Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה גם קשור לתפעול הרכב. אנשים לא יודעים לתפעל אותו. גברת שנוסעת בלילה רק עם drl כי היא לא יודעת איך מדליקים אורות. גברת אחרת שנוסעת עם המגב האחורי עובד קבוע כי היא לא יודעת איך מכבים/מדליקים אותו. נכון לא כולם כאלה אבל חלק גדול מהם...

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש אופנה מטומטמת בזמן האחרון של אנשים שנוסעים בכוונה תחילה עם אורות יום בלבד (drl), כנראה התלהבות יתר מאורות לד. פשוט הזוי.

אצלי המראה מתכהה אוטומטית וזה מדהים כמה שזה חוסך כאב ראש, מה שעדיין מעצבן זה אנשים שלא מכבים את האיתות גם כשהם עומדים ברמזור. האיתות זה כמו פלאשים לתוך העין שלך. בשביל מי אתה מאותת כשאתה ממילא עומד בפקק?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
יש אופנה מטומטמת בזמן האחרון של אנשים שנוסעים בכוונה תחילה עם אורות יום בלבד (drl), כנראה התלהבות יתר מאורות לד. פשוט הזוי.

אצלי המראה מתכהה אוטומטית וזה מדהים כמה שזה חוסך כאב ראש, מה שעדיין מעצבן זה אנשים שלא מכבים את האיתות גם כשהם עומדים ברמזור. האיתות זה כמו פלאשים לתוך העין שלך. בשביל מי אתה מאותת כשאתה ממילא עומד בפקק?

אורות ברקס לד זה מכה לעיניים ברמזורים

פורסם

הפתרון זה להשחיר את שמשה האחורית ככה שום סינוור לא מרגש אותך,לגבי אורות ברקס לד פה אין מה לעשות נצטרך לסבול עד שישרף לבן זונה ויימאס לו להחליף והוא יחזור לרגילים כפי שרצה היצרן הרכב.

פורסם

הסינוור מהחלון האחורי פחות מפריע בגלל שניתן להתמודד בעזרת העברת המראה המרכזית למצב לילה.

לעומת זאת, איך ניתן להתמודד מהסינוור שמגיע מהמראות צד?

פורסם
וזה ממש לא אשמתם, הרי, אם לא מלמדים את זה טרום המבחן תיאוריה, שיעורי נהיגה, רענון נהיגה - אז למה שידעו?

יש ספר עם תמונות שבא עם כל אוטו, אבל למי יש כח לקרוא את זה באמת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
יש ספר עם תמונות שבא עם כל אוטו, אבל למי יש כח לקרוא את זה באמת.

בספר רכב כתובים עוד הרבה דברים שגם מביני עניין לא באמת עובדים על פיהם.

בלי שיהיה את הגורם המחנך שידגיש את חשיבות העניין, זה ימשיך כך.

לפהפתעתי, רוב הסובבים אותי לא היו מודעים לאפשרות וצורך כיוונון האורות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמו מה למשל? בספר הרכב כתובים דברים שבעל הרכב צריך לדעת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
כמו מה למשל? בספר הרכב כתובים דברים שבעל הרכב צריך לדעת.

דברים כמו שלפני כל תחילת נסחעה כדאי לעשות סיבוב סביב הרכב ולבדוק תקינות צמיגים ואורות.

צריך? בטח

יקרה בפועל? לא מאמין

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש הבדל בין לדעת ולהחליט שלא צריך לבין פשוט לא לדעת. אנשים שלא קוראים את ספר הרכב לא יודעים לתפעל אותו כמו שצריך. זה לא שהם מחליטים לסנוור או לנסוע בלילה בלי אורות בכוונה, הם פשוט לא יודעים כי הם לא קראו את ההוראות איך משתמשים ברכב.

פורסם

ומה תגידו על אלה שנוסעים עם אור ערפל אחורי דלוק

?

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם
מה שעדיין מעצבן זה אנשים שלא מכבים את האיתות גם כשהם עומדים ברמזור. האיתות זה כמו פלאשים לתוך העין שלך. בשביל מי אתה מאותת כשאתה ממילא עומד בפקק?

נכון, אני משאיר את האיתות דולק עד שנעצר מאחורי רכב אחר. כך אני מבליט את עצמי וגם יכול לעזור לנהגים שמגיעים לצומת להבין מהי חלוקת הנתיבים גם אם הרכבים העומדים מכסים את חצי התנועה.

כשנעצר מאחורי רכב הוא גם ככה מסתיר אותי אז אני מכבה את האיתות ומדליק אותו שוב רק לקראת ביצוע הפניה.

אורות ברקס לד זה מכה לעיניים ברמזורים

נכון. באנגליה, מתוך התחשבות, נהגים רבים מרימים בלם יד ברמזור (אפילו באוטומט) כאשר נעצר מאחוריהם רכב אחר כדי לא לשבת על הבלמים.

הפתרון זה להשחיר את שמשה האחורית ככה שום סינוור לא מרגש אותך.

לא יותר פשוט להזיז את המתג שעל המראה עצמה?

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אני כמו ילד קטן, מחזיר באותו מטבע

מגיע מאחוריי מישהו עם 4 אורות ומסנוור - אני מפעיל גם את הערפל וגם את האור הגבוה, שיהנה ברגע שהוא עוקף אותי.

משתדל להעיר ולסמן לאנשים בלי אורות, אבל חצי מהם לא מבינים אפילו מה אני רוצה מהחיים שלהם.

הרבה מזה זה טעויות של יצרני רכב, שברולט הגדילו לעשות וכבר שנים שהרכבים שלהם עם אורות דלוקים קבוע, לא מבין למה לא עושים את זה שאר היצרנים, הרי במילא אתם מדליקים את תאורת היום קבוע.

ואם כבר לא הדלקתם קבוע, תחזירו את לוח השעונים למצב כבוי כמו שהיה עד לפני עשור.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אלי, הערפל הקדמי לא מסנוור כי הוא מכוון למטה ובד"כ יש גם כיסוי ברפלקטור לנורה. זה לא אומר שצריך לנסוע עם זה דולק קבוע, אבל הסינוור של זה בהחלט מוגבל עד לא קיים.

• תוכן חדש...