Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי ג'נסיס קופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה, רציתי להתייעץ איתכם בקשר ליונדאי ג'נסיס כרכב הבא שלי, כחלק מהמעבר שלי להנעה אחורית. בעיקרון הרכבים האופציונאליים הם מיאטה, Brz והג'נסיס, כשכרגע אני נוטה לאחרונה בגלל שמגיעה עם מנוע גודש ומספיק כוח.

כמה שאלות בנוגע לרכב:

1. איך ההתנהגות שלו? משום מה התקשתי מאוד למצוא מבחנים רלוונטיים לגביו

2. מה הדרך לדעת מה המחירון שלו? לוי יצחק לא נתן הערכה לגביו והוא האוטוריטה בתחום.

3. כמה הרכב אמין?

4. במידה ויש תקלות או צורך בטיפול, עד כמה יהיה כאב ראש להשיג את החלקים הנדרשים בהנחה שיש רק 4 כאלה בארץ?

הסיבה שאני מתעניין כרגע היא שאני יודע שבשתי האופציות האחרות מתישהו יחסר לי כוח (בעיקר בBrz) ושהמחירים שנמכרות בהם מיאטות עברו כל גבול ביחס למחירון וביחס להגיון הבריא...

תודה לעוזרים!

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם
אם אתה מחפש רכב לדריפטים - תתחדש.

לפי מה שאני יודע, מדובר בדגם Base. כלומר, אין דיפ' מוגבל החלקה.

במקרה כזה - דריפטים לא יהיו כאן.

Sent from my ZTE B2017G using Tapatalk

פורסם

הבא בחשבון שהמכונית מעולם לא יובאה ביבוא סדיר לישראל והיבואן לא חייב להחזיק עבורה חלפים.

לא רק זאת, אלא שאין דגמי יונדאי אחרים בארץ שחולקים עם המכונית הזו פלטפורמה או מכללים.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...