Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עידן, (ג'וקר..)

לא התכוונתי לפגוע בך או משהו. תעשה מה שאתה רוצה. אתה נהנה לשמוע בווליום, סבבה.

לא הייתי באירוע עם השוטר, אז באמת, יכול להיות שאני לא מבין.

ואני מתנצל אם אמרתי משהו לא לעניין לדעתך.

הנקודה שלי היתה בכיוון של השאלה ששאל מישהו בהודעה אחריי, שאם היו מבקשים

ממך יפה להנמיך, היית מנמיך ? (היית מנמיך? אז אני מוריד בפנייך את הכובע).

יכול להיות שהשוטר סתם "חיפש" אותך. ועדיין, הנסיך ענה תשובה לעניין, שגם איתה אני מסכים.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא נפגעתי כלל, פשוט המקרה עצמו הסברתי ולא פעם אחת היה שונה מסתם בקשה של שוטר להנמיך את הווליום זה הכל.. הגישה היתה שלילית לכן גם אני הייתי שלילי , הכל עניין של גישה.

כבר ציינתי פעמיים שהייתי מנמיך את הווליום אם היו מבקשים ממני ושעשיתי זאת לא פעם אחת בעבר.

פשוט השוטר בא בגישה של (ואני יוצר תמונה ע"י המשפט הבא) "יא מאנייק תנמיך את הווליום..." אני משער שמכאן אפשר להסיק את המסקנות כבר לבד.

אני רחוק מלהיות בן אדם שלא מתחשב בסביבה שלו, אם מבקשים נורמלי אני מנמיך ללא שום בעיה.

פורסם

אני רחוק מלהיות בן אדם שלא מתחשב בסביבה שלו, אם מבקשים נורמלי אני מנמיך ללא שום בעיה.

לא צריכים לבקש ממך נורמלי בשביל שתתחשב (בכל שעה ביום)...

התר'ד הזה רק מוכיח עד כמה הרמה כאן שקעה בפורום.

פורסם
לא צריכים לבקש ממך נורמלי בשביל שתתחשב (בכל שעה ביום)...

התר'ד הזה רק מוכיח עד כמה הרמה כאן שקעה בפורום.

אני ממש מצטער יפה נפש שכמותך.

באמת , אני צריך לשמוע בווליום סביר כל שעות היום, וללכת לאיזה חור כדי להינות באמת מהמערכת ברכב שלי... תעשה טובה תפסיק לקשקש שטויות.

מתי תוכל להינות מהמערכת ? תגיד לי אתה אם זה לא מתי שאתה יוצא עם הרכב שלך.

אז סליחה באמת שהדרישה הקטנה שלי מאנשים אחרים זה ללמוד לדעת לבקש כמו בני אדם ולא כמו בהמות.

וואי , אז זאת בעצם גם ירידה ברמה נכון ? בוא ניהיה כולנו ברברים ונתחיל לצעוק אחד לשני כאשר משהו לא מוצא חן בעינינו וכמובן נקלל וכו' וכו', יש דבר שנקרא תרבות. (ובבקשה לא להתחיל כאן להתפלצן על כך שאני לא מתורבת אם אני שומע בווליום כזה, כי ממש אין קשר אחד לשני).

תרבות הדיבור נכללת במונך הזה. לא נראה לך ? בבקשה תהנה, שיצעקו לך להנמיך בצורה מזלזלת ומגעילה (קללות ושאר ירקות) תכופף את הראש, תנמיך ושיהיה לך יום טוב. (כל עוד אתה מוכן לקבל את צורת ההתבטאות , בבקשה).

מעניין אותי לדעת, אתה אוהב שדורכים עליך ? או שמבקשים לעבור בצורה נורמלית ?

וזה בדיוק אותו הדבר!

רק שכאן אתה מקבל את הנ"ל בצורה מילולית.

יום טוב

ותחשוב טוב טוב לפני שאתה מקשקש כאן שטויות. במיוחד לגבי רמת הפורום, כאשר לדיון הזה היתה שורה תחתונה אחת, לדעת את חוקיות הנושא באשר הוא.

זה שהתווסף סיפור זה היה סתם לשתף חוויה אשר עברה עלי, לא נראה לך , אל תגיב ובטח אל תוסיף שהרמה של הפורום ירדה על סמך זה שלא נוח לך דרישות של אחרים.

פורסם

"סיפור מרומם אגו עצמי"... לא אני כתבתי את זה.

מה מרומם פה? ש"הפצצת" עם הסאבים? או ש"הראת" לשוטר?

אתה מתנהג כמו ילד קטן, ומדבר כמו אחד.

אתה יכול להנות מהמערכת גם כשהחלונות סגורים, ואז היחיד שיהיה לו כאב ראש זה אתה, ולא אלו

שמסביבך, אבל אתה בכל זאת בוחר אחרת...

אתה מאלו שמוציאים לחובבי SPL את השם הרע הזה של "עושים כאב ראש מסביב ללא התחשבות".

אני במקומך לא הייתי מפרסם את הסיפור הזה בכלל - אין לך במה להתגאות.

יפה נפש? אני? ממש לא... אבל אני חכם מספיק לא לרשום כאן את השטויות שאני עושה... ואני בטח לא

מתחכם עם שוטרים.

שבוע טוב.

