Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לנושא השאלה שבכותרת,

הם יפסקו כשיפסיקו את ההצגה המיותרת הזו שנקראת "טסט שנתי" ויעבירו את האחראיות לנהגים.

יום טוב גם לך

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לנושא השאלה שבכותרת,

הם יפסקו כשיפסיקו את ההצגה המיותרת הזו שנקראת "טסט שנתי" ויעבירו את האחראיות לנהגים.

כל מילה בסלע.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

כל דבר שקורה צריך לדווח עליו , הינה מכונים באשדוד נסגרו ובצדק אחד מהמכונים היה מעביר רכבים עם תשלום ,צריך להוריד את הראש לאחד כזה , רק אנחנו נשנה את הדבר הזה בזה שנתחיל להתלונן על השחיטות ומסחטת הכסף הזו .

אם כבר מכונים אז בחודש בא אני כבר צריך לגשת לטסט שנתי , יש למישהו המלצה על מכון טסטים בקרבת אשדוד ?

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם
כל דבר שקורה צריך לדווח עליו , הינה מכונים באשדוד נסגרו ובצדק אחד מהמכונים היה מעביר רכבים עם תשלום ,צריך להוריד את הראש לאחד כזה , רק אנחנו נשנה את הדבר הזה בזה שנתחיל להתלונן על השחיטות ומסחטת הכסף הזו .

אם כבר מכונים אז בחודש בא אני כבר צריך לגשת לטסט שנתי , יש למישהו המלצה על מכון טסטים בקרבת אשדוד ?

לא יעזור לך אם תדווח...אתה צריך הוכחות וראיות חותכות.

עם המצב הקיים המציאות הזאת של מכוני טסטים שעושים ככל העולה על רוחם כאשר אין שום בקרה תימשך...כל עוד הדבר לא פוגע בהכנסות המדינה.

40 מיליארד לשנה מאיםה חשבתם שהכסף מגיע.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

בטוח שלא מהעץ זה באמת מבאס לגבי הלוחיות נכון לא צריך לשלם על זה בהחלפה נכון ?

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם
לפני כחודש ניגשתי לטסט, הוכשלתי על "תחתית מנוע מלוכלכת בשמן". אז נכון, הייתה דליפת שמן קלה לפני כחצי שנה, טופלה. מה אכפת לטסטר אם תחתית המנוע מלוכלכת..??! זו לא בעיה בטיחותית. זו לא בעיה בכלל. את מי זה מעניין?

לו לא איכפת אבל איך הוא אמור לדעת אם הנזילה קיימת או הופסקה.

תיקנת נקה את התחתית.

נזילת שמן במידה העלולה לגרום הטרדה לעוברי דרך או לפגוע בבטיחות

נהגת ברכב הנ"ל, כשהיתה בו נזילת שמן במידה העלולה לגרום הטרדה לעוברי

דרך / לפגוע בבטיחות, בניגוד לתקנה 155 לתקנות התעבורה.

5799

סכום הקנס 1000

נקודות 6

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מבחינתי יש דבר יותר מעצבן שהוא בגדר גניבה.

ישנן לוחיות רישוי אשר צבעהן דהה, עקב פגם ביצור.

ניתן לראות את הלוחיות האלה כמעט על כל רכבי VAG לסוגיהם וגם רכבים אחרים.

כאשר אני ניגש לשאול אדם, האם החליפו לו לוחית רישוי?, אמר לי שלא, למרות שהיא דהויה לגמרי.

ולעיתים אני שואל אדם, האם בטסט הוחלפה לך לוחית רישוי דהויה?, כן.

האם שילמת את הלוחית רישוי?, כן.

מכוני הרישוי מודעים לליקוי בלוחיות הרישוי וחרף זאת, הם לא מספרים שזאת ללקוח (אנחנו לא באמת לקוחות, סתם עלוקות בשבליהם) וגובים מהם כספים לשווא.

