Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב,

חזרתי לביתי לפני כשעה, בתחילת הנסיעה לאחר שהרכב עמד 4 שעות בערך בקור הנוראי ובגשם השוררים בחוץ (לא יודע האם יש קשר), שילבתי לרוורס וניסיתי להאיץ, תחילה הרכב נסע לאחור כרגיל אך אז התחלתי להרגיש כאילו דוושת הבלם לחוצה (בזמן שאיני לוחץ עליה כמובן) והרכב פשוט נתקע, הייתי צריך ללחוץ יותר חזק על דוושת ההאצה בכדי שהרכב ימשיך לנוע לאחור, בשלב הזה שילבתי הילוך ראשון וניסיתי להתקדם קדימה בכדי להיכנס לחניה ולבדוק מה הבעיה אך התופעה המשיכה, שוב הייתי צריך ללחוץ יחסית חזק על דוושת ההאצה בכדי שהרכב יתקדם קדימה, כאשר בכל התהליך הנ"ל התחושה היא כאילו אני מנסה להאיץ כאשר דוושת הבלם לחוצה או בלם היד משוך, כאשר בפועל הם לא. (לא תחושה שהרכב בניוטרל, מרגיש שהרכב "דוחף" קדימה אבל תקוע)

בסוף בלית ברירה, התחלתי בנסיעה תוך לחיצה חזקה על דוושת ההאצה ולאחר היציאה מהחניה הרכב נסע רגיל, נסעתי כך 15km עד הבית, כשהגעתי לחניה שילבתי לרוורס ושוב אותה הבעיה, הייתי צריך ללחוץ חזק כדי שהרכב ינוע לאחור. (חשבתי בהתחלה שאולי בעיה בהילוך הרוורס, אך הבעיה הופיעה גם כששילבתי להילוך ראשון וניסיתי להתקדם.)

*שום נורה לא נדלקה, דרך אגב.

מה דעתכם ?

עריכה אחרונה על ידי THELAD

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

תודה רבה על התגובה!

בוודאות לא, כשהרכב הגיב באופן הנ"ל ללחיצה על דוושת האצה, הדבר הראשון שעשיתי זה לוודא כמובן שבלם היד אינו מורם, אך מנגד התחושה באמת הייתה כאילו אני מנסה לנסוע עם בלם יד מורם.

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

נתפס לך נעל בלם בצלחת גלגל אחורי. תיגש למוסך. צריך לפרק הצלחות ולבדוק מה קורה שם.

התופעה מוכרת בנסיעה לאחור ובלימה חזקה בעיקר כאשר נעלי הבלם לחים כתוצאה מגשם או שטיפת רכב.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• תוכן חדש...