Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם,

עשיתי חיפוש ולצערי כל הפוסטים שמצאתי שנוגעים לgemel מדברים רק על החלפת קוד.

אני מעוניין לנטרל לגמרי את הקודן ברכב.

הרכב 2004 ואין לי שום כרטיס/ניירת של התקנת הקודן... לכן אם היה איזה קוד נטרול שהתקבל בהתקנה, כרגע הוא לא קיים אצלי...

יש למישהו רעיון איך ניתן?

תודה!

פורסם

תודה, יש איזו מדריך שיצא לך אולי להתקל בו? או שממש לא מומלץ לעשות את זה ביתי?

במידה וכך, יש המלצות למקום שיכול לעזור לי בזה באיזור הוד השרון? מה צפויה להיות העלות למול עלות של כל יחידת הקודן?

תודה!!

פורסם

אם אני לא טועה יש לו 2 ניתוקים .

1)איפשהו מתחת מחת להגה/לוח שעונים וכו...

2)הכספת על הסטרטר (כמו במאזדה 3)/ מחשב.

פורסם
צריך לפרק את הקודנית ולעקוב אחרי החוטים שלה

לנתק אותה פחות בעייתי לדעתי, השאלה איך לגרום לרכב להניע אחרי זה לא?

פורסם

עדיף לא לעשות לבד,אך בכל מקרה למצוא את הניתוקים ולחבר אותם קבוע.

פנה לחשמלאי רכב באזורך.

Sent from my G7-L01 using Tapatalk

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אז פירקתי את הפלסטיקה מתחת להקה, הכבל של הקודן מחובר עם איזו לצמה גדולה שמשם דיי נעלמו עקבותיו..

יש למישהו מושג איך ניראה ראש המערכת שאני מחפש? מניח שאני פשוט לא מזהה אותו בין כל הבלאגן

מצאתי את הרכיבים המלבני מכאן, יש קשר או שהוא קשור לאזעקה בלבד?

http://www.metasystem.it/var/plain/storage/images/msyit/gemel/linea_auto/linea_plip/e540/171245-38-eng-GB/e540.jpg

• תוכן חדש...