Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

הזמנתי דיפרנציאל משומש לE46 שלי מאביי. המחיר ששילמתי היה 170 יורו + 85 יורו משלוח

לאחר כשבוע קיבלתי מייל:

שלום רב

מצ"ב סיכום עלויות שחרור:

מס קנייה 199 ש"ח

מע"מ רשימון: 210 ש"ח

אגרת רשימון: 18 ש"ח

עמלת שחרור טי אנ טי: 300 ש"ח (לפני מע"מ)

אגרות מסוף מטענים: 95 ש"ח (נכון להיום)

סבבה, נשלם.

היום קיבלתי מייל נוסף:

המשלוח הנ"ל נדרש לבדיקת מסמכים פיזית ע"י מכס ישראל.

בעקבות הבדיקה, החליט מעריך המכס להעלות את ערך המשלוח ועל כן יצא גירעון בתשלום מיסים עבור המשלוח.

הרכב הגירעון:

גירעון מע"מ: 203 ש"ח

גירעון מכס: 192 ש"ח

=

סה"כ גירעון- 395 ש"ח

זה הגיוני בכלל הדבר הזה?

תודה.

E46 330CI

פורסם

אני זוכר שיש לך הזכות לערער - אבל! אתה צריך קודם לשלם את המס לקחת את החלק ולערער רק אחר כך.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

היית צריך לשלוח את החלק בעזרת הרשות דואר המקומית של אותה מדינה. לא היית משלם שקל שחוק אחד בעמלות. אבל, היית מחכה עד חודש עד אשר החלק היה מגיע אלייך.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם (נערך)

המכס פתח את החבילה, בדק עם היבואן והאתרים הרשמיים כמה עולה הרכיב ותיקן את המחיר בהתאם. עכשיו תצטרך לשלם ולערער ולהוכיח את המחיר שבו באמת קנית. קבלות וצילומים.. מוי כיף!

מכיר את זה שהמוכר רושם בחבילה תג מחיר של 60$ על פלאפון סיני שעלה פי שלוש ? אז חלפו הימים.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לקוח מאתר רשות המיסים :

משלוח המבוצע באמצעות חברת בלדרות

ניתן להגיש ערעור רק

שמזמין החבילה שילם את המיסים לחברת השילוח ובהצגת חשבונית תשלום. הבירור ייעשה מול יחידת התפ"ג (תביעות, פקדונות וגרעונות) בבית מכס נתב"ג, בטל': 03-9751172/71.

הבירור יעשה בכתב בפקס ולא בטלפון, בפקס שמספרו: 03-9751183.

http://bit.ly/2jznJWm

לאחר

פורסם

כל שיטת העבודה שלהם גורמת עצב :(

תגיד, לא נדרש ממך להמציא אישור ממשרד התחבורה/מכון התקנים לזה?

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם (נערך)

כנראה שבמהלך הבדיקה הידנית כשבררו מול היבואן את המחיר גם בדקו שקיים אישור תקן למק"ט אצלו. אם היבואן מביא כזה חלק אז אין סיבה שאתה לא תהנה מהאישור.

אחרת באמת צריך ללכת ליבואן ולמשרד התחבורה ולהמציא אישורים.

עכשיו אתה מבין מה זה עמלת רשימון....

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

מכיר גם מכיר רק שלכאן זה לא שייך כי מה ששילמתי זה מה שהמוכר הצהיר.

מה הנוהל? איך מתנגחים בהם?

עכשיו אתה מבין מה זה לאכול אותה למרות שאתה ישר אבל אחרים עקומים.

אבל אל חשש, אם הכל אצלך נכון ואמיתי אין לך ממה לחשוש. היה לי את אותו הדבר כאשר ייבאתי חלק. הם לא האמינו שהחלק נקנה בפרוטות. אבל לך תסביר להם שהיום כולם רוצים תחליפי ומשופר לכן המקורי נמכר בכלום כסף. בסופו של דבר, כאשר הוכחתי מעל ומעבר שזה מה ששולם הם קיבלו את הטענה. נכון, זה הזוי שחלק שעולה חדש בחנות $200 דולר נמכר באיביי בתור משומש פחות ממחיר פיצה משפחתית וקולה בארה"ב. זה הכל עניין של היצע וביקוש. ברגע שיש חלק כזה למכירה אונליין כמו זבל ואף אחד לא רוצה לקנות מה יקרה? אז מה אם אצל הדילר כזה דבר עולה חדש כ $200.

כל שיטת העבודה שלהם גורמת עצב :(

תגיד, לא נדרש ממך להמציא אישור ממשרד התחבורה/מכון התקנים לזה?