פורסם

the ego is one thing... apart from this story.

it concern's the police ....and how they cant do shit when it come's to stereo

and that they cant do whatever they want whenever they feel like it

if u didnt got this point u need to recheck it

because that's the point of the story! and dont start twisting it like u want it to be heard.

that's why my ego boosted up when they had nothing to do with me.

as i said

"they came , they got pissed , they saw , and they went away".

second, i wont drive with my window's closed when i dont want to.

im guessing u also like in the summer to go out with your window's close

ya sure... tho its not summer the point is the same.

and im sure ur putting up ur stereo , and plz dont come with an answer that u arnt.

if u say so (about spl name) whatever! from now on

ill drive with low volume .since u said its not nice.

and im putting out a bad name for SPL lover's...

a continue's bullshit of what u said before.

and why i wrote it down ? u must have figured that out by ur self by now ?? didnt ya huh....

well their were two thing's i want to give out with the story idea

1. the police cant do whatever they want whenever they want.

2. to show a case when every car stereo lover can run into.

so ? ... stupid topic, maybe, stupid story... i dont think so.

and when im acting like a smart ass, as i said before its because im standing on what im thinking and specialy in this case.

maybe its not smart thing to do in israel... maybe but i still did it and i still got with my hand on the top.

have a gr8t day!

פורסם

תרשום מה שבא לך, ואתה יכול לנסות להצטדק כמה שאתה רוצה, ולהמציא תירוצים אבל:

להפציץ עם המערכת, ולא להנמיך בכוונה תחילה כששוטר מעיר לך מעיד על ילדותיות.

(וביננו - גם ברכב שלך יש מזגן אם עוד לא עלית על זה, זה הכפתור עם הLED הירוק, כך שבקיץ

אתה יכול לסגור חלונות, וגם בחורף)

פורסם

גל

אני בכל אופן לא מסכים איתך בנוגע לכך שכל אחד שיתלונן על כאבי ראש אז אני אמור להנמיך את

המערכת אפשר לחשוב כבר כמה זמן הוא עומד לידי עם הרכב ועם לא נאה לו הוא מוזמן לסגור את החלונות ולא אני שהשקעתי לא מעט כסף כדי להנות מהבאסססס

בכל אופן הייתי מת לראות אותך מנמיך את המערכת לאחר ששוטר היה דורש ממך בצורה ברוטאלית וחורנית ומזלזלת להנמיך מעניין מה אתה הייתה עושה

בכל אופן אל תישפוט את גוקר מכיוון שלא הייתה שם ואתה לא יודע מה קרה

ולמרות שגוקר הדגיש (גם בעיברית וגם באנגלית)שהוא אכן יהיה מנמיך אם היו מבקשים יפה

ולא משנה אם זה אזרח או שוטר (אני בכל אופן בגישה הזאת)

יום טוב

פורסם

אז ככה.

למען ההגינות אתחיל ואומר שאני שוטר במשטרת ישראל.

אני לא מתיימר לייצג את כל משטרת ישראל בדיון הפורה שמתגלגל כאן ואני גם לא בא להציל את כבודו של השוטר שכיכב בסיפור.

אם השוטר שעצר אותך היה מכיר את החוק, אני מאמין שלא היית מפרסם את הסיפור....

כמובן שיש כל כך הרבה דוחות תנועה שאם מחפשים אז תמיד אפשר למצוא אבל זאת לא הנקודה.

ישנן תקנות למניעת מפגעים בנושא רעש.

על פי תקנות אלו אכן ניתן לקנוס אותך בגין השימוש במערכת שברכבך אם לדעת השוטר מדובר ברעש בלתי סביר. לא צריך למדוד דציבלים ולא כלום. פשוט דעת השוטר....

הנה קישור לתקנה. תקרא את סעיף 2 א'.

http://www.sviva.gov.il/Enviroment/Static/Binaries/law/raash03_1.pdf

לא יגרום אדם לרעש חזק מרכב מנועי אלא במידה הדרושה להפעלתו התקינה של הרכב.

ב- 12 באוקטובר 2000 נכנס לתוקף צו סדר הדין הפלילי (ברירת משפט - מניעת רעש), התש"ס - 2000. צו זה מבוסס ברובו על התקנת למניעת מפגעים (מניעת רעש), התשנ"ג-1992 וכולל פירוט של 29 עבירות קנס. שיעורי הקנסות נעים בין 150 ש"ח ל- 1,800 ש"ח, בהליך של ברירת משפט, בהתאם למבצע העבירה (יחיד/תאגיד), חומרתה ונסיבותיה.

ישנה אבחנה בין סעיפי עבירה המחייבים מדידת מפלסי רעש על ידי איש מקצוע שהוכשר לכך על ידי המשרד לבין סעיפי עבירה בהם התרשמותו האישית של גורם האכיפה מספקת (דהיינו - במקרה שגורם האכיפה מתרשם כי הרעש מפריע או עלול להפריע לאדם המצוי בקרבת מקום או לעוברים ושבים).

כך למשל, סעיפים הנוגעים לרעש בלתי סביר ממכונה מחייבים מדידה של עוצמת הרעש ובכל אחד מהם מצוין מפלס הרעש המותר על פי חוק. לעומתם, בעבירה שעיקרה גרימת רעש ממכשיר קול די בהתרשמותו האישית של עורך ההודעה. ראוי לציין כי ישנם סעיפים בצו שעניינם הפעלת מכונה ושאינם מחייבים מדידה. גם כאן, די בהתרשמות האישית של גורם האכיפה.

בשלב ראשון נאכף הצו על ידי משטרת ישראל, בנוסף החל המשרד להכשיר ולהסמיך את מפקחי יחידות איכות הסביבה ברשויות המקומיות ואנשי המקצוע במשרד לאיכות הסביבה למסירת הודעות תשלום קנס ידניות.

בשורה התחתונה, לא שווה להכנס לעימותים האלו. בפעם הבאה אתה עלול להפגש עם שוטר שכן מכיר את החוק ושמאוד ירצה שגם אתה תכיר אותו.....

• תוכן חדש...