Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב בתקציב של עד 30K ודיי איבדתי את עצמי בין כל הרכבים.

אני קונה את הרכב למטרות עבודה (פגישות וכאלה לא עומס על הרכב) מה שאומר שיש גם נסיעות ארוכות

תל אביב - חיפה , תל אביב - באר שבע.

אשמח להמלצות על רכב אמין וחסכוני יחסית שמתאים לצרכיי.

בנוסף, אני בעל חברה , מה שאומר שאולי אם ארכוש רכב מליסינג יירד לי המע"מ מהתשלום. (משהו שאצטרך לבדוק עם הרו"ח שלי) כך שאני שוקל אולי לקנות מליסינג.

תודה

פורסם

לא יודע לגבי רכישה מליסינג. זה באמת עניין לרו"ח.

אם ידני זו אופציה, פיג'ו 208 נמצאת על גבול התקציב, למשל זו:

http://yad2.co.il/s/c/ofmhpu

שאין לי היכרות אישית איתה, כמובן. נשמעת לי האופציה הכי סבירה מבחינת שילוב של נוחות, חיסכון ואבזור סביר.

אפשר גם לחפש קליאו, פיאסטה, פונטו או i20.

אם ידני זה לא אופציה, הייתי חושב על i20, מאזדה 2 (הדגם עם שש כריות אוויר, לא זוכר בדיוק איזה) או סיריון, שהיא קצת קטנה יותר אבל אולי בכל זאת תספיק.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

המאזדה 2 המאובזרת הא הדינמיק, קצת גבולית בתקציב, מה גם שהיא לא חסכונית.

גם הספייסטאר של מיצובישי מעט גבולית בתקציב שלך, אבל חסכונית ואמינה, אם האיכות הנמוכה לא מפריעה לך אז זה יופי של אוטו.

עם זאת, לאור הנסועה שלך, הייתי שוקל רכב מעט גדול יותר ופחות חסכוני אבל כזה שיותר נוח לנסוע בו למרחקים ולא ייעייף אותך, משהו כמו מיצובישי לנסר 1.8 או קיה מג'נטיס 2.0.

• תוכן חדש...