Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון 2011 1.8 -אמין?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתנייד כיום במאזדה 3 ספיריט בציר 2011-אוטו מרווח,מפנק יחסית מבחינת אבזור ובעל כוח יחסית מספק,אמין מאוד אך בעל מגרעה אחת גדולה מאוד-צריכת הדלק הגבוהה.

כבר זמן רב שעולה לי הרעיון של להחליף לרכב אחר-סיאט לאון שנתון 2011-2013 מנוע 1.8 טורבו בעל גיר רגיל בגרסא המאובזרת יותר.

על הנייר הרכב נשמע מתאים מאוד לדרישותיי-רכב חזק(ביצעתי נסיעת מבחן על הרכב הנ"ל),גיר ידני-שמבחינתי זה ללא ספק יתרון,הנאה מנהיגה,מראה לטעמי,אבזור מספק ללא ספק ועדיין הדבר העיקרי שמונע ממני לבצע את ההחלפה הזאת זה נושא האמינות.

אשמח לשמוע אחת ולתמיד עד כמה הרכב הזה באמת אמין,כל פעם שאני בודק הנושא מבלבל אותי יותר בגלל שהדעות חלוקות לשתי הצדדים.

כמובן שאם אבחר ללכת על זה אחכה לכלה בעלת נתונים טובים(עם כמה שזה קשה ברכב הנ"ל-שלרוב נשחט/משופר על ידי אחת הידיים)ולא אתפשר.

את עניין הגיר הבעייתי(DSG)אני מאמין שפתרתי בזה שאני הולך על גיר ידני,אך מה לגבי המנוע?

הבנתי שיש איזה טיפול מונע בשביל להוריד את הסיכוי לכשל הידוע במנוע,אשמח לקבל הסבר על כך.

תודה מראש לעוזרים:-)

פורסם

אני חושב שהפערים בצריכת הדלק קשורים ברגל ימין שלך ופחות ברכב.

הלאון גם תשתה לא מעט אם תלחץ עליה.

לא נראה לי הגיוני לבצע החלפה כזו בגלל צריכת דלק. יש לך רכב מוצלח ואמין, למה לך להכנס להרפתקאה?

וגם לא יהיה לך קל למצוא ליאון כזו במצב טוב.

פורסם

כמו שאמרת יש כשל במנועי ה1.8,

להבנתי החליפו מתישהוא באמצע 2013 את המנוע בגירסא פחות בעייתית שפותרת את רוב הבעיות - שווה לך לכוון לאחת כזאת.

לגבי הצריכת דלק כמו שרזי אמר, אם זה הסיבה היחידה שלך להחליף את הרכב אתה צפוי להתאכזב(נהיגה חסכונית יותר תשפר את צריכת הדלק יותר),

אם בא לך להחליף את הרכב כדי להתחדש - זה משהו אחר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

לאון ועוד בגירסאתה הידנית באמת חלום, אבל אל תצפה לנפלאות, אם המאזדה אתה יכול להגיע לצריכה נחמה יחסית(8-13 ק"מ/ל') תלוי בסיגנון נהיגה ואזורי נסיעה. הלאון לא תהיה שונה באופן ממש מורגש מבחינת דלק, מנועי 1.8T אוהבים שמן ואני זוכר שבשנתונים שאתה מדבר(תרום הצורה החדשה, אלה הצורה העגלגלה) היו בעלי נטייה לזלול הרבה שמן עד למצב שהיבואן או הלקוח עצמו היה צריך להחליף לרינגים משופרים. כמו כן המנוע סביר להניח לא ישרוד ללא שיפוץ כזה או אחר עד שתגיע נגיד ל150-200K בזמן שהמאזדה תמשיך לנסוע ב150K וגם ב200K וגם ב250K ללא בעיות מיוחדות אם היא מקבלת טיפולים הולמים בזמן.

נעזוב את זה שיש מצב שיהיו גם כשלים בטורבו(לא סיפור זול להביא אחד חדש/לשפץ) כמו כן גם קשה למצוא את הדגם הזה שיהיה נקי ללא כל השיפורים והשטיות,המנוע הזה בעל פוטנציאל שיפור לא קטן והרבה עושים את זה, שגם זה מקצר אורך חיים

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

לא הייתי מחליף רכב מודל 2011 ברכב אחר מודל 2011. אתה מחליף Known Unknowns ב-Unknown Unknowns.

צריכת דלק היא הוצאה קטנה יחסית מתוך מכלול ההוצאות על רכב, אלא אם כן אתה נוסע מעל 30 אלף ק"מ בשנה. ירידת הערך של הרכב היא הוצאה גדולה מאוד שרבים מתעלמים ממנה.

רכב בן 6 כבר יכול לעשות בעיות לא קטנות, ובמצב כזה עדיף להשאר עם המוכר והטוב (מאזדה).

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אם תמצא רכב שעשה כבר אוברול למנוע (רינגים ובוכנות מהרויזיה החדשה) אז הרווחת.

עוד בעיות ידועות הן מה ש-shaulc ציין.

הרכב הזה הוא אחלה VFM ואם אתה בא מוכן ומטפל (או שכבר טיפול) במחלות הידועות, צפויה לך הנאה מרובה.

וכן, הצריכת דלק ממש לא משהו - אני עם לאון 2011 DSG משיג בין 8 ל-9 וקצת בעיר. בינעירוני כמעט ולא נוסע, וכשכבר נוסע אז בסביבות 1:11-12 משולב.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...