Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספארק 2016 - חשש להזעת שמן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום!

במהלך בדיקה שגרתית של שמן ומים, שמתי לב שישנה הזעה כלשהיא בדפנות מצד ימין ושמאל על מכסה הפלסטיק, זה רק בצדדים וגם לא ברור לי אם זה שמן או סתם אידוי של אויר כי כשאני מנגב עם האצבע אז הכתם לא נראה לי כשאריות של שמן אך מצד שני יש בכל זאת הזעה.

אציין כי הרכב עובד מעולה,ההזעה רק בצדדים וכפי הנראה רק על הפלסטיק,לא חסר שמן, חצי שנה על הכביש, נסע כ 5200 ק"מ. (ספארק 1.4 אוטו')

שאלותיי הם:

האם זה תקין?

אם לא, ממה צריך לחשוש?

האם זה מצדיק בדיקה במוסך?

אני מצרף תמונה לא של הרכב שלי אלא מגוגל רק בכדי לסמן לכם את האוזר של ההזעה, בתמונה סומן צד שמאל אך זה זהה גם בצד ימין.

תודה לעונים!

2016-Chevrolet-Spark-Review-engine.jpg

פורסם

כדאי לקפוץ למוסך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בהמשך לשאלה שלי, ירדתי היום לרכב וצילמתי כמה תמונות - אולי זה יעזור לכם להבין על מה מדובר, בנוסף כאשר ניקיתי עם מגבון את ה"הזעה" זה לא הרגיש לי כמו שמן אלא יותר כמו חומר דביקי שהייתי צריך קצת לשפשף כדי שירד,

צילמתי את הלכלוך הנותר על המגבון, שימו לב שבאחד התמונות צילמתי מין קטע של בור במנוע ששם יש החומר הזה (יש אותו על עוד חלקים - שמתי לב עכשיו) וסימנתי אותו בעיגול אדום (באמצע הכתם יש טביעת אצבע שלי לאחר שדגמתי את החומר וזה לא מרגיש לי כמו שמן).

לאחר שראיתם את התמונות, מה אתם חושבים?

20161210_124057.jpg

20161210_124106.jpg

20161210_124114.jpg

20161210_124139.jpg

20161210_124259.jpg

20161210_124600.jpg

פורסם

נראה כמו פיח שהתיישב יופי

שמן היה נראה אחרת לגמרי כשמנגבים

לא נראה לי שיתעדו משהו במוסך או יטפלו אחרי כמה שנים מחוץ למסגרת האחריות (אבל שווה בדיקה)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון - לאחר שניקיתי היטב את הלכלוך לפני כשבועיים, יותר לא חזר ואכן עושה רושם שמדובר בציפוי הגנה מהיצרן.

• תוכן חדש...