Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי רכב מסוג קיה ריו החדשה שנת 2012

לפני שנה וחצי התחיל לי קילוף צבע בכנף הקדמית השמאלית של הרכב.

השבוע במוסך קיה הסכימו איתי שהקילוף נוצר עקב "טעות" יצרן.. שכנראה לא נצבע טוב

והציעו לי להגיע לצבוע את הכנף אצל הפחח במוסך.

השאלה שלי היא כזו.... במידה והם צובעים את הכנף בלבד ייווצר הבדלי צבעים בין הכנף לשאר הרכב

וגם במידה ויחליפו את הכנף לחדשה , אותו העניין.

מה עליי לעשות? יש לי פה בכלל עילה ?

מאוד חשובה לי האסטתיקה של הרכב מבחינת הצבע והמראה שלו.

אם יחליפו את החלק, יש עניין של מספר סידורי שיהיה שונה משאר החלקים ברכב? ( במידה וארצה למכור ויטענו שהיתה תאונה או משהו ובגלל זה יש לי חלק חדש?)

בבקשה לעזרה וייעוץ ,

שי:)

פורסם

למה ישר "לתבוע"?

ראשית תצלם את הרכב.

תן להם לתקן / להחליף כנף ולצבוע. אח"כ תתמודד עם ההשלכות.

הם לא מתנערים ממך או שולחים אותך לחפש. נותנים לך מענה.

אתה יכול לבקש / לדרוש להביא שמאי מטעמך שיחווה דעה מקצועית בלתי תלויה על המשמעות של צביעה או החלפת כנף.

רק לידיעה, מכרתי לאחרונה ריו 2013 שהוחלפה בה כנף עקב מכה של נהגת לא זהירה. אף אחד לא התרגש מזה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

צלם את הרכב כעת שיראו שאין לך תאונה אלא רק קילוף.

תן להם לצבוע ובקש ירידת ערך.

דבר עם השמאי אלי אמרן פה בפורום יסביר לך טוב יותר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

השאלה שלי היא כזו.... במידה והם צובעים את הכנף בלבד ייווצר הבדלי צבעים בין הכנף לשאר הרכב

וגם במידה ויחליפו את הכנף לחדשה , אותו העניין.

מה עליי לעשות? יש לי פה בכלל עילה ?

מאוד חשובה לי האסטתיקה של הרכב מבחינת הצבע והמראה שלו.

עילה למה? לדרוש מהם לצבוע את כל האוטו כי מפריע לך שיראו את הבדלי הגוון בצבע?

או שאתה מצפה לפיצוי כספי על עוגמת הנפש בשל העובדה שתצטרך להתמודד כל יום עם הידיעה שהכנף בגוון אחר?

נו באמת...

אם היית עושה תאונה ושורט את הכנף היית משקיע אלפי שקלים בצביעה מלאה וירידת ערך רק כדי שהאוטו יהיה בצבע אחיד?

תקלות קורות, מציעים לך שני תיקונים סבירים. לשריטות האישיות שיש לכל אחד מאיתנו יש פתרונות אחרים.

שמור תיעוד מסמכים והתכתבויות עם היבואן, צילומים של לפני ואחרי, בדוק עם שמאי לגבי ירידת ערך וכך לא יהיו בעיות במכירה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב אז יש לי עדכון...

אחרי מספר רב של פניות לחברה הם מוכנים לצבוע לי את הרכב, אבל רוצים שאחתום על מסמך ויתור שלא אוכל לתבוע או לבוא בטענות לנושא אחרי הטיפול שמציעים לי.

וכן לא לוקחים אחריות על התוצאה.

ובשיחה עם מנהל המוסך, נאמר לי בפירוש שייתכנו הבדלי צבעים....

עכשיו למגיבים שחושבים שאני פדנט ונתקעתי על עניין הצבע.... הוצאתי 100 אלף על רכב חדש בשביל האחריות והשירות

שעד היום אני משלם אותו.... כמעט 5 שנים אחרי.... אני מצפה שימצאו לי פתרון שיבוא להטיב עימי ולא פתרון שיכסה להם את התחת.

