Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוויר בצמיגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

באחד מהגלגלים ברכב שלי לחץ האוויר פוחת מהר. בערך פעם בשבוע, ולפעמים פעם בכמה ימים אני צריך למלא בו אוויר. כמובן שאני מקפיד למלא כל פעם אבל יכול להיות שמסוכן לנסוע כך וצריך להחליף את הצמיג?

בנוסף, כשאני ממלא אוויר (לא דווקא בצמיג הזה אלא בכל הצמיגים) אני מנסה לעשות את זה בהתאם להוראות היצרן אבל הרבה לפני שזה מגיע לרמה הכתובה אני רואה שהצמיגים מספיק מנופחים ושאני סתם דוחס אוויר בכוח, והמשך הניפוח רק עלול להזיק. מדובר ברנו-מגאן, לחץ אוויר מומלץ ע"פ היצרן הוא 29 בגלגלים אחוריים ו-32 בקדמיים. בפועל אני ממלא רק 23-24 ומרגיש שהגלגל כבר יותר מדי מנופח.

לא יכול להיות שהבעיה במכשיר כי זה קורה לי במקומות שונים.

מה אני עושה לא בסדר?

תודה.

פורסם

לא רק זאת, אלא שאם הניפוח מתבצע לאחר נסיעה יותר מקלה וקצרה, יש להוסיף עד כ-10% ללחץ המומלץ ע"י היצרן.

כדי למנוע חוסר וודאות לגבי תקינות מד הלחץ בתחנה, ניתן לרכוש מד לחץ פשוט לעצמך ולבדוק לבד.

פורסם
צריך למלא לחץ אויר לפי הוראות היצרן (המהדרין יוסיפו עליו 1-2 PSI) ולא ע"פ העין.

אם צמיג אחד דולף - יש לגשת לפנצ'ריה לבדיקה.

מה ההסבר לכך?

פורסם

תתחיל מלנפח כמו שצריך.

הצמיגים עובדים הרבה יותר קשה כשחסר אויר.

אם ממשיך לברוח אויר, אז תבדוק, יכול מאוד להיות שיש לך בורג תקוע בצמיג

• תוכן חדש...