Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רשמים מהיום

נהגתי בקיה פיקנטו של חבר, ולא הבנתי מה כל כך מסובך לנהגים ברכב הזה לכבות את האורות ערפל דרך קבע, פא**נג סיבוב מסכן של הידית אורות, מה גם שרובם נוסעים בלי אורות באופן קבוע ורק הDRL דולק.

מאחוריי שברולט ספארק, על אורות חניה, מסמן לו... לא מבין, בסוף הבין, כיבה את האור לגמרי והדליק שוב רק חניה.

אמרתי לו ברמזור הבא 'חבר האורות שלך לא עובדים?' אמר לי 'ועכשיו?' אמרתי לו 'כן.. נראה ככה'

'אה, כי הפעלתי אור גבוה, מה רגיל לא עובד?' מסתבר שלא, והוא פשוט המשיך לנסוע עם האור הגבוה מאחר והאור דרך שלו בשני הפנסים לא עובד.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
איך אתה יודע אם בכלל יש מישהו עשרה סנטימטר מהעגלה? לא שאני שולל את זה שאנשים עושים את זה, אולי חלקם עלו על הרעיון (האווילי עד להחריד) של להשתמש בעגלה שלך כמגן רוח.

.

מה זאת אומרת איך? רואה במראה. איך אני יודע לחזור ברוורס ולעצור כמה ס"מ בודדים לפני הרמפה?!...אני רואה באיזה מרחק אנשים נוסעים ממני ולא פעם אני נתקל במישהו שנוסע ממש ממש צמוד אלי....אני לא מדבר על פקקים אני מדבר על מהירות שיוט בכביש החוף כשאני נוסע 88-89 קמ"ש (הגבלה). או סתם כביש חד נתיבי עם קו הפרדה רצוף.

עריכה אחרונה על ידי bmw ricer
פורסם

כל הכבוד לך על קור הרוח, מבין אותך מאוד, זוגתי בביקורים בארץ לא רוצה לנהוג, ואני נוסע בקצב התנועה ורק ומסתכל סביב שלא יכנסו בי. הילדות שלי כבר גדלו וכבר רגילות שבישראל שומעים את הצופר מסביב הרבה, והן גם רואות ושואלות למה הוא מתנהג ככה? למה הוא PUSHING IN?... יורד מהכביש אחרי נסיעה מקראון לחולון, יותר עייף מאשר נסיעה מלונדון לניוקאסל דרך נוריץ'.

מחזק אותך שתמשיך לנהוג במקצועיות ובאחריות.

פורסם

סיטואציה שחוזרת על עצמה מדי כמה זמן, אולי תוכלו לעזור לפענח את ה"תעלומה":

הרכב מאחוריי מסנוור באור דרך (גבוה) אבל רק בפנס השמאלי, הפנס הימני מאיר באור מעבר (רגיל) .

האם זה קשור לכיוון גובה אלומת האור שלו?

פורסם
הפתרון זה להשחיר את שמשה האחורית ככה שום סינוור לא מרגש אותך,לגבי אורות ברקס לד פה אין מה לעשות נצטרך לסבול עד שישרף לבן זונה ויימאס לו להחליף והוא יחזור לרגילים כפי שרצה היצרן הרכב.

גרנדיססס:(

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם (נערך)

אני עם הקורולה החדשה (540 ק"מ תוך בערך שבועיים).

משתדל לנהוג רק בנתיב הימני כי אני מאיץ לאט ושומר על מהירות אחידה (בעזרת הקרוז קונטרול)

95 קמ"ש +-1 בכביש המהיר

אם קרה שאני עוקף מישהו ,הרכב מאחוריי מתחיל לצפצף, לאותת עם אור גבוה ופעם אחת אפילו עקפו אותי מימין כאשר הייתי בנתיב הימני .

טוב שיש מראה מתכהה ברכב, בערב הפנסים שאני רואה בה, ירוקים ומצחיקים.

ממש מוזר מה שקורה בכבישי הארץ (במרכז הארץ)

עריכה אחרונה על ידי Uri-V

תתייחס לאחר כפי שהיית רוצה שהאחר יתייחס אליך :wink:

פורסם
תגובה לזה שמעלי.

בהחלט כן. וזה לא מעניין אותו, הוא עבר טסט ככה.

יש מאות מכוניות על הכביש ככה.

ביום שלא יקחו לבנאדם 150 200 שח על כיוון פנסים אלא 50 שקל כמו שהגיוני לדרוש על עבודה של דקות ספורות, הרבה פנסים יחזרו להיות מכוונים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא קשור למחיר. בטסט בודקים את זה ולא אמורים להעביר אם זה לא מכוון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ביום שלא יקחו לבנאדם 150 200 שח על כיוון פנסים אלא 50 שקל כמו שהגיוני לדרוש על עבודה של דקות ספורות, הרבה פנסים יחזרו להיות מכוונים.

אני דווקא ראיתי כמה פעמים שמכוונים בחינם או 30 ש''ח.

אוקי, אז מה גורם לאלומת האור לצאת מהכיוון המקורי שלה?

