו כמו 80 שח), רוב הסיכויים שתעבור אבל אם עדיין אתה לא עובר אפשר לעשות ניקוי אינפוזיה של מערכת ההזרקה (משהו כמו 250 שח) , שווה גם להחליף פילטר אוויר, ולבדוק את האגזוז שאין בו חורים , אם עדיין לא עובר, צריך לבדוק את חיישן החמצן,יכול להיות שגורם למנוע לעבוד בתערובת עשירה ואם עדיין לא רואים ירוק בטסט לבדוק את הממיר הקטליטי במכון אגזוזים. אני הצלחתי להעביר ככה טסט ברנו מגאן מודל 97, כשסוף סוף עברתי התרגשתי יותר משנולד לי ילד...

פורסם

קודם כול רוצה להודות לכולם אל ההסברים .היום דיברתי עם המוסכניק שמטפל ברכב קבוע הוא ביקש ממני לחזור לטסט ולבקש מהבוחן לתת אפשרות לחמם את המנוע כי חמש דקות אל טורים גבוהים ולבדוק אחרי זה .הבוחן הסרים וראה פלה הבדיקה יצא בסדר גמור ואברתי טסט חברים מה שלמדתי מי זה שלא צריך לרוץ ולהחליף חלקים ללא צורך .

• תוכן חדש...