Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים,

אשמח להמלצה איך לשפר את איכות השמע ברכב בעלות לא גבוהה יחסית. כרגע מותקנים ברכב 4 רמקולים ( 5.25 ) ושני טויטרים. הייתי שמח ליותר באס ומיד, כמו כן מעוניין להשאיר את המערכת המקורית. האם אני חייב מגבר כדי לקבל איכות טובה יותר ( יש לי מגבר של magnet שמעולם לא השתמשתי בו... ) ? האם התקנת סט קומפוננט יספיק? אם כן מה מומלץ? אין לי בעיה לרכוש גם רמקולים משומשים...

תודה לכל העוזרים

עריכה אחרונה על ידי daniel.gri
פורסם

בידוד איכותי יתן בסיס טוב לשידרוגים ועל הדרך ימקסם את הרמקולים שמותקנים כרגע וייתכן אפילו שתהיה מרוצה מאוד מהתוצאה לאחר בידוד שלא תרצה אפילו לשדרג רכיבים.

תעשה חיפוש כאן בפורום יש הרבה מידע על בידוד, כמה עולה, איך לבצע וכו'.

פורסם

הגיוני. החלפת רמקולים אכן תתן שיפור משמעותי, אין חובה להגביר אבל כמובן שעם מגבר הנצילות תהה גבוהה יותר. אם כבר אתה מחליף רמקולים, בצע בידוד.

אם אתה יכול להרשות לעצמך את ה400 ש"ח הנוספים אז אני ממליץ בחום על בידוד בסיסי עם יריעות בוטיל, יש גם חומרים זולים יותר אך לא התנסיתי איתם.

פורסם

הרמקולים ברנו הם בדיחה דיי עצובה, אין מנוס מלהחליף אותם.

כל סט קומפוננט בסיסי יתן תוצאה עדיפה.

במידה ותרצה להוסיף מגבר אז קיימים מגברים עם מנחת מובנה כמו ההרצים למיניהם.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

יש המלצה לסט מסויים? בנוסף אם אני קונה למשל רמקולים מיד 2, יש מקומות שיסכימו להתקין אותם? ( אני צריך חיווט לטויטרים שיושבים בדשבורד )

פורסם

אפשרי.. לך על החברות הגדולות לא תטעה. מורל, פוקל, הרץ, JBL. למרות שעל JBL פחות הייתי ממליץ, באופן אישי אני לא כ"כ אוהב את הסדרות הנחותות שלהם, צליל יותר מידי מתכתי.

• תוכן חדש...