Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבקרים כשאני מדליק את הרכב רנו לוגאן 2010 בדקות הראשונות עד שהרכב מתחמם הסל"ד עולה מעצמו והרכב נוסע לבד בלי ללחוץ כלל על הגז ומחליף הילוכים ורק כשהרכב מתחמם לאחר כמה דקות אז הוא מתייצב מה עושים?

פורסם

מה זאת אומרת נוסע לבד ומחליף הילוכים?!לכמה קמש הוא מגיע בגלישה במישור?

בתכלס טוריס סביבות ה1700 להנעה קרה(אחרי לילה) למשך כמה דקות טובות זה בסדר

פורסם
מה זאת אומרת נוסע לבד ומחליף הילוכים?!לכמה קמש הוא מגיע בגלישה במישור?

בתכלס טוריס סביבות ה1700 להנעה קרה(אחרי לילה) למשך כמה דקות טובות זה בסדר

1700 נשמע ממש חריג לא?

הכי גבוהה שנתקלתי זה 1200+- בהנעה קרה למשך דקה בערך.

פורסם

^^1700 אני נתקל אצלי ברכב כל בוקר מאז תחילת לילות קרים (3-4 מעלות בלילה) ואני מתחיל לעבוד לפני צאת החמה אז המנוע עומד מספר דקות בסרק על 1500-1700 ואחרי זה יורד לטווח של 800-900(עוד פעם אני מדגיש בסרק על מצב חניה-P, ברגע שמשלבים הילוך הסלד יורד ל800-900 אך לוקח למנוע הרבה יותר זמן להגיע לטמפ' עבודה, כמו כן לא מומלץ ללחוץ גז בכוונה על מנת לחמם את המנוע מהר יותר)

• תוכן חדש...