Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכם חברים.

אחרי הרבה זמן שלא הייתי כאן הגיע הזמן לעשות קאמבק, כרגע אני עומד לפני שדרוג של הבלנו האהובה שלי שמשרתת אותי בנאמנה כבר שנתיים ללא תקלות מיוחדות. והגיע הזמן ללחוץ על דוושות יותר חדשות.

הנסועה שלי היא סביב 35 קמ ליום בעיקר עירוני ובין עירוני בפקקים. (מרכז) ובסופשים כ300-400 קמ בין עירוני.

אני צריך מקום ל2 ילדים ו2 מבוגרים.

הדרישות שלי.

תקציב 20-25k

ידנית בלבד.

חסכונית

אמינות גבוהה יחסית.

מטפל ע"י חברי הכנופיה היקרים.

לא מחפש ביצעוים רק שיהיה אפשר לצאת לעקיפות בכבוד ולא לעקב את כולכם ברמזור...

תודה חברים

אלקנה.

עריכה אחרונה על ידי elkanamol
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איך המאגן מבחינת אמינות

טידה קיים בידני?

Sent from my m3 note using Tapatalk

בישראל הטידה לא נמכרה עם גיר ידני - וגם ה3 האחרות נדירות משמעותית עם גיר ידני.

הייתי מחפש גטס שמורה עם גיר ידני(GLS הבטוחה יותר שדורש לשבת בשבילה קצת על הלוחות - נדירה יותר) - אולי יהיה צפוף אבל אם זה לא ילדים קטנים על כיסאות אפשר להסתדר(לא ציינת גילאים).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

סובארו b3 אזור 08-09 כמו שנאמר קודם, נהנית ממוניטין אמינות טוב, אבל עם מנוע 1.5 היא גם לא חזקה בכלל וגם שתיינית לא קטנה. מצד שני, זו המשפחתית היחידה פה, אפילו שהבגאז' שלה קטן יחסית לקבוצה.

עוד שתי אופציות סבירות: סיטרואן c3 פיקאסו בנזין 2010. לא מאוד חזקה, אבל אמורה להיות יותר חסכונית מהסובארו. לא שמעתי על בעיות אמינות נוראיות (או בכלל), אבל: א. אני לא מכיר אישית וב. למיטב זכרוני זה הדגם היחידי שהגיע עם המנוע בנזין הזה לארץ, אז כדאי לברר עליו אם זה יעניין אותך. הייתי מרים טלפון לגבע או אורן אם אתה בכיוון.

רנו קליאו דור 3 2011. גם ממש לא חזקה, די חסכונית וכנראה קטנה מדי, אבל בכל זאת אופציה. חברי פורום שהחזיקו בה לא דיווחו על בעיות מיוחדות.

ואולי האופציה המעניינת פה: הונדה ג'אז סביב 08 (אולי קצת לפני). מרווחת יחסית לסופר מיני, לא נוראה מבחינה בטיחותית יחסית לשנתון, נהנית ממוניטין האמינות של הונדה. לא מכיר אישית, אז לא יכול להעיד ממקור ראשון על האמינות שלה. אמורה להיות חסכונית יחסית.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
לאנסר

טידה

מגאן

C4

מגאן אין דור 3 ידני פרט לקופה למיטב הבנתי, שלגמרי מחוץ לתקציב ולא ממש בכיוון לדעתי. דור 2 קצת ישנות מדי, ורוב הידניות הן דיזל עם ק"מ אסטרונומי. באופן כללי לדעתי הן לא לגמרי מזדקנות בחן, איך נגיד.

לאנסר החדשה הגיעה ידנית? מהקלאסיק יש מעט ידניות ביד2, כולן עם מנוע 2 ליטר. גם נראה לי פחות בכיוון.

סיטרואן c4 יש מעט, אבל זו:

yad2.co.il/s/c/qhlect

יכולה להיות סבירה אם הק"מ אמיתי, הרכב מטופל, ואין בעיות מהותיות בבדיקה. המנוע צריך להיות אמין. שוב, מציע לדבר עם מוסך מתמחה אם אתה בכיוון.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

סריטה שלי.

אוהב את הידני וגם האמינות יותר גבוהה.

את האמת כבר לא מרגיש את הפקקים עם הידני

פורסם

גם אני אוהב ידני ומתנייד עכשו עם ספארק שכורה ידנית .

עצם הפקק מעצבן והחלפת ההילוכים זה דבר משני.

מה שטוב למאות מיליוני אירופאים טוב גם לי

פורסם

גם אני נוהג על ידני, ויכול מאוד להבין אותך.

היצע הדגמים שיובאו כידניים לא גדול (וזה עוד לפני שמדברים על למצוא אחת כי אלה שכן יובאו ידניות- יובאו לרוב במספרים נמוכים, לפחות עד 2010).

אם הייתי במקומך, והבלנו עדיין במצב סביר (ויש עוד לא מעט כאלה בכבישים) - הייתי מושך איתה עוד, ומנסה בינתיים להגיע לתקציב של 40-45 אלף ש"ח.

בתקציב הזה אני חושב שאפשר יהיה למצוא יונדאי i30 ידנית, ואני יודע בודאות שבתקציב הזה אפשר להכניס קיה ריו, פאביה, פולו, i20 - ידניות משנתון 2012 ומעלה, במידה וסופר מיני באה בחשבון. אולי גם איביזה ספייס \ פאביה ספייס - דגמי הסטיישן.

גם c3 תוכל למצוא משנתון יחסית מתקדם.

פורסם

תודה אנשים עזרתם לי מאוד.

היות שאני צריך מכונית יחסית גדולה כמו הבלאנו ולכן ירדו האופציות של הג'ז והקטנות האחרות שהצעתם.

מה גם שעכשיו נפל לי טיפול לא צפוי ברכב ככה שנראה לי שאני ימשיך איתו עד שיצבר לי סכום גדול יותר.

אבל באמת עזרתם לי להתמקד במה שאני צריך ומה יותר טוב לי.

בתקווה שלא אצטרך לעבור לרכב חדש יותר מוקדם והבלנו תמשיך עוד שנים...

תודה אנשים

אלקנה

• תוכן חדש...