Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 7 מקומות, אוט', עד 90 א'ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מדבר על מחירי מחירון, אני מדבר על מחירי מכירה בפועל. רק אומר בזהירות שאני (כנראה) מכיר את השוק טוב ממך, ושאדם הממוצע לא מחפש את גירסת הדיזל (המצוינת) והיקרה, אלא את גרסת הבנזין הנפוצה והזולה (ולדעתי) המשתלמת יותר לרוב האנשים.

אכן, מחירי השוק של הבנזין בהחלט מתאימים כאן. רק מציין שוב שהתכוונתי לדיזל, ואחד כזה לא תמצא בפחות מ- 130K.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם

אם כבר עלתה לדיון גירסת הדיזל, היא מאובזרת מאד יפה יחסית לרכב מ-2013 עם כל מערכות הבטיחות בקרת סטייה מנתיב, התראה על שטח מת, בקרת שיוט אדפטיבית והנעה כפולה - שהן סיבות מצוינות לרכוש אותה. קח בחשבון שצריכת הסולר שלה דומה עד כדי זהות לצריכת הדלק של גרסת הבנזין.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

תודה על התגובות עד כה.

כיוון שהנהגת המיועדת לרכב היא אשתי שתחיה, אשה עדינה וקטנה,

הרי שהרכבים ה'גדולים'/גבוהים דוגמת סנטה-פה ואאוטלנדר הרבה פחות מתאימים לצרכינו/צרכיה.

בינתיים, התגובות חיזקו את נטייתי לכיוון המאזדה 5.

באשר לפריויוס+, המודעות הכי זולות בלוח עומדות על כ 110 א'ש"ח+. אגב, האם אפשר להתקין גגון לרכב הזה?

עריכה אחרונה על ידי zvrdvd
  • תוכן חדש...