גם לא אתפלא אם הם מקבלים סכום כלשהו או זיכוי על הלוחיות ההלקויות, לאחר החזרה למפעל.

פרנקופיל מושבע!

פורסם
אני חושב שהכל בראש של הלקוחות שמרגישים פחד וחשש שמחפשים אותם או משפילים אותם.

כמו אנשים שבאים לבנק לקבל משכנתא, ומרגישים שהבנק עושה להם טובה שהוא נותן להם משכנתא.

המציאות בדיוק הפוכה, נותן השירות צריך את הלקוחות!

אני מדבר בהנחה שהרכב נראה סטוק, נקי, מסודר, ולא משהו כמו ג'נטים במידה שרואים מרחוק שהיא לא נכונה או פנסים ראשיים בצבע ורוד.

גש בראש מורם למכון הטסטים, כמו שהמליצו כאן כדאי בסוף יום עמוס.

יש פסילה אמיתית - גש לתקן. אתה מרגיש שסתם חיפשו אותך - דבר עם המנהל, כתוב למשרד התחבורה, תעשה מה שצריך. תעמוד על שלך.

תמצא מקום קבוע שנעים לך לעבוד איתו.

אני מעביר 4 טסטים בשנה - 2 לרכב מיושן, 1 לאספנות ו1 רגיל. מעולם לא הרגשתי ש"מחפשים" אותי סתם עם אף רכב שהיה לי.

אוקיי, אתה בעל רכב מיושן ואספנות כלומר אתה צריך אישור רכב מיושן כלומר מעלים את הרכב שלך על הליפט. אז מה תאמר שאתה מתחת לרכב עובר עם המוסכניק והכל טוב ויפה. אתה מגיע לטסט והוא מכשיל אותך על גומיית צירייה קידמית קרועה? אבל היית עם המוסכניק מתחת לרכב וראית במו עינייך שהכל בסדר. אז מה, בכמה קילומטרים מהמוסך אל המכון הגומיה נקרעה?

חוץ מזה, אם אתה מעביר כמה רכבים בשנה במקום אחד אתה לקוח VIP עבורם אז הם מבינים שאתה נותן להם פרנסה ולכן עלייך לא ינסו לעשות קומבינה. במיוחד שרכב מיושן עושה 2 טסטים בשנה אז ממך הם מקבלים כפול מאשר אדם רגיל שבא פעם אחת בשנה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
לו לא איכפת אבל איך הוא אמור לדעת אם הנזילה קיימת או הופסקה.

תיקנת נקה את התחתית.

נזילת שמן במידה העלולה לגרום הטרדה לעוברי דרך או לפגוע בבטיחות

נהגת ברכב הנ"ל, כשהיתה בו נזילת שמן במידה העלולה לגרום הטרדה לעוברי

דרך / לפגוע בבטיחות, בניגוד לתקנה 155 לתקנות התעבורה.5799סכום הקנס 1000

נקודות 6

אבל זה בדיוק העניין; הוא לא רואה נזילה, הוא רואה לכלוך. גם אם אנקה את הליכלוך ויש נזילה, הוא לא יראה אותה. כלומר בכל מקרה הוא לא רואה ולא יראה נזילה, אם הייתה נזילה או שהופסקה נזילה. קיצור, הלכלוך אינו מדד לכלום. אילו הייתה נזילה במדה האמורה להטרדה וכו', הוא היה רואה אותה עם תחתית מלוכלכת או בלי.

פורסם
לנושא השאלה שבכותרת,

יעבירו את האחראיות לנהגים ? אוי לנו אם זו תהיה התוצאה.

אני כל יום עובר ליד מכוניות נוזלות, בעלות צמיגים יבשים, ושלא נדבר על איך הן נשמעות כאשר הן נוסעות (הראש מנוע עומד להיפרץ כל שנייה, הברקסים מרעישים בצורה יוצאת דופן)

מה שכן אני מסכים שצריך לשנות את המתכונת של מכון הטסטים.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
יעבירו את האחראיות לנהגים ? אוי לנו אם זו תהיה התוצאה.

