Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

המון חברי פורום קוטשים את המוצר הזה במשך זמן רב פה בפורום. אני טענתי ועדיין טוען שזאת מערכת מצויינת ומצילת חיים ומונעת תאונות.

אז לכל אלו שלא מאמין בה,וקורא לה צפצפה, מה לדעתכם כולם שם באינטל מפגרים וחולי נפש???

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין קשר בין לא מאמינים לבין חברה שרוכשת או בולעת חברה אחרת בגלל הפטנטים, הטכנולוגיות וסיבה עיקרית מאוד - אינטל מעוניינת להכנס לתחום הרכבים האוטונומיים, זאת לא תוכנית סודית.

המרחק בין זה שכמה ישראלים לא אוהבים את המערכת לבין זה שאינטל העולמית נפלה על הראש רחוק מאוד, בסה"כ הם מעוניינים להכנס לתחום בדיוק כפי שהם רכשו חברות רבות אחרות בשנים האחרונות.

אינטל, כבר לא יכולה להתבסס רק על היכולת שלה לייצר או לתכנן מעבדים, השוק מאוד דינאמי וצריכים להיות מוכנים אל העתיד.

לידע כללי, ב 10-15 השנים הקרובות שוק הרכב האוטונומי יכול להגיע לעשרות או אף מאות מיליארדי דולרים (מבחינת חומרה, שבבים, זכרונות, מחשבים, כוח עיבוד וכו' וכו'), כך צופים בכל אופן אז הם בסה"כ מתכוננים לבוא העתיד.

פורסם

זה תחום שגם אפל , גוגל , טסלה והמון חברות משקיעות ערימות מגוכחות של כסף כדי לנסות להיכנס אליו Ahead of the curve.

וסה״כ יש כמות קטנה של חברות עם ניסיון / כח הנדסה שבתחום - ועוד פחות בכזה סדר גודל עם מוצר בשוק שאפילו באינטגרציה ברכבים.

סה״כ - אינטל עשתה את הצעד הכי ״מקצר דרך״ לכניסה לשוק הזה שהיתה יכולה לעשות כנראה - ללא קשר לאם המוצלח הנוכחי אהוב או לא.

כמות הטכנולוגיה והפוטנציאל והידע שיש שם (וגם הרבה מהקשרים הקיימים) - שווים כנראה יותר מהמוצר הנוכחי - שפייר? לא מרשים לדעתי הרבה מעבר לפתרונות מקבילים שקיימים אצל חלק מהיצרנים.

ההבדל הוא היכולת להביא סטנדרטיזציה , לדבר עם הרבה שחקנים בשוק והרבה מהצוות המחקר שנעשה כבר לנהיגה אוטומנומית.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
שלום,

המון חברי פורום קוטשים את המוצר הזה במשך זמן רב פה בפורום. אני טענתי ועדיין טוען שזאת מערכת מצויינת ומצילת חיים ומונעת תאונות.

אז לכל אלו שלא מאמין בה,וקורא לה צפצפה, מה לדעתכם כולם שם באינטל מפגרים וחולי נפש???

כותשים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כל מה שזה אומר זה שאת הידע שלהם והיכולת שלהם הם קיבלו על הגב שלך,

פיתחו מערכות לא בשלות הכניסו אותן דרך לוביסטים בכנסת ישירת להמון מכוניות בארץ בצורה כשרה אבל מסריחה(כמובן מערכות לא שלמות שלא ראויות להיקרא ראויות לייצור המוני) וצברו ידע על הגב שלך, ממש כאילו אתה חיית מעבדה.

לפחות המדינה מקבלת מיסים מהחברה הרעה הזאת ומקווה שאינטל יהפכו אותה ואת הפיתוח שלה למשהו ראוי ובשל יותר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

דריסת הרגל של אינטל ברכבים קטנה מאוד. אינטל רואים הזדמנות להכנס לשוק הרכבים.

הטכנולוגיה של מובילאיי תכנס ללא מעט רכבים. בתור הבעלים של מובילאיי, אינטל תוכל להכתיב אולי ברמה מסויימת על איזו חומרה תעבוד המערכת.

נראה מי יכופף את מי בסופו של דבר.

קשה לי להאמין שיש לזה קשר למערכת האפטרמרקט שכולנו שונאים, וזה כנראה באמת לא מעניין אף אחד. מעניין אותם המעבדים שמריצים את המערכות המובנות כמו בקיה ויונדאי.

פורסם

אינטל רכשו פורטפוליו של פטנטים, קבוצה לא קטנה של לקוחות וכח אדם מיומן שיאפשר להם להכנס לתחום טכנולוגי משמעותי, במיוחד לאור העובדה שפרת המזומנים הראשית של אינטל (מעבדים למחשבים) מצטמצמת לאט לאט.

לגבי ההערות על איכות המוצר - לא השתמשתי במוצר של מובילאיי ויתכן שהוא לא טוב. אין לי מושג.

מניסיוני תמיד יהיו כאלה שיקצינו מאוד את הביקורת ויעצימו כל פגם לרמה של "מוצר גרוע, לא לגעת!".

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
המדינה מקבלת מיסים מהחברה הרעה הזאת

"המדינה" זה אוברסטייטמנט ; Don't kid yourself, אנחנו ככל הנראה יודעים לאן הכסף הזה ייזרק בישיבה הבאה של וועדת הכספים.

פורסם

בחיי, אנשים לא מנוסים מצד אינטל ניהלו את המשא ומתן... אם זה הייתי אני אז רק ביזכות הפורום הניכבד הזה הייתי חוסך כמה מיליארדים מהסכום הזה חח:twisted:.

הייתי מראה להם כמה פורום הרכב הגדול בארץ קוט"ש/כותש ומה לא את ה"מוצר" שלהם.

הכל בהומור כמובן :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
"המדינה" זה אוברסטייטמנט ; Don't kid yourself, אנחנו ככל הנראה יודעים לאן הכסף הזה ייזרק בישיבה הבאה של וועדת הכספים.

לפי הכתבה הזאת:

המע"מ יירד מ-17% ל-16.5% או ל-16%.

מס החברות יירד ל-22% מ-24%.

אם יקרה, ישפיע לטובה על רוב האזרחים.

פורסם

הדגים השמנים יגרפו את המיליארדים שלהם, אבל מסקרן לדעת כמה מזה יראו העובדים הזוטרים. השמועות אומרות שכל עובד יקבל בונוס בגובה 3 משכורות, אבל הכסף האמיתי נמצא באופציות. מעניין כמה אופציות יש נניח למתכנת בדרג ביניים שעבד בחברה 3-4 שנים...

פורסם

החברה קיימת כ-17 שנה ובצעה לא מעט סבבי גיוס. סביר להניח שעובדים שהצטרפו בשנים האחרונות קיבלו מעט מאוד אופציות, אם בכלל.

אני אומר את זה על פי השכל הישר ולא ממידע - לא מכיר אף אחד שעובד שם.

פורסם

אחרי שאינטל פיספסה לחלוטין את שוק הסלולר, היא מנסה בצורה די נואשת לתת דריסת רגל בכל תחום מתפתח.. אני רואה את זה בתחום שלי, את כמות המשאבים שאינטל משקיעה בתחום הוירטואליזציה בעולם הטלקום..

זה לא אומר שום דבר על טיב הטכנולוגיה של מובילאיי, רק על המוניטין והקשרים שלהם.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...