Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ב-1993 זומנתי לחקירה במשטרת פתח תקוה כיון שמישהו דיווח את מספר הרכב שלי כמספר של גנב בחנות של "חוגלה".

בזבזתי יום עבודה שלי ושל אשתי, דלק מחיפה לפ"ת וחזרה ועוד ספגתי קנס חניה, כיון שעיריית פ"ת היתה העיריה היחידה בארץ בלי הסכם עם עיריית חיפה להכרה הדדית בכרטיסי חניה (אז עוד היו קרטונים עם תלישת היום והשעה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

^

למה לטרטר את האזרח לעיר אחרת, כשיש משטרה בעירו? זה לא הכל אותה משטרה? אולי השוטרים מפ"ת לא סמכו על עמיתיהם מחיפה שיבדקו את העניין כראוי.

מהסיפורים שמרתיחים אותי. מקווה שזה כבר לא כך (בכל זאת עברו יותר מעשרים שנה).

פורסם

לא. זה עדיין ככה.

אם הוגשה נגדך תלונה בתחנה במטולה, אתה תגיע עד לשם וההפך.

פורסם (נערך)

זה החוק.

העסק היה די מלחיץ - מגיע בערב הביתה ומוצא בדואר מעטפה "מדינת ישראל - דואר רשמי" ובה הודעה כי אני מתבקש לסור לתחנת משטרת פתח תקווה לצורך חקירה.

עד אז הספקתי להיות בפ"ת פעמיים בחיים - פעם בטיול של בית הספר היסודי ופעם שניה בדרך ממילואים בשכם לתחנת הרכבת בת"א.לא הבנתי מה רוצים ממני - אבל היה מי שביצע את הבירור כך שהגעתי לחקירה רגוע, למזלי היה לי שכללסחוב את אשתי, כך שגם היא נחקרה (אם לא היתה באה היתה מוזמנת בנפרד, הרי שנינו רשומים כבעלי הרכב. והכי חשוב - הגנב תואר כגבוה ובלונדיני - אני לא גבוה ולא בלונדיני, ואשתי ממש קטנה ושחורה). ואני חושב שאת האישורים ממקומות העבודה על כך שעבדנו שבעת הגניבה אני שומר עד היום. לך תדע איזה שדים משטרת ישראל תוציא מהבקבוק אחרי קרוב ל-25 שנה :evil:

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

רק לי נראה שמישהו החליט לשכפל את רכבך? הציג את עצמו כאילו הוא זה אתה, הודיע שנגנבה לוחית רישוי, קיבל אחת חדשה, ולדרך. אני הייתי ממליץ לך לגשת לתחנה לבירור העניין. לך תדע היכן הרכב "שלך" יצוץ ובאיזה הקשר.

עריכה: בקשר לסמוים, אני מאמין שהם אמורים לפי בקשה להציג תעודה מזהה. מעניין מה אומר החוק בעניין.

עריכה אחרונה על ידי Giri Giri

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

אנשים פה אוכלים סרטים בקטע אחר....

שוב על פי תאור הטאבלט משטרתי!

לגבי הרכב אין לו שום סיבה לגשת ואין שום סיבה לברר עניין ולחיותר בסרט!

גם אם בשנת 2009 גנבו לרכב את לוחית הרישוי כדי לשים אותה על רכב גנוב ולעבור ככה מחסומים וכו' היום זה כבר לא רלונטי לבעל הרכב ואין לו מה לעשות עם זה!

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

המשטרה שוכרת רכבים כדי "להטמיע" את השוטרים, הגיוני שיצאו עם טאבלט.

להבא כמו שנאמר, בקש תעודה ואל תצא מהרכב אלא אם נאמר לך.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם
המשטרה שוכרת רכבים כדי "להטמיע" את השוטרים, הגיוני שיצאו עם טאבלט.

להבא כמו שנאמר, בקש תעודה ואל תצא מהרכב אלא אם נאמר לך.

לא קשור כלל לשוכרת, יש דימקסים בבילוש, פעם היו היילקסים, רכב משטרתי לכל דבר.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בואו אני יעשה לכם טיפה סדר בדברים...

1.שוטר שלא לובש מדים(על אזרחי) מחויב על פי החוק להזדהות כשוטר עם הצגת תעודת שוטר גם מבלי שתבקש ממנו.

2.הטבלט שהשוטר החזיק זה המסוף שלהם שים לב אם יעכבו אותך או שיצא לך לדבר עם שוטר לכול ניידת יש טבלט וזה בעצם המסוף שלהם (גם להם מותר להשתדרג...)

3.די מקס אזרחית נשמע הגיוני שזה רכב של סמוים אף פעם לא שמעת על די מקס של סמוי

עכשיו לגבי הוויכוח האם חייב לעצור ומה הייתם עושים

נתחיל מזה שעל פי החוק אתה לא חייב לעצור כי לרכב אין שום סימני זיהוי של רכב משטרתי אם הוא רוצה באמת לעצור אותך יש מערכת קריזה ואז הוא היה מדבר אליך דרך הקריזה ואז אתה חייב לעצור.

עכשיו לכול אלה שאומרים שלא הייתי עוצר אל תתחכמו כי בסופו של דבר כול הסרטונים "הרעים" על המשטרה התחילו בזה ובעוד מלא דברים שחותכים אותך בסרטון ומראים את החלק "המכוער" של המשטרה מה שלא רואים זה את ההתחלה של הסרטון שבדרך כלל האזרח קילל,ההרים יד,התנגד למעצר,התחכם ואז השוטרים פעלו לפי החוק והשתמשו בכוח סביר וכן זה כוח סביר.

פורסם

אמיתי - יש מערכת כריזה. בהחלט "מביאה את הקריזה".

לעצם העניין - חפשו סרטונים של חבר הפורום אייל. רואים יפה כיצד הוא פונה לנהגים שעצר - מזדהה בשמו, בשם התחנה בה הוא משרת ומציג את תעודת השוטר.

פורסם
אמיתי - יש מערכת כריזה. בהחלט "מביאה את הקריזה".

לעצם העניין - חפשו סרטונים של חבר הפורום אייל. רואים יפה כיצד הוא פונה לנהגים שעצר - מזדהה בשמו, בשם התחנה בה הוא משרת ומציג את תעודת השוטר.

תודה על התיקון שגיאת כתיב.

ושוטר חייב להזדהות בהצגת תעודת שוטר וזהו לא בשמו ולא באיזה תחנה הוא.

פורסם
לא. זה עדיין ככה.

אם הוגשה נגדך תלונה בתחנה במטולה, אתה תגיע עד לשם וההפך.

כל עוד זה לא זימון לחקירה ביחידה ארצית/ מיוחדת, אתה יכול לבקש להיחקר בתחנת המשטרה הקרובה אליך.

הם מעבירים בפקס את הנושאים בהם הם רוצים שתיחקר (ניתן גם לעשות זאת טלפונית - צריך את מספר הטלפון של החוקר שהזמין אותך ומספר תיק ).

כמובן שזה לא מובטח ב-100%. יתכנו מצבים בהם רק בתחנה הספציפית ניתן לחקור אותך.

פורסם
לא קשור כלל לשוכרת, יש דימקסים בבילוש, פעם היו היילקסים, רכב משטרתי לכל דבר.

יש DMAX בכל מערכת הביטחון, הכוונה שלי הייתה שלעיתים המשטרה משתמשת ברכבים "אזרחיים/שכורים" למדיי, ללא כריזה ואורות חירום.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

• תוכן חדש...