Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתכנן לקנות רכב הונדה אקורד דיזל ידנית שנת 2009.

כשעשיתי עליה סיבוב הרגשתי שהילוכים 1 ו 2 נכנסים קשה.

מה יכולה להיות הסיבה לכך? ומה טווח המחירים לתיקון?

תודה לעוזרים,

אלכס

פורסם

בגיר ידני רוב הסיכויים שמדובר בקלאץ' בלבד ולא בגיר (שדי קשה להזיק לו). כמה ק'מ יש לרכב והאם בקלאץ' הוחלף אי פעם?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לאוטו 180 אלף ק"מ.

הבחור אומר שהוא לא עשה לו קלאץ', אז אולי זה קלאץ'.

אבל אני תמיד לוקח בערבון מוגבל מה שאומרים לי המוכרים כי הם תמיד יכולים לשקר...

הוא יכול לומר לי שהוא לא עשה קלאץ' אבל בתכלס הוא עשה וזה הגיר שבור והוא הבין את זה ומעדיף לומר שזה הקלאץ'.

האוטו בעקרון היה לימוד נהיגה לפני זה אז הגיר בטוח עבר התעללות.

האם יש דרך לוודא שזה רק קלאץ' ולא משהו מעבר לזה? אני לא חושב שבבדיקה יוכלו להגיד לי אם הגיר תקין, פשוט יירשמו על זה שזה לא תקין ובהערה יירשמו שההילוכים נכנסים קשה ולא ייחדשו לי כלום

פורסם

בד"כ זה באמת נובע מקלאץ' גמור ולא בעיה בגיר עצמו, כמובן שיהיה קשה גם למוסך להגיד לך בדיוק מאיפה זה נובע.

צריך לפרק ולבדוק את מצב הקלאץ', בנוסף בגיר ידני החלפה של שמן הגיר לשמן חדש יכולה לשפר את העברת ההילוכים.

בעיה בגיר עצמו יכולה להיות אבל היא בסבירות נמוכה ביחס לאחרים.

פורסם

אז בקיצור זה אומר לקנות חתול בשק רק עם סיכוי יחסית טוב שאין שום דבר נוראי?

באמת שאין דרך לבדוק שום דבר לפני שקונים מבלי לפרק?

פורסם
אז בקיצור זה אומר לקנות חתול בשק רק עם סיכוי יחסית טוב שאין שום דבר נוראי?

באמת שאין דרך לבדוק שום דבר לפני שקונים מבלי לפרק?

רק בחלום

פורסם

תבדקו כמה עולה להחליף מצמד ותחלקו את העלות חצי חצי, ז"א שהוא יפחית לך במחיר, או לחילופין תציע לו שיחליף את המצמד על חשבונו ואתה תשלם לו עלות התיקון בתוספת 500 שקל יותר, ככה את מפחית את הסיכון שלך.

פורסם
תבדקו כמה עולה להחליף מצמד ותחלקו את העלות חצי חצי, ז"א שהוא יפחית לך במחיר, או לחילופין תציע לו שיחליף את המצמד על חשבונו ואתה תשלם לו עלות התיקון בתוספת 500 שקל יותר, ככה את מפחית את הסיכון שלך.

ממצמד אני לא מפחד, הוא יפחית לי במחיר. מה שאני מפחד ממנו שהגיר שבור וזה אומר שהוא הוריד לי סכום הרבה יותר נמוך מעלות החלפת גיר.

• תוכן חדש...