אני כל יום עובר ליד מכוניות נוזלות, בעלות צמיגים יבשים, ושלא נדבר על איך הן נשמעות כאשר הן נוסעות (הראש מנוע עומד להיפרץ כל שנייה, הברקסים מרעישים בצורה יוצאת דופן)

מה שכן אני מסכים שצריך לשנות את המתכונת של מכון הטסטים.

וכל הרכבים האלה שאתה רואה עוברים טסט.. אז מה עשינו בזה?

יש מדינות שבהן אין טסט שנתי, וכשאין לנהגים את מי להאשים, באופן מפתיע הם לוקחים אחראיות ומטפלים יותר טוב מאשר ארץ הקודש.. כמו ילדים, ברגע שנותנים להם אחראיות זה רק מקדם אותם

יום טוב גם לך

פורסם

חשבתי שכולם כאן רוצים להיות אירופיים.

אז להזכירכם - תקנות האיחוד האירופי דורשות טסט תקופתי. לא חייב להיות שנתי, אבל חייב להיות.

הבעיה אינה מוסד הטסט, אלא דרך הביצוע. כנראה שבמקרה זה ההפרטה אינה הפתרון האידיאלי. מצד שני - מה היה קורה אילו כולנו היינו הולכים לעשות טסט במשרד הרישוי, גם אם יש במגרש 20 בורות ומתקני בדיקת זיהום? האמת היא שהייתי רוצה לראות יותר לקוחות מדומים מבצעים ביקורות, וענישה משמעותית על מכונים שמזייפים, במיוחד אם מדובר בכשלים חוזרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
וכל הרכבים האלה שאתה רואה עוברים טסט.. אז מה עשינו בזה?

יש מדינות שבהן אין טסט שנתי, וכשאין לנהגים את מי להאשים, באופן מפתיע הם לוקחים אחראיות ומטפלים יותר טוב מאשר ארץ הקודש.. כמו ילדים, ברגע שנותנים להם אחראיות זה רק מקדם אותם

אני מאמין (אולי מאמין מידי) שרכבים כאלה יגיעו למכון הטסטים ואז יקבלו את רשימת הליקויים. מודע לכך שיש קומיבנטורים וכאלו שאוהבים לעשות דברים בדרך-לא-דרך אז הם "צולחים את המשוכה".

מה שמעניין אותי בעיקר בפיתרון שהצעת, זה איך לפתור את הבעיה מס'1 וזה דליפות שמן. יש אנשים שלא יודעים איך לפתוח את המכסה מנוע, ואפילו יותר מהם, ישנם אנשים שלא מסוגלים פיזית להתכופף מתחת לרכב ע"מ לבדוק אם יש/אין נזילות.

איך אדם כמתואר לעיל "ישים לב" לבעיה ? (והפיתרון של ללכת למוסך פעם בשנה, בעצם מעביר את האחראיות למוסך ואף מוסך לא יקח אחראיות לחיי אדם למעט טיפול בסיסי ברכב. בטח לא ההשלכות שיכולות לנבוע.)

אם החוק יגיע למצב בו אם נזל ממך שמן, וכל מה שיקרה כתוצאה מהנזילה "יפול עלייך", אני אישית לא אסע ברכב. הרי כל מי שעלה על דו"ג יודע שטיפת שמן מנוע, טיפה בגודל של 3 טיפות גשם, יכולה לקחת חיים.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם (נערך)

אמונה לחוד ומציאות לחוד..

במציאות לא חסר מוסכים מקומבנים במכוני הטסטים, שתמורת 200 שקל יעבירו לך טסט גם פרד עם 3 רגליים.

יתרה מכך,מערכות קריטיות כמו בלמים כלל לא נבדקות בטסט, נבדקת עוצמת הבלימה לאותו רגע, את עוצמת הבלימה הזו בלמים של רכב מודרני יתנו גם אם יש 0 בשר על הרפידות.. אז חבל על ההצגה

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...