Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לפני יומיים ההורים שלי נסעו על כביש שש. בהיותם יוצאים ימינה במחלף לכיוון אלעד (נוסעים בנתיב השמאלי של הפניה ימינה) נהג שנסע באותו מסלול, אך בנתיב הימינה חתך לפתע שמאלה כדי להמשיך ישר ולא לצאת במחלף. כתוצאה מכך אבא שלי בלם בחוזקה וחתך שמאלה כדי לא לפגוע בו ופגע חזיתית במשולש המפריד בין הכביש הישר ליציאה ימינה. הפגיעה הייתה חזקה, כריות האויר נפתחו ולמזלנו הם יצאו עם פגיעות קלות בלבד.

הנהג שחתך הצליח לעבור ולהמשיך ישר, אך נעצר כשראה למה גרם אך ברח במהירות מיד אחרי.

כל האירוע צולם במצלמה משטרתית והנהג זומן והגיע עם עו"ד שטען שמכיוון שלא היה מגע פיזי בין המכוניות אז אין כל עבירה. המשטרה קבלה את הטענה ושחררה את הנהג.

אשמח לעזרה מקצועית לגבי המקרה.

האם הנהג לא אשם בכל מקרה?

האם העובדה שהוא ברח לא מהווה עבירה?

מה אפשר לעשות אחרי שנראה שהמשטרה כבר ויתרה על המקרה?

הכל מצולם ורואים בוודאות שהוא גרם לתאונה.

בתודה מראש,

איתן

פורסם

קשקוש של המשטרה

יש קשר נסיבתי בין הסטיה של הנהג לבין נסיון ההתחמקות של אביך שהסתיים בתאונה.

וכן יש כאן בריחה ממקום התאונה.

השאלה מה אתם רוצים שיקרה?

אם אתם רוצים שהמשטרה תתבע אותו לדין פלילי, כנראה שמכתב חריף מעו"ד יעשה את העבודה, תוך ציון העובדה כי מדובר כאן בתאונה עם נפגעים ולא נזק פח בלבד.

בקשו את פרטי הנהג, ותבעו אותו על הנזקים שנגרמו לרכבכם או הפעילו את הביטוח שלכם ותנו להם לרוץ אחריו.

החלמה מהירה להוריך.

בקשר לנזק הגופני שנגרם להם יש לידע את הביטוח חובה שלכם, ללכת להיבדק במיון כדי לשלול פגיעות נוספות וכדי שיהיה תיעוד רפואי לתאונה במידה וייגרמו נזקים בריאותיים ( לא עלינו ) בהמשך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה רבה על התגובה!

הורי, תודה לאל, בסדר.

האם יש עדיפות כלשהי לתבוע אותו בעצמנו על פני להפעיל את הביטוח?

שוב, תודה מראש

פורסם

אני הייתי רואה מה תגובת המשטרה לאחר פניה שלכם באמצעות עו"ד.

אם המשטרה תחליט להאשימו , ולבסוף גם תהיה הרשעה, יקל עליכם לזכות בתביעה האזרחית.

בכל מקרה הנזק לרכב שלכם גבוה , הייתי מפעיל את הביטוח שלכם, וביחד אח"כ תובעים אותו , חברת הביטוח שלך על הנזק , ואתם על התייקרות הפרמיה ותשלום דמי ההשתתפות העצמית.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...