Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A3 שנת 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

רציתי לשאול יצא לי לראות אאודי A3 שנת 2010 יש ראשונה עם ק"מ נמוך, מנוע 1600 עם גימור ספורט Sharp

ראיתי שהמחיר נמוך ורציתי להתעניין אולי בשל קנייה,

למה המחיר נמוך? איך המנוע והגיר של הרכב? מה לגבי צריכת דלק וטיפולים שוטפים? האם מתאים לכל אחד או כאלה שיש להם כיס עמוק?

אשמח לעזרה, תודה! :-D

פורסם

המחיר נמוך כי הרכב לא משהו..

מנוע 1.6 די עצלן (לא טורבו)

גיר בעייתי dsg7, (תעשה חיפוש בפורום על הגיר)

צריכת דלק משולבת של בערך 1:10-11

טיפולים שוטפים כמו בכל רכב (שמנים/פילטרים/פלאגים)

במידה ויש תקלה בגיר- העלות היא כ-5000₪ למצמדים (״קלאצ׳ים״) וכ-8000₪ למכטרוניק (״מוח גיר״)

יכול להיות שזה מספיק לך, תלוי מה הדרישות.

חשוב לבדוק היסטוריית טיפולים ואם הגיר עבר תיקון.

המנוע הזה אמין, במידה ומבצעים טיפולים בזמן

שלומי

פורסם
המחיר נמוך כי הרכב לא משהו..

מנוע 1.6 די עצלן (לא טורבו)

גיר בעייתי dsg7, (תעשה חיפוש בפורום על הגיר)

צריכת דלק משולבת של בערך 1:10-11

טיפולים שוטפים כמו בכל רכב (שמנים/פילטרים/פלאגים)

במידה ויש תקלה בגיר- העלות היא כ-5000₪ למצמדים (״קלאצ׳ים״) וכ-8000₪ למכטרוניק (״מוח גיר״)

יכול להיות שזה מספיק לך, תלוי מה הדרישות.

חשוב לבדוק היסטוריית טיפולים ואם הגיר עבר תיקון.

המנוע הזה אמין, במידה ומבצעים טיפולים בזמן

תודה שלומי, אני מחפש רכב קצת קטן ושיהיה אמין ונוח שאוכל להחזיק אותו לכמה שנים, לפי מה שרשמת עדיף כבר להשקיע עוד ולקחת את הדגם היותר חדש עם 1.2 טורבו? או בכלל ללכת על רכב אחר? אני לא מחפש הרבה כוח וכן חשוב שהגיר יהיה אמין והרכב יהיה חסכוני

פורסם

פותח הנושא,גיר DSG 7 קיים כמעט בכל רכבי הקונצרן החל מ-2009, והרבה נכתב על הגיר הזה ובעיקר מה הוא לא - לא אמין.

אם אתה מחפש אמינות ולא להיות בחרדות לגבי הגיר,אתה צריך לחפש קונצרן אחר לחלוטין -תוצרת יפן/קוריאה למשל- יש הרבה כאלו בשוק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מנוע ה-1.6 חלש ותחזוקה יקרה שלא מצדיקה את עצמה, מי שקונה אודי לוקח בדרך כלל את המנועים החזקים יותר.

לכן אין ביקוש לגרסה הזאת ספציפית.

הדגמים עם מנועי טורבו הם רכבים מצויינים.

פורסם
פותח הנושא,גיר DSG 7 קיים כמעט בכל רכבי הקונצרן החל מ-2009, והרבה נכתב על הגיר הזה ובעיקר מה הוא לא - לא אמין.

אם אתה מחפש אמינות ולא להיות בחרדות לגבי הגיר,אתה צריך לחפש קונצרן אחר לחלוטין -תוצרת יפן/קוריאה למשל- יש הרבה כאלו בשוק.

אני רוצה משהו גרמני אמין כמו אאודי ופולקסווגן, מה העניין עם הגיר שהמצמדים מתחמים בגלל מזג האוויר בארץ?

פורסם

גם אמין וגם אאודי/וולקסואגן כנראה שלא תקבל ביחד.

לגיר יש 2 בעיות:

1. מוח גיר שנוטה למות, תיקון יקר כ8000₪ בשנת 2013 היה קמפיין שהחליפו את הבעייתיים, בדוק אם ברכב הוחלף.

2. מצמדים נשחקים, בין 10,000 ל 80,000 קמ, תלוי במזל שלך ובדגם המותקן, עלות החלפה כ5000₪.

שלומי

• תוכן חדש...