Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חלקתי את המושב האחורי עם עוד שני אנשים, המושב האמצעי שם מרגיש בדיוק כמו אלה בצד, רק בלי המשענת יד

אז יש לך BMI תקין.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא משהו שקורולה או פריוס יכולות להתמודד מולו אתה מבין...[emoji38]

כן, איפה אני ואיפה אקספלורר.

אפילו לא עברתי את מבחן המונדאו - כששלי עשתה לי בעיות, מיד התקפלתי ורצתי לקנות קורולה, במקום, כמו גבר אמיתי, להגיד שאני רוצה יותר מזה, ולקנות מונדאו אקובוסט טיטניום.

כנראה שנידונתי לא לדעת אף פעם איך זה לא להיכנס עם F350 בחניון תת קרקעי.

לאדם נחות כמוני מגיע להיות עם קורולה ופריוס. אני לא מספיק גבר לאקספלורר [emoji24]

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תתחדש!

אני בדיוק מחפש גם רכב ואלו היו על הכוונת (כמובן משומש ולא חדש, קשה לי להוציא סכום כזה על רכב אפילו כאשר יש לי את הכסף ללא מימון).

את הגרנד צ׳ירוקי ראיתי לפני חודש ועשה עלי רושם מאוד חיובי, מאוד איכותי מבפנים, עיצוב מוצלח (פנים וחוץ), ומאוד מאוד מרווח מאחור (רוחב מושב אחורי בין הדלתות) ועם תא מטען עצום.

את הטרוורס גם בחנתי וגם הוא גדול מאוד אך פחות מושך מהגרנד.

היום הלכתי לראות את האקספלורר ואני חייב לומר שממש הופתעתי מהשורה האחורית, היא פשוט צפופה באופן אבסולוטי.

היא שוות ערך לגיפונים הקטנים סטייל אאוטלנדר ודומיו ומסודרת גרוע.

באמת שזו הייתה הפתעה ואז הבנתי מה הקטע, הדלת האחורית בעומק של בערך 40 ס״מ (הערכה על פי העין, לא מדדתי) עם ה-מ-ו-ן פלסטיקה.

בנוסף יש גם רווח מוזר בין המושב לדלת וכך מתבזבזים להם עוד ס״מ חשובים ללא ניצול (אולי הרכב תוכנן לכיסאות קפטיין).

בקיצור, ממש רחוק ממה שהוא נראה מבחוץ.

מבחינה זו הוא אמריקאי קלאסי, ענק מבחוץ וממוצע מבפנים עם ניצול גרוע של השטח, לא מתוחכם וכבד כמו גוש בטון.

לחיוב הרכב נראה נהדר במושב הנהג והישיבה בו גבוהה ביחס לג׳יפונים אחרים.

אני אישית ירדתי ממנו כי אני צריך להכניס שלושה מושבי בטיחות בספספל האחורי ואין מצב באקספלורר.

אם כבר, אז הייתי הולך על טרוורס שניתן להשיג במחירי בדיחה (2014 ב-120k₪) ויש מבחר עם ק״מ נמוך מאוד.

רק חושש שאני אהיה כנראה הבעלים האחרון שלו עם חתונה קטולית (שוק בין הגרועים)..

אגב, הסורנטו מרווח משמעותית מהאקספלורר בשורה האחורית, אך אני מסכים איתך שהוא נרעה עלוב גם מבפנים וגם מבחוץ מה שמוריד לי מאוד ממנו.

תודה על הסקירה ותתחדש.

פורסם

ואדים,

אני שמח שהודת בחולשות שלך, זה טבעי לחלוטין.

בכל מקרה הלקח שלך לעתיד יהיה, לא לזלזל ברכבים שלא נהגת בהם או שיש לך נסיון איתם בכלל.

סתם לכתוב דברים מהראש זה חמוד, אומנם זה האינטרנט והפורום, אבל הוא תהיה קצת יותר מציאותי.

זה שנפלת על מונדאו לא טובה זאת כבר בעיה אחרת, באסה לך כמו שאומרים.

*** מדברים על אדם שכן יכול להוציא סכום שלא לך ולא לי יהיה במזומן ככה בזמן הקרוב אבל בוא תעשה טובה, תצמד לעובדות בשרשור במקום להעלות קונספירציות.

תהנה בקורולה, אף אחד לא אמר שום דבר רע, רק שזה לא יהיה עד המוות הא? ;) צריך לגוון קצת בחיים.

פורסם

תודה רבה!

אני חייב לומר שממש הופתעתי מהשורה האחורית, היא פשוט צפופה באופן אבסולוטי.

היא שוות ערך לגיפונים הקטנים סטייל אאוטלנדר ודומיו ומסודרת גרוע.

באמת שזו הייתה הפתעה ואז הבנתי מה הקטע, הדלת האחורית בעומק של בערך 40 ס״מ (הערכה על פי העין, לא מדדתי) עם ה-מ-ו-ן פלסטיקה.

בנוסף יש גם רווח מוזר בין המושב לדלת וכך מתבזבזים להם עוד ס״מ חשובים ללא ניצול (אולי הרכב תוכנן לכיסאות קפטיין).

