Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר קרוב רכש איביזה fr מנוע 1.0 ליטר אוט׳ גרסה מאובזרת(redpack)

בגרסא זו הרכב מגיע עם מראות ג׳אנטים ונגיעות אדומות בפנים הרכב.(קיימות חבילות צבע נוספות)

הקדמנו להגיע למוקד המסירה,שם קיבלו אותנו בסבר פנים יפות,הרכב בדיוק הוחזר משטיפה(נשארו עליו מעט סימני דבק,לא משהו היסטרי) הסבר מקיף ניתן ע״י נציג החברה ולאחר בדיקה ארוכה ומקיפה שביצעתי הרכב הועבר רשמית לחבר.

הרכב מאובזר בבקרת אקלים,בקרת שיוט,מחשב דרך ומסך מגע קטנטן אשר עליו ״הלבישו״ אפליקציות אשר איכותם נמוכה בצורה בולטת לעין(וויז ברזולוציה זוועתית וסאונד של מטחנת קפה)

המראות מתקפלות,התאורה אוט׳ וכנ״ל הווישרים,ישנם עוד תוספות יפות של תפירה תואמת ופתחי מיזוג צבועים באדום.

לאחר נסיעה של שעה אני יכול לומר שמנוע ה1.0 ליטר מושך יפה מאוד ושקט מאוד,הגיר המוכר עושה עבודה מצוינת אך שילוב של ג׳אנט 18 עם צמיגים דקיקים ובולמים קשיחים מעביר מהמורות ישירות לעמוד השדרה,נחמד בביצועים אך במינהלתי מציק.

אני פחות מתחבר לחבילה האדומה,״צועק״ מדי לטעמי אך החבר מרוצה מאוד.

110k על הכביש עם איתורן save ומחשב בכלוב.

תוצר8b4a02ebe788f6c1037e019f9524d328.jpg8b4a02ebe788f6c1037e019f9524d328.jpg7537d804d2fed0798a34f49501fd19a8.jpg744504d379e2e83896a9ffc72ec66f5b.jpg98a99d007fc47ef0de90f69b0e266263.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

תמסור לחבר להתחדש. שיסע בדרכים טובות.

היצרנים ששמים חישוקים גדולים על רכבים כאלה - זה חסר שום היגיון. חבל, לדעתי זה פוגע בחוויה. אני משוכנע שחישוקים 15" היו עושים את העבודה בצורה הרהב יותר טובה. מקריבים יותר מידי למען האפנה. BEAUTY IS PAIN :p

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הייתי בטוח שכל הגרסה הזו היא קומבינה של היבואן בארץ אבל מדובר על אבזור מקורי מהיצרן,נו שוין.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

הגימור אדום הזה ממש מכער את הרכב לטעמי.

גם המחיר גבוה מאוד, לדעתי יכל לגלח לפחות 10K במחיר.

אבל שיתחדש ויהנה והכי חשוב שיסע בזהירות.

פורסם

שיסע רק בדרכים טובות(בלי בורות על כבישים טובים,פשוט כירופראקט לא נושא זול XD)

בכל אופן 110K באמת קצת יקר, עם קצת מאמץ אפשר להביא את אחותה לאון במחיר דיי קרוב.

לגבי ערכת צבעים, על טעם וריח אין להתווכח, כל אחד יוהב משהו שמשהו אחר לא יתחבר אליו, אישית לצבע לבן האדום היחיד שיתאים זה מטאלי בהיר, אדום מהסוג ששילבו כאן ישב הרבה יותר טוב על הדגם השחור.

פורסם

גם אני פחות אוהב את האדום בפנים אבל הרכב עצמו טוב מאוד ומהנה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...