Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

יש לי את האוטו כבר 4 שנים ויש איזו תופעה שחוזרת על עצמה כל הזמן ונפתרת לתקופות ארוכות.

אני מניע את הרכב, הסל"ד קופץ לאיזור ה2000 (הגיוני, הנעה) ופשוט נשאר שם, במשך הרבה זמן. תמיד אני נותן לאוטו 5 דק' להתחמם עד שהסל"ד יורד ל1000, כאן הוא יכול להישאר גם רבע שעה ב2000, האוטו נותן פשוט גז מעצמו, מה שגם הרכב ידני ככה שהוא פשוט עף קדימה גם בלי שאני לוחץ גז.

הבעיה מסתדרת כמובן אחרי כמה דק' נסיעה.

אני יודע שיכולות להיות שלל בעיות שיכולות להעיד על זה, אבל איזה רכיבים בדרך כלל גורמים לזה?

זה קרה לי לפני שבועיים, לקחתי למוסך ואני חושב שהם סידרו לי שם משהו בצינורות של הרדיאטור, הבעיה תוקנה וכמו שאמרתי, חזרה.

פורסם

אם ברכב מורכב קרבורטור אז הצ'וק האוטומטי תפוס ובנוסף במצב כזה הרכב יצרוך יותר דלק.

אם מדובר במערכת הזרקה,כדאי להתחיל מניקיון בית מצערת ומנוע צעדים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני חושד בחיישן טמפרטורה תקול. צריך להתחבר עם מחשב ולעשות דיאגנוסטיקה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

קודם כל תודה על כל התגובות, לא מובן מאליו.

בכל מקרה, אתמול בלילה הנעתי את הרכב והוא היה בסדר, גם בבוקר הכל עבד בסדר, הרכב נח איזה שעתיים שלוש עכשיו, הנעתי אותו ושוב התחילה הבעיה, רק שהפעם היא קצת שונה, הרכב לא יורד מ1500 טורים, נותן גז מעצמו (יכול להתחיל לנסוע בלי גז אלא רק להרים קלאץ') ובכל מעבר הילוך, ברגע שאני מכניס את הקלאץ', במקום ליפול ל1000 ולהישאר שם עד העברה להילוך הבא, הוא יורד ל1000 וקופץ ישר ל1500, כאילו אני נותן גז תוך כדי שאני מחליף הילוכים.

זה נמשך מספר דקות עד שפתאום הבעיה חולפת ברגע והסל"ד חוזר להיות סביב ה900-1000.

הרכב הוא הזרקה לפי דעתי, מדובר בהונדה סיוויק 1993, למיטב ידיעתי זה לא קרבורטור.

וtzvipper, אני לא כל כך בטוח שיש לרכב שלי חיישן טמפרטורה, ואני לא חושב שאפשר לחבר אותו למחשב, מדובר ברכב מתחילת שנות ה90, בספק אם זה קיים

עריכה אחרונה על ידי Maximiliano
פורסם

וtzvipper, אני לא כל כך בטוח שיש לרכב שלי חיישן טמפרטורה, ואני לא חושב שאפשר לחבר אותו למחשב, מדובר ברכב מתחילת שנות ה90, בספק אם זה קיים

יש לך OBD1 כמו שציין המגיב שמעליי. מכיוון שיש לך מערכת הזרקה ממוחשבת יש חיישן טמרפטורה. אם הוא תקול, התופעות שאתה מתאר יכולות לקרות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• ספונסר פורום
פורסם

צינורות חימום לבית מצערת סתומים, צריך לפתוח את מעבר המים לבית המצערת והכל יסתדר.

אורן

פורסם

זה הזרקה לא קרבורטר, היה לי פעם את הרכב הזה.

לדעתי תתחיל מניקוי מצערת ניקוי יסודי לפרק אותה. לא להשפריץ ככה ספריי שהיא על המנוע.

וכיוון של טורים.

• תוכן חדש...