Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 7 מקומות, אוט', עד 90 א'ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים

אחרי תקופת היעדרות ארוכה... אשמח להתייעץ אתכם (שוב) בנושא הנדון.

הדרישות: רכב 7 מקומות, אוטומט, חובה אפשרות להלבשת גגון/עריסה מעל [לטובת אחסון כבודה בנסיעה משפחתית]

תקציב: עד 90 א'ש"ח, עדיף בסביבות 70 א'ש"ח

שימוש: 95% נהג יחיד, 5% הרכב משפחתי מלא - 2 מבוגרים + 5 ילדים בגילאים 0-12.

היקף נסיעה חזוי: כ 15 א' ק"מ בשנה.

בקיצור, זקוק לפיתרון מינימאלי להסעת משפחה טיפוסית בת 7 נפשות.

עדיפות לרכב בעל צריכת דלק נמוכה.

אגב, מבין המועמדות ה'קלאסיות', יש לי נטיה חזקה למאזדה 5. יש סיבה [טובה] למה לא ללכת עליה?

תודה :)

עריכה אחרונה על ידי zvrdvd
פורסם (נערך)

הספסל בשורה השניה זאת הנקודה החלשה במזדה - הוא מחולק ל 2.5 מושבים , באמצע הספסל בקושי יש מקום לילד.

תסתכל על טויוטה ורסו. היא יותר קצרה ושני המקומות הנוספים מיועדים לילדים ממש קטנים, אבל בשורה השניה יש 3 מושבים מלאים וצריכת הדלק של טויוטה קצת יותר טובה מזו של מזדה. ורסו מומלצת ממודל 2013 - יש כמה שיפורים, והבולט ביניהם זה בידוד רעשים הרבה יותר מוצלח.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לי יש את המאזדה 5.

רכב מעולה.

מספיק גדול בשביל להכיל 7 אנשים כשגם במושב האחורי יכול לשבת מבוגר/נוער בגובה ממוצע.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

יש לי גם מאזדה 5.

אמינות טובה סכ''ה וגם הצריכת דלק סבירה לסגמנט.

במושב החצי אפשר להסיע גם ילד בן 10. לא נורא בכלל.

אני משתמש בצ'ימיגג כשנוסעים בתפוסה מלאה. לא נורא בכלל אם העמסה לא על בסיס קבוע.

פורסם

מה עם יונדאי סנטה פה דיזל שנת 2009-2011? תוכל לטייל עם המשפחה בכיף, אפילו לרדת מידי פעם לשטח וצריכת הדלק תהיה טובה אם תרכוש את דגם הדיזל. אני בעצמי מעוניין לרכוש סנטה פה אבל צורה חדשה, עניין של כ- 140-160K, אך בצורה הישנה שנים נמוכות יותר תיכנס לך בתקציב בכיף.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם
מה עם יונדאי סנטה פה דיזל שנת 2009-2011? תוכל לטייל עם המשפחה בכיף, אפילו לרדת מידי פעם לשטח וצריכת הדלק תהיה טובה אם תרכוש את דגם הדיזל. אני בעצמי מעוניין לרכוש סנטה פה אבל צורה חדשה, עניין של כ- 140-160K, אך בצורה הישנה שנים נמוכות יותר תיכנס לך בתקציב בכיף.

כמה אמור לעלות כזה רכב שאתה מדבר עליו?

פורסם

סנטה פה דיזל יעלה בין 90-100 ולדעתי לא מתאים לפרופיל השימוש של פות"ש.

אם כבר חורגים מעט ב-90K אפשר כבר למצוא פריוס פלוס בפחות מ-100K, ומתחילים גם לראות אאוטלנדרים 2013 בסביבות 100K.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אווטלנדר 2013 יעלה לא פחות מ 130K אלא אם הוא שחוט לגמרי. הפריוס פלוס לדעתי האישית מכוערת ברמות אבל אולי זה רק אני ;)

פורסם
כמה אמור לעלות כזה רכב שאתה מדבר עליו?

הנה דוגמה. קצת ישן, אבל לדעתי במחיר הנקוב אפשר להשיג שנה מתקדמת יותר.

3336b64876ab5285d1f68d16c18eab40.jpg

פורסם
אווטלנדר 2013 יעלה לא פחות מ 130K אלא אם הוא שחוט לגמרי.

אאוטלנדר חדש לגמרי 0 ק"מ מליסינג נמכר ב-153K מי נראה לך ישלם 130K בשביל אאוטלנדר בן ארבע שנים. יש אאוטלנדרים במצב סבבה לגמרי במחירים קרובים מאד ל-100K.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
אאוטלנדר חדש לגמרי 0 ק"מ מליסינג נמכר ב-153K מי נראה לך ישלם 130K בשביל אאוטלנדר בן ארבע שנים. יש אאוטלנדרים במצב סבבה לגמרי במחירים קרובים מאד ל-100K.

650cf2fdfdb18eca0751f7747f2ebf3d.jpg

תסתכל בתמונה. אווטלנדר 7 מקומות כבר עולה יותר יקר מהמחיר שציינת. המחיר שציינת מתייחס לדגם הכי פשוט *5 מקומות* ואני בכלל התכוונתי לדגם הדיזל החסכוני יותר. במקרה אני מחפש רכב 7 מקומות כך שאני ממש מעודכן במחירים.

פורסם

אני לא מדבר על מחירי מחירון, אני מדבר על מחירי מכירה בפועל. רק אומר בזהירות שאני (כנראה) מכיר את השוק טוב ממך, ושאדם הממוצע לא מחפש את גירסת הדיזל (המצוינת) והיקרה, אלא את גרסת הבנזין הנפוצה והזולה (ולדעתי) המשתלמת יותר לרוב האנשים.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...