בתמימות רשמתי תביעה נגד החברה מרוב ייאוש.. לא מחפש להכפיש את החברה, רק לקבל את המגיע לי.

מישהו יכול להמליץ לי על המשך התהליך? מה אוכל לעשות? האם לפנות לגורם מגשר?

פורסם

השבוע במוסך קיה הסכימו איתי שהקילוף נוצר עקב "טעות" יצרן.. שכנראה לא נצבע טוב

האם יש לך את הנ״ל בכתב?

ממליץ לך מאוד להתייעץ עם שמאי שאפשר לסמוך עליו, אלי אמרן שהוזכר כאן קודם מומלץ מאוד (מניסיון אישי).

פורסם
האם יש לך את הנ״ל בכתב?

אני

ממליץ לך מאוד להתייעץ עם שמאי שאפשר לסמוך עליו, אלי אמרן שהוזכר כאן קודם מומלץ מאוד (מניסיון אישי).

יש לי את המסמך שהם ביקשו ממני לחתום עליו...

איך אני יכול ליצור קשר עם אלי אמרן?

פורסם

שלח לו הודעה פרטית

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אתה באמת רוצה לצבוע את כל האוטו בגלל קילוף בכנף?

לא משנה על חשבון מי, לא עושים כאלה דברים.

הוצאת 100,000 ש''ח על אוטו. כל הכבוד. מה הקשר?

מוכנים לצבוע לך את הכנף (אני מכיר שנים שלושה יבואנים שהיו מנפנפים אותך בקלילות), תגיד תודה, אולי גם תבקש איזו הנחה בטיפול הבא.

מכאן ועד לגרום להם לצבוע אוטו שלם עוד ארוכה הדרך.

תאר לך שהיית פוגע למישהו בכנף, והוא היה דורש שתצבע לו את כל האוטו בגלל זה.

נו באמת.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

^ עברתי על כל השרשור, פות״ש בשום מקום לא הזכיר שהוא מצפה שיצבעו לו את כל הרכב. אז מספיק להמציא דברים שלא נאמרו.

הצבע מתקלף. מוסך היבואן הודה שזה באחריות היצרן (כלומר פשלה בייצור). צביעה של המקום עלולה להביא לירידת הערך של הרכב. כל מה שפות״ש מבקש (לפי הבנתי, אולי טעיתי?) הוא שהיצרן, דרך היבואן שלו בארץ, יקח אחריות ויפצה אותו על ירידת הערך כפי שתקבע ע״י שמאי.

עדיין נראה לך מוגזם?

פורסם

ככה אני הבנתי מהודעה מס' 7

אם טעיתי, ואכן הכוונה היתה כמו שאתה הצגת את זה, מתנצל ולוקח את דברי בחזרה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
^ עברתי על כל השרשור, פות״ש בשום מקום לא הזכיר שהוא מצפה שיצבעו לו את כל הרכב. אז מספיק להמציא דברים שלא נאמרו.

הצבע מתקלף. מוסך היבואן הודה שזה באחריות היצרן (כלומר פשלה בייצור). צביעה של המקום עלולה להביא לירידת הערך של הרכב. כל מה שפות״ש מבקש (לפי הבנתי, אולי טעיתי?) הוא שהיצרן, דרך היבואן שלו בארץ, יקח אחריות ויפצה אותו על ירידת הערך כפי שתקבע ע״י שמאי.

עדיין נראה לך מוגזם?

תודה, נראה לי הצלחת לתמצת את כל מה שרציתי להגיד

פורסם

עם כל הכבוד לפדנטיות שלך רכב שנמצא מעל 5 שנים על הכביש ולא רכב פרימיום, אין משמעות לצביעת כנף.

או שתבקש פיצוי כספי בגובה התיקון ותישאר ככה או שתתקן יותר מזה אף אחד לא יתן לך.

לשלם שכר טירחה לשמאי, בשביל ירידת ערך לרכב ששווה 35 אלף ש"ח ביום טוב... חבל על הזמן שלך.

אתה אולי צודק, אבל כדאי שגם תצא חכם ולא תבזבז את זמנך לשווא.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...