Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על החוטים שמתחברים לפלגים. האם יש משמעות לחיפוי הזה ? כדאי להחליף או להשאיר ככה ?

תודה uploadfromtaptalk1479577070020.jpg

Sent from my 2014811 using Tapatalk

פורסם

או הוא לא חתוך, חותכים אותו עם סכין יפנית לאורך.

רצוי להשלים את הצינורות האלו.

חום שעולה מסעפת פליטה, לאחר שייבש את הצינור השרשורי יעבור לבידוד של חוטי הפיקוד עצמם.

צינור שירשורי למרות שהוא לא בדיוק חומר מבודד חום, מגן על החוטים.

זה רנו לוגאן, נכון?

ברנו קליאו שהייתה לי, בידוד של חוטי פיקוד לסלילי הצתה נהרס בכמה מקומות מהסיבה הזו. אם הבידוד נהרס קרוב למחברים זה משהו שדי בעייתי לתקן. זה היה מנוע יותר ישן עם מבנה שונה משלך, אני מציין את זה רק כדוגמא.

פורסם
או הוא לא חתוך, חותכים אותו עם סכין יפנית לאורך.

רצוי להשלים את הצינורות האלו.

חום שעולה מסעפת פליטה, לאחר שייבש את הצינור השרשורי יעבור לבידוד של חוטי הפיקוד עצמם.

צינור שירשורי למרות שהוא לא בדיוק חומר מבודד חום, מגן על החוטים.

זה רנו לוגאן, נכון?

ברנו קליאו שהייתה לי, בידוד של חוטי פיקוד לסלילי הצתה נהרס בכמה מקומות מהסיבה הזו. אם הבידוד נהרס קרוב למחברים זה משהו שדי בעייתי לתקן. זה היה מנוע יותר ישן עם מבנה שונה משלך, אני מציין את זה רק כדוגמא.

אכן רנו לוגאן. תודה לכולם על התשובות !

Sent from my 2014811 using Tapatalk

• תוכן חדש...