Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה נסגר עם נהגים שנוסעים עם אור גבוה קבוע?

אני מדליק 4 ווינקרים הם לא מפסיקים לא מעניין אותם.

אני לוחץ להם ברקס, הם עוקפים אותי לוחצים לי גם ברקס, חושבים הכביש זה משחק.

או שאני פותח קצת מהר מהבהבים לי באור גבוה מה אתם שוטרים?

או שאני רואה נהגים, עוברים נתיב ללא איתות, ואז מהבהבים להם בלי הפסקה.

והנהגים עם הקסנון בכלל נוסעים על אור גבוה ו-150 קמ''ש בכביש החוף למה לא? (הניידת במחלף אצטדיון נתניה דולקת אחריהם)

או שמגיעים לצומת, כל אחד עושה חשבון איזה נתיב יותר פינוי, ומתחיל לחתוך ולהדחף כאילו זה יתן לו משהו. כמובן מי שעקפו אותו מדליק אור גבוה.

או שאתה בימני ומישהו נוסע לאט ואתה בא לעקוף אותו מהשמאלי, הנהגים מרימים מהירות פרינציף שאני לא יכנס.

והנהגים שלא מאותתים, או שמנורה אחת שרופה אצלו אז הוא נוסע רק עם מנורה אחת כמובן על אור גבוה, חשבתי זה אופנוע.

או שפותחים ברמזור אנשים חושבים אני מתחרה איתם.

המצב בכביש נהיה מגעיל אי אפשר לנסוע בלי לקבל עצבים. יש עוד מליון דברים כאלה.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
חזרת מתוסכל מהנסיעה האחרונה ?

ישראל,תתרגל.

האמת שאני הרבה בכביש וכן.(ואולי מישהו יקרא את זה ויקשיב) וגם רגיש לסינוורים.

גם מלא אוטובוסים ונהגי משאיות נוסעים על אור גבוה קבוע חוסר התחשבות.

משתדל להיות הכי טוב בכביש ואנשים נוהגים פשוט זוועה.

מישהו החליט שהוא עושה עלי אור גבוה ומהבהב, הגענו לרמזור אמרתי לו למה אתה מסנוור, הוא אומר שם עליך ז**ן, אמרתי לו זה הדיבור עצור בצד ברח.

אני מעדיף את אלה עם האור הגבוה על פני אלה בלי האורות בכלל.

אלה בכלל בעולם אחר, מה לא תסמן להם לא קולטים, לא יודע איך הם רואים את הכביש. בגלל זה הם תמיד על 70 קמ''ש בכביש החוף.

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
פורסם
מה נסגר עם נהגים שנוסעים עם אור גבוה במהלך היום?

בלילה ביום זה לא מפריע.

ביום יש יותר בעיות של תרבות נהיגה בפקקים.

פורסם

לגבי אור גבוה מאחור ,יש לך אופציה במראה לכוון למצב כהה יותר,צריכה להיות ידנית קטנה במראה שמזיזים אותה.

לגבי כול השאר אין מה לעשות,אני פעם ניסיתי ללמד כאלה עי ציפוצופים,סימנים..

ואז פשוט אמרתי למה לי להתעצבן? שיסעו איך שרוצים,בסוף הם מסתכנים ממשטרה או מנהג עצבני שיכול ללמד אותם לקח.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני פעם אחת נסעתי עם אור גבוה כאשר שתי (!) הנורות הקדמיות נשרפו לי.:shock:

משתדל או לברוח מהם או לתת להם לעקוף אותי מהר יותר (תלוי מי נוסע מהר יותר מלכתחילה). כדי שיעלמי לי מהמראה כמה שיותר מהר.

פורסם
מרוב שהם עסוקים בפאלפון הם לא רואים את המנורה הכחולה של האור הגבוה.

אתה לארג' אתה,בגלל שאתה מניח שהם בכלל מסתכלים על לוח השעונים :)

מרבית האנשים מניעים את הרכב,נוסעים לאן שצריך,מכבים ויוצאים ממנו - מזל שבודקים דלק מדי פעם.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הם מתחלקים לשני לשני סוגים:

1. מניאקים, חסרי התחשבות, אגואיסטים.

2. חסרי הבנה:

אני לא מדבר על חסרי תקווה שהם לא מבינים שהם על אור גבוה,

אני מדבר על כל אלה שלא באשמתם לא מכירים את אפשרות כיוונון גובה האלומה ברכב.

שלא מודעים שכאשר מסיעים עוד אנשים או מטען חייבים לכוון את גובה האלומה בעזרת הגלגלת שבד"כ בסביבת הנהג.

וזה ממש לא אשמתם, הרי, אם לא מלמדים את זה טרום המבחן תיאוריה, שיעורי נהיגה, רענון נהיגה - אז למה שידעו?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בדרך כלל אלה הנהגים החרדתיים האלה שנוסעים 80 קמ"ש בכביש החוף, לפעמים בנתיב השמאלי. אתה עוקף אותם והם מסתכלים עליך במבט מבועת ומסנוורים לך את החיים עד שמגיע מסכן אחר ונכנס ברווח שבינם לבינך.

תמונה להמחשה:

10052650.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש היום הרבה שפשוט לא יודעים לתפעל את הרכב שלהם, יותר מדי כפתורים ועם תאורת היום שנפוצה כיום כמעט בכל הרכבים בכלל זה הפך למכה כי הרבה חושבים שהאורות שלהם דלוקים.

• תוכן חדש...