Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב טוטאלוס אחרי תאונה, הביטוח אמור לשלם את המחיר מחירון של הרכב?

לדוגמה אם המחיר מחירון 41,000 זה הסכום שהם צריכים לשלם?

הם אומרים שבגלל שהערך של הרכב ירד והיום הוא שווה 31,000

זה הסכום שהם ישלמו ואת השאר אני צריך לספוג.

מישהו יודע איך זה עובד?

פורסם

עובדים עליך עבודה עברית

אתה אמור לקבל את מחיר המחירון של יצחק לוי כולל שקלול כלפי מעלה או כלפי מטה כפי שמופיע אצלט במחירון מעט קיולומטר מגיע לך יותר רכב היה ליסינג מגיע לך פחות

והכל לפי המחירון שהיה בתוקף ביום בו קרתה התאונה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם הרכב הוא יד שנייה לדוגמה ובעבר תבעו את חברת הביטוח עם אותו מספר רכב ובעל הרכב הראשון קיבל הורדת ערך, זה יורד לך בשקלול. תבדוק מה עבר על הרכב, אם אתה יד ראשונה ואף פעם לא תבעת את הביטוח, מגיע לך מחירון עפ שקלול לוי יצחק למעלה או למטה.

פורסם

סיכום מסודר של התשובות : התשלום במקרה של טוטאל לוס הוא מחיר מחירון לפי יצחק לוי.

אבל, צריך לקחת בחשבון כי אם היו בעבר ירידות ערך (עקב תאונות קודמות) - אז זה מתקזז מהסכום שמגיע לך.

הסבר מעט יותר מובן :

בהנחה שהרכב לא עבר תאונה/ נזק עם ירידת ערך שהביטוח שילם עליו פיצוי - אז מגיע לך מחיר מחירון.

במידה ובעבר חברת הביטוח שילמה פיצוי בגין ירידת ערך - אז הם מקזזים את ירידת הערך הנ"ל מהסכום שמשלמים לך.

דוגמא מספרית : אם בעבר הייתה ירידת ערך של 10%, אז תקבל 90% ממחיר מחירון.

רק לשם ההבהרה - לא חשוב אם התשלום עבור ירידת ערך שולם לך או לבעלים קודמים של הרכב (לחברות הביטוח יש מאגר מידע המכיל, בין השאר, גם תביעות קודמות על רכבים)

פורסם
אני מנצל את השרשור.

איך אני יודע אם בעבר תבעו את הביטוח ברכב שהיום שלי?

תנסה להתקשר לחברת הביטוח שלך, אם היית תביעה כלשהי לא משנה באיזה חברת ביטוח.

לכל חברות הביטוח יש מאגר של כל התביעות שנעשו לכל רכב.. אם היית תביעה הרכב שלך במאגר

פורסם

עשיתי לפני חצי שנה תאונה עם טוטלוס והורידו לי על ירידת ערך קודמת כששאלתי אם אפשר לבדוק ברכב שאני קונה אם הייתה לי ירידת ערך בשביל לדעת אם להוריד את זה מהמוכר נאמר לי על ידי הביטוח שהם לא עושים את זה אלא אם כן הרכב עובר טוטלוס ואז הביטוח {שרוצה לשלם כמה שפחות} בודק את זה.

פורסם

זה אחת הנבלות

הרכב עבר ירידת ערך, לא רק שאתה לא מודע לכך ויכול להוריד סכום בעת הרכישה אלא

אתה משלם לביטוח כאילו הרכב הוא יד ראשונה מרופא ללא תאונות כאשר הוא בכלל ליסינג יד רביעית.

ורק כאשר הם צריכים לשלם טוטל לוס הם מקישים שאילתא והופ מקבלים את ההיסטוריה המלאה של הרכב ולפי זה רוצים לשלם לך.

חברות הביטוח טוענות ובצדק משהו, לגבי גביית פרמיה מלאה , כי במקרה של תאונה שהיא לא טוטל לוס הם ישלמו לך עבור חלקים או פחחות סכומים מלאים מבלי להתחשב שבעצם הרכב שלך הוא יד רביעית מליסינג.

אבל אתה כמבוטח נדפק במקרה בו מדובר כאמור בטוטל לוס

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...