לא, השיטה שלהם לא גורמת עצב. זה התחמנות, הקומבינות ואפילו הטימטום של הישראלי הממוצע שדופק את המערכת ואז נוצר אי אמון. לא רק שמטומטמים מרמים הם גם רושמים שחור על גבי לבן בפורומים ציבוריים שכל העולם ואחותו קוראים שהם רושמים איך לרמות ולקמבן. אז מה אתה מצפה?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

תזהר ברעש והצלצולם שאתה עושה

אם יגלו שהחלק משומש ולא חדש אתה עלול למצוא את עצמך בבעיה יותר גדול ובדרישה לאישורים ממשרד התחבורה

במחירים האלו הייתי שוכח מהחלק ומקווה שישלחו חזרה לשולח ומנסה לקבל את הכסך חזרה

פורסם

אתה מדבר אליי או לפותח הפוסט? אבל אתה צודק. עקרונית אין להכניס לארץ חלקים משומשים.

לגביי ספציפית, המכונה שלי היא אספנות, אין בעייה לייבא חלקים משומשים לאספנות. אחרי הכל, לך תשיג חלק למכונה בת 30 שנים ויותר.

פורסם

מזכיר לי משהו שקרה לי לפני כחודשיים בייבוא של כיסוי פלסטיק למנוע TFSI שבתוך יושב הפילטר אוויר.

הגיע למכס דרשו תשלום עמלות וכו' בסך 250 שקל , החלק עלה לי 120$ את המיסים שילמתי כבר דרך התשלום של איביי (תשלום במשלוח בינלאומי) ככה שהם דרשו פאקינג 250 שקל על אישורים ושחרור מהמכס.

במקום אמרתי לו , תקשיב אני לא מעוניין תחזיר את החלק חזרה לשולח , אמר סבבה אין בעיה.

למחרת התקשר אליי אמר תקשיב למה אתה לא רוצה לשחרר תחלק ? אמרתי לו זה יקר 250 שקל וגם ככה אני כבר לא צריך תחלק כי התקנתי קיט יניקת אוויר.

מפה לשם אמר תקשיב אני יעשה לך הנחה גדולה , אמרתי לו כמה ? אמר 120 שקל , אמרתי לו עזוב לא צריך תחזיר תחבילה.

הוא בכל זאת התעקש שאני יקח ושיחרר תחבילה והם לא יחזירו אותה חזרה (עלות משלוח חזרה זה עליהם והחבילה היית דיי גדולה) מפה לשם בסוף שילמתי רק 50 ש"ח :)

אם החלק לא בנפח גדול , הייתי ממליץ לך בחום תמיד לשלוח את החבילה לארץ דרך חברת שילוח BUY2USA.

אם החלק נשלח מארצות הברית לחברת שילוח בארצות הברית המשלוח מגיע למחסן בארצות הברית של BUY2USA גג תוך 3-4 ימים , משם לאחר התשלום על החבילה , היא מגיע לארץ תוך 3-5 ימים , אתה מקבל חבילה תוך שבוע וחצי , יותר מהר ממשלוח ישירות לארץ דרך חברות שילוח.

מה אתה חוסך כאן ? אולם אתה משלם עלות משלוח מארצות הברית לישראל אבל קח בחשבון שאתה חוסך 3 דברים.

1 - עלות משלוח מארצות הברית לארצות הברית היא בערך רבע ממה ששילמת עבור משלוח לישראל.

2 - המשלוח מגיע יותר מהר

3 - אתה לא משלם על עמלת בדיקה של המכס / משרד התחבורה או כל מיני עמלות רישומון או דברים כאלו הזויים.

בסופו של דבר > פחות כאב ראש > משלם פחות כסף > מקבל תחבילה יותר מהר.

אני אימצתי תשיטה הזאת כבר מלפני כמה חודשים.

פורסם

מצטער לבשר לך את הבשורה. אבל אף חבילה שהנמען מסרב לקבל אותה לא חוזרת לחו"ל על חשבון חברת ההובלות. אם אדם מסרב לקבל חבילה שמיועדת לו ישנן שתי אופציות. או שהוא מוותר עליה וכנראה גם צריך לחתום על זה ואז היא הולכת להשמדה או למכירה פומבית או שהיא חוזרת בחזרה לחו"ל. מי שמשלם על המשלוח חזרה זה המוכר שעל מנת לקבל את החבילה לידיו צריך לשלם את המשלוח.

למרבה הצער, הרבה ישראלים לא מודעים לכך ולכל העמלות שהם צריכים לשלם וכאשר החבילה מגיעה לארץ הם מסרבים לקבלה. מיכוון שמדובר בהרבה כאב ראש נכון להיום, הרבה מאוד מוכרים באיביי לא רוצים להתעסק עם ישראל. עובדה.

הם לא צריכים להתעסק עם כל מיני בולשטים כאלה ואחרים.

• תוכן חדש...