בקיצור, ממש רחוק ממה שהוא נראה מבחוץ.

מבחינה זו הוא אמריקאי קלאסי, ענק מבחוץ וממוצע מבפנים עם ניצול גרוע של השטח, לא מתוחכם וכבד כמו גוש בטון.

השורה השלישית לא מתאימה למבוגרים אבל היא מתאימה ל 2 ילדים בכייף, אפילו לנסיעות ארוכות. אצלי שני הילדים רוצים לשבת רק בשורה השלישית. יש להם פתחי מיזוג, טעינה קרובה בשביל טאבלטים, מקום לשים סנדוויץ' ושתיה.

הבעיה שבקטגוריה הזאת שאני קורא לה midsize SUV אין הרבה רכבים בשוק עם שורה שלישית מרווחת ועדיין נראים טוב מבחינה עיצובית.

בשביל זה צריך להגדיל את התקציב כדי לרכוש large SUV ובכל זאת בסוף מגלים שרכבים כאלה לא מיובאים כלל לארץ.

אגב, הסורנטו מרווח משמעותית מהאקספלורר בשורה האחורית, אך אני מסכים איתך שהוא נרעה עלוב גם מבפנים וגם מבחוץ מה שמוריד לי מאוד ממנו.

מסכים.

פורסם

את הגרנד צ׳ירוקי ראיתי לפני חודש ועשה עלי רושם מאוד חיובי, מאוד איכותי מבפנים, עיצוב מוצלח.

צר לי אבל הגרנד צ׳ירוקי רחוקה מאוד מלהיות מאוד איכותית בפנים. עור זול ללא שום טקסטורה , חלקי פלסטיק זול שאמורים להיראות כאלומניום וכו.

פורסם
תודה רבה!

השורה השלישית לא מתאימה למבוגרים אבל היא מתאימה ל 2 ילדים בכייף, אפילו לנסיעות ארוכות. אצלי שני הילדים רוצים לשבת רק בשורה השלישית. יש להם פתחי מיזוג, טעינה קרובה בשביל טאבלטים, מקום לשים סנדוויץ' ושתיה.

הבעיה שבקטגוריה הזאת שאני קורא לה midsize SUV אין הרבה רכבים בשוק עם שורה שלישית מרווחת ועדיין נראים טוב מבחינה עיצובית.

בשביל זה צריך להגדיל את התקציב כדי לרכוש large SUV ובכל זאת בסוף מגלים שרכבים כאלה לא מיובאים כלל לארץ.

מסכים.

את השורה השלישית בכלל לא בחנתי אבל היא נראית סבירה מבחינת מרחב.

רק שמתי לב שכאשר היא פתוחה לא נשאר הרבה מקום בתא המטען (דיי נפוץ בכל הקטגוריה).

אני אישית הייתי מצפה שבשורה השניה (האמצעית) תהיה מרווחת מספיק בכדי לאכלס שלושה כיסאות בטיחות, בטח כאשר מדובר על מפלץ בגודל כזה.

הכל עיניין של תכנון, זה כמו להשוות קרוואן אמריקאי לארופאי. :)

פורסם
צר לי אבל הגרנד צ׳ירוקי רחוקה מאוד מלהיות מאוד איכותית בפנים. עור זול ללא שום טקסטורה , חלקי פלסטיק זול שאמורים להיראות כאלומניום וכו.

אל תצטער, זו דעתך וזה בסדר גמור.

לי אישית הוא הרגיש איכותי, לא שמתי לב לבעיות בטקסטורה של העור.

אגב עור, במאזדה 6 העור הרגיש לי יותר איכותי משתי המכוניות האמורות, אז מה?

עדיין לא רואה שום בעיה, לא בפלסטיקה ולא בעור של שני הרכבים.

אבל זו דעתי כמובן.

פורסם
מצטער, אתה לא מספיק ענין טעם.

לך תעשה קורס בליטוף פלסטיקים וליקוק עורות ותחזור.

LOL

נ.ב. אנין טעם

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
אני רק שאלה: למי כן מתאים פורד אקספלורר? השאלה מופנית לכל מי שטוען שהקנייה לא היתה מושכלת

למשפחה גדולה שהפרוטה מצויה בכיסה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
אני רק שאלה: למי כן מתאים פורד אקספלורר? השאלה מופנית לכל מי שטוען שהקנייה לא היתה מושכלת

למבוססים היטב שיש להם את הסכום לרכוש רכב פנאי גדול עבור המשפחה, אין חוכמות באמת.

פורסם

ולכן פות"ש קנה את הרכב, למה מוציאים לו את הרוח מהמפרשים?...

נ.ב. אני מופתע שלא היתה הנחה משמעותית, חשבתי שבסגמנטים האלו המחירון לא משקף את מחיר הסגירה כלל

פורסם

ולכן פות"ש קנה את הרכב, למה מוציאים לו את הרוח מהמפרשים?...

נ.ב. אני מופתע שלא היתה הנחה משמעותית, חשבתי שבסגמנטים האלו המחירון לא משקף את מחיר הסגירה כלל

• תוכן חדש...