Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, זו שאלתי הראשונה בפורום ואודה לכם אם תוכלו לעזור לי.

בבעלותי ניסאן אלמרה SLX אוטומטי 1998 בעל קילומטראז' של 210 אלף קילומטר.

המצבר שלי בן 5.5 שנים(פלוס מינוס) והיה לי ברור שזה רק עניין של זמן עד שהוא ישבוק חיים אבל רציתי לסחוב עם הרכב עד למצב שאני מסוגל לקנות רכב אחר.

לפני שבועיים, החורף גמר על המצבר שלי והוא כבר לא מתניע יותר בעצמו, הוא יכול להתניע עם כבלים.

אני בכל מקרה רוצה למכור אותו כדי לקנות רכב אחר.

השאלה שלי היא כזו:

האם לקנות מצבר חדש\משומש ואז למכור את הרכב למישהו כרכב נוסע?

או שמה עדיף כבר למכור אותו לבן אדם שיפרק אותו לחלקים?

בכל אחת מהאופציות האלה כמה כסף ארוויח?

צריך לציין שהרכב יד שלישית או רביעית אם אני לא טועה(אם זה רלוונטי אברר), לא עבר תאונות, אבל כן יש בו שריטות ופגיעות קטנות ולא רציניות בפח, ולפני שנתיים-שלוש הוחלף הראש מנוע.

חוץ מזה, עד ממש לא מזמן עוד נסעתי עליו והייתי מבסוט עליו רצח כי כמות הפעמים שהלכתי איתו למוסך וכמות הכסף שהשקעתי עליו הייתה ממש קטנה כי בכל מקרה ידעתי שאין סיבה להשקיע עליו הרבה כסף(חוץ מהראש מנוע בזמנו).

אודה לכם אם תוכלו לעזור לי להחליט מה כדאי לעשות.

(אם צריך יותר מידע, תגידו ואגיד).

בתודה מראש :-D

פורסם

ככלל רכב נוסע עם טסט תמיד עדיף על רכב לא מניע, רכב כמו שלך במצב תקין מעריך שיכול להימכר ב 4000-5000 שח, רכב שאינו במצב נסיעה עוד תצטרך לשלם עליו גרר, אולי תקבל עליו בפירוקיה כמה מאות שקלים כך שאם הבעייה זה רק המצבר שווה להשקיע 400 שקל ולקנות מצבר חדש, זה גם יעזור במכירה, אפשר גם לשים מצבר משומש בחצי מחיר.

פורסם

הייתי מציע לבדוק כמה כסף תקבל אם תמכור את הרכב למגרש פירוק ולפי זה להחליט.

כי הרי אם תניע את המנוע עם כבלים תוכל לנסוע איתו למגרש, לקבל כסף, במקום להוציא על מצבר חדש או משומש ולסגור עניין.

פורסם

יש טסט לאוטו? מתי נעשה שימוש בו בפעם האחרונה?

אם יש טסט לכמה חודשים וזה רק מצבר, אפשר לקנות ב 300 ש"ח מצבר חדש, אחרי שים מודעת מכירה. אם האוטו תקין פחות או יותר. תוכל לקבל 2000-3000 ש"ח בלי בעיה לדעתי.

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע על מישהו שתוהה האם למכור מכונית לפירוק בגלל מצבר.

כשנגמר לך טנק הדלק, גם אתה רוצה להשבית את הרכב?

המצבר הכי זול שתמצא יעלה מעט יותר מפול טנק...

אם בכללי אין למכונית בעיות מכניות אקוטיות, יש טסט ואין הוצאות גדולות צפויות הנראות לעין - חד משמעית שים את המצבר הזול ביותר שתמצא.

אחר כך, רוצה למכור ולהתקדם?

תפרסם את האוטו למכירה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

מחזק את דעתו של מאור30. במצב נסיעה עם טסט מעל 3 חודשים, הרכב הזה שווה 4,000+.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

מישהו מכיר מקום בו אוכל לקנות את המצבר הנ"ל (הבנתי שקצת קשה למצוא מצבר כזה בגלל המודל הישן של הרכב).

באיזור יבנה/ראשון לציון.

תודה מראש לעוזרים!

• תוכן חדש...