Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים רציתי לדעת משהו על הצבעים החדשים של מאזדה .

לפני כמה ימים הגיע אלי חבר עם מאזדה בת שניים לטיפול חיצוני , והרכב היה שרוט ואזור פח חשופים ללא צבע .

וזה היה ממש כואב לראות את זה .

אז למה באמצם לשלם 3000 ! :shock: על הצבע האדום המיוחד הזה ?

ומה מיוחד בצבע הזה לאומת הצבעים של הגרמניות שכולן מוגדרות חזקות מרכבים יפניים ?

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

כן זה ברור לי גם רכב שרוט אחרי ניקיון יראה טוב , אין לי בעיה עם צבעים כאלה אני מאוד אוהב , אבל השאלה שלי למה לשלם עליו 3000 שקלים ?

לקנות זה לא הבעיה .

לא שאלת את עצמך למה אתם משלם על זה ?

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

פורסם

במקום סתם לזרוק תשובות שאנשים יודעים כי לא צריך להיות גאון גדול , לא מעניין אותך מה מיוחד שם בצבע של רכב מלבד שהוא יפה בולט שכמובן לא מרתיע אותי מקניה של צבע כזה .

מה עושה אותו ייחודי יותר מול הצבעים של רכבי יוקרה ?

תחשבו על זה רגע .

אין כאן עניין של הכסף לא מעניין יקר לא יקר ולמה כן ולמה לא .

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

פורסם

לא מבין למה עשית מזה דוקטורט, הצבע יפה במיוחד לכן יש לו עלות גבוהה יותר, שום דבר אחר.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

לא הבנתי את השאלה שלך, למה? כי זה יפה, ואנשים רוצים, למאזדה עולה יותר לצבוע באדום/מיתוג/כל סיבה אחרת כמו שקונים טלפון ממותג למרות שגם טלפון ב200 שקל יעשה את אותה עבודה.

לא הבנתי מה הכוונה שלך "אזורי פח חשופים ללא צבע"??

פורסם

זה אתה יכול לשאול אותו הדבר על הטורכיז של סיאט, למה הוא עולה 3K בזמן ששאר המטאליים עולים 2K... זה צבע שלא סטאנדארטי,יותר בולט ומעניין משאר הירקות, החברה לא מבטיחה שהוא יהיה עמיד יותר, חוץ מלוק מיוחד אין לו משו ספציפי.

פורסם

לפי מה שהבנתי, הוא עולה עוד כסף לא רק בגלל שהוא יותר מיוחד, אלא כי הוא אשכרה יותר יקר. הצבע עצמו יקר יותר, ויש לו יותר שכבות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

בוא אני אגלה לך סוד:

אף אחד לא באמת משלם על הצבע הזה.

עריכה אחרונה על ידי Mr_Shankly

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
לא הבנתי את השאלה שלך, למה? כי זה יפה, ואנשים רוצים, למאזדה עולה יותר לצבוע באדום/מיתוג/כל סיבה אחרת כמו שקונים טלפון ממותג למרות שגם טלפון ב200 שקל יעשה את אותה עבודה.

לא הבנתי מה הכוונה שלך "אזורי פח חשופים ללא צבע"??

לחבר יש 3 אדומה ויש לו מכות קשות על מכסה המנוע שיצר בור עמוק עד ליסוד , לא בדקתי כמה עמוק אבל אני מבין מספיק בשביל להגדיר חריג מאוד .

חברים מה הקשר ליפה לא יפה מה שעניין אותי מה יש שם שזה יקר זה ., מה זה צבע מיוחד ,צבע שמורכב ממשהו משויים זה הכוונה שלי .

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

• תוכן חדש...