מי כן יכול\מוסמך לתקן את העניין?

היא לא יוצאת מכיוון לבד.

או שהחליפו את כל הפנס. או שאיזה חאפר כיוון אותה לעננים לפי העין. יש מכשיר ייעודי במוסכים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בדרך כלל אתה זה שעוקף את הרכב המסנוור, לא ההפך. תמיד זה איזה זקן שלא ממש נמצא איתנו ונוסע לאט מאד בנתיב השמאלי/אמצעי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מה נסגר עם נהגים שנוסעים עם אור גבוה קבוע?

אני מדליק 4 ווינקרים הם לא מפסיקים לא מעניין אותם.

אני לוחץ להם ברקס, הם עוקפים אותי לוחצים לי גם ברקס, חושבים הכביש זה משחק.

או שאני פותח קצת מהר מהבהבים לי באור גבוה מה אתם שוטרים?

או שאני רואה נהגים, עוברים נתיב ללא איתות, ואז מהבהבים להם בלי הפסקה.

והנהגים עם הקסנון בכלל נוסעים על אור גבוה ו-150 קמ''ש בכביש החוף למה לא? (הניידת במחלף אצטדיון נתניה דולקת אחריהם)

או שמגיעים לצומת, כל אחד עושה חשבון איזה נתיב יותר פינוי, ומתחיל לחתוך ולהדחף כאילו זה יתן לו משהו. כמובן מי שעקפו אותו מדליק אור גבוה.

או שאתה בימני ומישהו נוסע לאט ואתה בא לעקוף אותו מהשמאלי, הנהגים מרימים מהירות פרינציף שאני לא יכנס.

והנהגים שלא מאותתים, או שמנורה אחת שרופה אצלו אז הוא נוסע רק עם מנורה אחת כמובן על אור גבוה, חשבתי זה אופנוע.

או שפותחים ברמזור אנשים חושבים אני מתחרה איתם.

המצב בכביש נהיה מגעיל אי אפשר לנסוע בלי לקבל עצבים. יש עוד מליון דברים כאלה.

אחי אני איתך, אני מרגיש בדיוק אותו דבר, כמות גדולה מאוד של נהגים פשוט חיים בעולם משלהם.

זה ממש מעצבן, אני רוצה גם להוסיף לרשימה את כל הנבלות שלא מתאים להם להמתין בנתיב שמוביל לאן שהם רוצים כי יש בו פקק! אז הם נוסעים בנתיב אחר, ושניה לפני האי תנועה המצוייר או המוחשי, חותכים פנימה בצורה כוחנית ואלימה.

איפה מהשטרה בכל הצמתים האלה?

• מחלף ירקונים עליה לכביש 5 מתוך הוד השרון לכיוון הרצליה, לעמוד מאחורי 40 רכבים שם זה בעצם 80, כי 40 נוספים נדחפים.
  • כביש 2 דרום, עליה לכביש 5 מחלף גלילות, כולם חותכים ממש לפני המחלף לנתיב הימני כדי לסוע מזרחה.
  • בתוך כפר סבא ראיתי כבר משהו חדש! בצומת ה G, העבריינים נוסים בשני הנתיבים השמאליים ועוד מאותתים שמאלה, ואז איך שיש טיפה מקום להדחף, חותכים ימינה ונוסעים בכלל הפוך ממה שהיה נראה שהם צריכים.

לטעמי, במקום מצלמות מהירות, מצלמות נת"צ ואכיפה נגיד צרכני קנאביס המדינה צריכה להתחיל להשפיע על תרבות הנהיגה עם אכיפה אגרסיבית.

כל נסיעה בכביש היא דכאון, לאו דווקא בגלל שחתכו אותי, אלא בגלל שכל פעם מחדש מזכירים לי עם מי אני חי פה.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
זה ממש מעצבן, אני רוצה גם להוסיף לרשימה את כל הנבלות שלא מתאים להם להמתין בנתיב שמוביל לאן שהם רוצים כי יש בו פקק! אז הם נוסעים בנתיב אחר, ושניה לפני האי תנועה המצוייר או המוחשי, חותכים פנימה בצורה כוחנית ואלימה.

זה, או שכשיש נתיב פניה אחד שמאלה בצומת מרומזר, וחבורה של גאונים "פותחת עוד נתיב פניה" על נתיב הנסיעה ישר שסמוך אליו, ואז כשהרמזור מתחלף לירוק הם נדחפים פנימה.

הייתי רוצה לראות מישהו מהם חותך ככה אנשים בתור לקופה בסופר או כל מקום אחר, אבל בגלל שהם ברכב, נורמות חברתיות פתאום לא חלות עליהם, והם מרשים לעצמם לצפצף על זולתם.

עזוב אותך עכשיו כן חוקי או לא חוקי, אבל למה להתנהג ככה כלפי הסובבים אותך? מה, להם אין בית/עבודה/משפחה/סידורים להגיע אליהם? כולם נוסעים סתם לכיף, ורק לך יש יעד?

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

• תוכן חדש...