Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כמה שידוע לי הם לא יכולים לחייב אותך ללא ידיעתך בכל מקרה.

דרך איזו חברת השכרה השכרת את הרכב?

לי ב SIXT היו כמה שריטות קלות על המגנזיום (שאין לי מושג אם אני גרמתי להם, כי זה היה כל כך שולי),

ביקשו ממני הצהרה שלא עשיתי תאונה - ולא חייבו אותי שקל.

פורסם

כיון שהחיוב יהיה על סמך גיהוץ לפני הדיווח שלך כנראה שתחוייב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לוציפר - באיזה מדינה?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

באוויס אמרו שיש להם עד שנה שלמה לשלוח את הדו"חות ובכל מקרה אני מתכוון לשלם מה שירצו.

מה שמעניין יותר - הוויז היה עובד תמיד ולא התריע על המצלמות הללו להבדיל מאחרות. מהי הדרך הטובה ביותר להתגונן מפני מצלמות בחו"ל? יכול להיות שהמצלמות שתפסו אותי מודדות מהירות ממוצעת ולא רגעית?

פורסם

הזמנתי דרך האתר הזה: Rentalcars.com. חברת ההשכרה הייתה:Locauto לא רבתי איתם יותר מידי כי עשיתי דרך האתר ביטול השתתפות עצמית כך שקיבלתי בחזרה את הכסף.

פורסם
כיון שהחיוב יהיה על סמך גיהוץ לפני הדיווח שלך כנראה שתחוייב.

כשמקבלים את הרכב הם תופסים מסגרת האשראי של כ1000 יורו. וכשאתה מחזיר את הרכב המסגרת משתחררת תוך 3 ימים. במקרה של דו"ח בשביל לגנוב את הכמה עשרות יורו הם משתמשים בפרטי הכרטיס שמצולמים אצלם בשביל לחייב, וזה חיוב חדש כך שאם הכרטיס מבוטל הם מקבלים סירוב.

פורסם

אני לא יודע אם אתה נוסע לחול פעם בעשור או עשר פעמים בשנה אבל אם יש 2 חברות שאתה לא רוצה להיות בלק-ליסטד בהן זה חברות התעופה וחברות השכרת הרכב.

בהצלחה בתיכמונים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא חיפשתי לעשות שום קומבינה על אף אחד. אם היה מגיע לי דוח בדואר הייתי משלם אותו. אני לא חושב שאחרי שהם ג(נ)בו 250 יורו על כלום, מגיע להם עוד כסף על שטות כמו דמי טיפול. אגב מאז שכרתי עוד פעם באירופה, אמנם לא באיטליה אבל לא עשו לי שום בעיה.

פורסם

לגבי דמי הטיפול של חברות ההשכרה זה אכן מעצבן, אבל מצד שני ידעתי את זה טרם הזמנת הרכב ולכן זו בעיה שלי - ממליץ גם לכם לא לעשות שטויות ואי לכך לא לבטל את כרטיס האשראי מכיוון שזה יהיה לרעתכם להבא. חבל.

פורסם
מה שמעניין יותר - הוויז היה עובד תמיד ולא התריע על המצלמות הללו להבדיל מאחרות. מהי הדרך הטובה ביותר להתגונן מפני מצלמות בחו"ל? יכול להיות שהמצלמות שתפסו אותי מודדות מהירות ממוצעת ולא רגעית?

אל תצפה להתראה על מצלמות. החזקת מפה , רשימה או כל אמצעי אחר שמזהיר מפני מצלמות היא עבירה בגרמניה (וגם בשויצריה, אוסטריה וצרפת). הקנס בגרמניה על החזקהת מפה כזו, אפילו בבגאז' הוא 3000 אירו. אז אל תצפה שגרמנים ידווחו על מצלמות.

פורסם

ובכל זאת - שיא מספר המלצמות בו נתקלתי היה בפינלנד, שם בקטע של כמה עשרות קילומטרים ספרתי לא פחות מ-25 מצלמות (בשני הכיוונים). הממזרים מציבים מצלמה כמה עשרות מטרים אחרי תמרור הגבלת מהירות. מצד שני, בכבישים המהירים לא ראיתי מצלמות, לפחות לא גלויות.

אני מכיר את הכביש הזה, באמת נורא ואיום. רוב המצלמות הן דחלילים, אבל הם מעבירים את המצלמה ממקום למקום, ככה שהיום זה דחליל, ומחר "חייך, אכלת אותה", והמחירים דרקוניים. בכבישים מהירים באמת אין מצלמות, אבל כאן השוטרים לא עומדים ואוכפים מהירות, הם פשוט נוסעים ואם קולטים אותך, עושים פרסה ודופקים אותך. בכבישים מהירים לעיתים מאד נדירות רואים משטרה. מצלמות מוסוות גם אין.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

• תוכן חדש...