Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מעצב באתר שיעצב לי לוגו לעסק.

ראיתי שכל מוכר מציע חבילת עיצוב משלו ומתמחר אותה מראש.

איך זה עובד?

אני שולח לו מייל ומסביר לו מה אני רוצה? להראות לו דוגמאות?

אם אני צריך שהלוגו יהיה בעברית הם יכולים לעשות את זה?

מה קורה אם אני לא אוהב את מה שהוא עיצב?

אשמח לתגובות מבעלי ניסיון באתר.

פורסם

אתה מחפש את המעצב לפי חוות דעת חיוביות ומתחיל לנהל איתו מו"מ בו אתה מסביר בדיוק מה אתה צריך. רשאי כמובן להתמקח על המחיר.

בחבילה שהם מציעים, מצוין האם היא כוללת את התיקונים והשיפורים (ללא הגבלה או מספר מוגבל).

לגבי עברית - אפשרי בהחלט. בחיפוש תגדיר שאתה צריך עבודה בעברית.

פורסם

ממליץ נורא על GraphicRiver. מה ש"מעצבים" בFIVERR עושים בדרך כלל זה לוקחים לוגויים חינמיים או גנובים מכל מיני Marketplaceים של מעצבים ואז משנים טקסט ומוכרים לך כאילו זה יחודי. אף אחד לא יעצב לך לוגו מקורי ומושקע ב5 דולר.

https://graphicriver.net/category/logo-templates

פשוט תחפש פה כל מיני מילות מפתח שקשורות לעסק שלך.

אם באלך תוכל להיכנס דרך לינק מפנה שלי :)

https://graphicriver.net/category/logo-templates?ref=ronkathemes

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

רק שים לב שכשאתה משלם 5 דולר על העבודה (כשמו של האתר, המעצב עצמו מקבל 4 דולר, כי האתר לוקח 25٪ עמלה), האיכות תהיה ברמה של כיתה א' לילדים עם עתיד פלילי.

אני לא מבין את האנשים שמשתתפים בזה. לא רק שהם לא מעריכים את העבודה של עצמם, הם גם פוגעים בקולגות שלהם למקצוע, בזה שהם מוכרים את העבודה שלהם כל כך בזול.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הנסיון שלי איתם הוא זוועתי

בהתחלה לקחתי לוגו זול ב 15 דולר, אחרי שיצא שנות ה 90 קיבלתי החזר, הלכתי והשקעתי 70 דולר, שלחץי מסמך מאוד מאוד מפורט ומושקע שיעביר את הציפייה שלי והסבר על המוצר, יצא משהו לא קשור בכלל והבחור בכלל לא ניסה לתקן, ישר ויתר ונתן החזר.

הרושם שלי שאנשים נותנים החזר אוטומטית אם אתה לא מרוצה כדי לאפשר קבלת ביקורות טובות בלבד.

עוד לא נתקלתי במישהו עם ביקורת אחת לא טובה.

כרגע יש לי באתר אצלהם 80 דולר וכל פעם שאני מחפש לעשות עם זה משהו אני מתבאס. כבר מצאתי מישהי מישראל אבל אי אפשר לדבר בטלפון, ביקשתי עבודות עבר להתרשם קיבלתי כלום.

לדעתי רוב מי ששם הוא בינוני אבל למשתמש אין דרך לדעת.

לגבי הלוגו התברברתי עם זה הרבה עד שאחיינית של חבר בת 18 עשתה לוגו פצצה שנראה ממש אבל ממש טוב.

פורסם

תמיר, בתור אחד שמתעסק בתחום העיצוב - יש בעייתיות עם ה-Fiver הזה.

חבר טוב ביקש ממישהו שם שיעצב לו לוגו, לאחר שקיבל מה שקיבל הוא שלח אליי שאחווה את דעתי על העבודה.

מסתכל על הלוגו ולא מאמין - זה בכלל הלוגו של NA (נרקומנים אנונימיים!!!) עם שינויים קלים...

לעומת זאת, פנה לאחד אחר שם וקיבל דווקא לוגו די סביר, הכל שאלה של מה אתה רוצה ואיזה רמת מורכבות.

פורסם
לי הייתה התנסות עם עבודת קופירייט ואני ממש מרוצה. כמובן זה לא מעיד על הכלל...

אשמח לקבל את השם של הבחור/ה ודוגמא של מה שהוא הכין

פורסם
מוזר כי יש שם כאלה שמעלים עבודות ממש ממש יפות, גם אם זה גנוב או לא, זה נראה טוב.

שמע, הם שמים לך את הדוגמאות שהם רוצים שתראה כדי למשוך אותך

בפועל זה נראה אחרת

אני בטוח שיש שם גם אנשי מקצוע טובים, אבל הבעיה היא איך למצוא אותם.

• תוכן חדש...