Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להתחבר למחשב הרכב על מנת לקבל יותר מידע אודותיו.

שמעתי כל מיני מושגים ( OBDII-תקן, ELM-רכיב, Torque-אפליקציה, Engie-אפליקציה ישראלית ) והאמת שעוד לא הצלחתי לחבר את כל חלקי הפאזל.

הרכב: פולקסווגן פולו 2008

העדפת התחברות: פלאפון (אנדרואיד), גם אם האפליקציה עולה כסף.

אשמח לדעת איזה רכיב עליי לקנות ואם אפשר קישור ספציפי (Ebay/DX/Ali/..) זה יהיה מעולה.

תודה רבה!

פורסם

דובר פה כבר רבות. בכל מקרה, זה הרכיב:

http://www.ebay.com/itm/OBD2-II-ELM327-V1-5-Auto-MINI-Bluetooth-Diagnostic-Scanner-Tool-for-Car-Hot-FE-/331991634080?hash=item4d4c3e50a0:g:MIAAAOSwLF1X9c-O&item=331991634080&vxp=mtr

והאפליקציה היא TORQUE PRO.

בכל מקרה, יש לך וואג אז עדיף לקנות כבר וואג קום, ולהשיג מחשב נייד. ככה תוכל באמת לשלוט ברכב.

Stay Dirty

פורסם

שני חלקים, לא מסובך:

obdii bluetooth adapter

(מכיל צ'יפ ELM, מכאן הבלבול)

שמחברים לשקע דיאגנוסטיקה

ואפליקציה כגון Torque.

המתאם בולט, תבדוק שזה לא יפריע לך בחיי היום-יום. יש בשביל זה כבל מאריך שטוח שאז אתה יכול להציב את המתאם במקום שהוא לא מפריע.

פורסם

1. כולם לדעתי אותו דבר. יש לי איזה 4-5 כאלה, מיני ולא מיני.

2. כלי אבחון נורמאלי ברמת יצרן.

3. האם אתה מתכוון להשאיר את המתאם מחובר קבוע? אם כן, בשביל מה?

פורסם

תודה!

אם הבנתי נכון - VAG יתן לי יותר מידע אך אינו עובד עם פלאפון אלא עם מחשב נייד. האם בהכרח יותר טוב מהאופציה הראשונה? (מתאם OBD2 בשימוש עם אפליקצית Torque )

האם VAG זה סוג המתאם שצריך ואילו VAG COM זה השם של התוכנה?

אשמח לקישור למתאם :)

פורסם

VAG זה הרכב שלך, זה קבוצת VW, סקודה אאודי סיאט פולקסוואגן.

סורק OBD סיני יכול לקרוא רק תקלות מנוע ולאפס אותן.

וואג קום נכנס לעומק וקורא את כל המחשבים למיניהם שברכב, ונותן להתעסק ולשנות פונקציות מתקדמות יותר.

Stay Dirty

• תוכן חדש...