Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לרכוש פולקסווגן פולו, שנת 2006 עם 70,000 ק"מ (אדם מבוגר, נוסע רק בעיר..אתם מכירים את הסיפור).

נשמע כמו אחלה מציאה.

עם זאת, אני תוהה לגבי רצועת הטיימינג (ע"פ המוכר, היא לא הוחלפה אף פעם).

האם יש צורך להחליף רצועה ללא קשר לקילומטרז'? הרכב כבר בן 11 שנים.

הרכב טופל רק בצ'מפיון, האם הגיוני שאף פעם לא החליפו?

ע"פ שאלה דומה בפורום מכוניות בתפוז (סליחה שאני חוטא לפורומים אחרים), נכתב שם כי בצ'מפיון נאמר כי

"לרכב עם מנוע בנזין יש להחליף לאחר 90 אלף קילומטרים בלבד, ללא קשר למספר השנים. אם בטיפול שוטף רואים שהרצועה התייבשה או נסדקה או מה שזה לא יהיה ויש צורך להחליף - יציינו את זה בנפרד. כל עוד הרכב עובר טיפולים שוטפים - אין צורך להחליף את הרצועה לפני 90 אלף ושוב - ללא קשר למספר השנים..."

מה דעתכם המקצועית בנושא?

פורסם

האם הרכב מיד ראשונה ? בכל אופן,אם ברכב מותקנת רצועה זה די חשוד כיוון,שבהחלט יש לה פג תוקף של זמן או ק"מ המוקדם מביניהם אם הרצועה מתייבשת ונקרעת אז התוצאה חלילה במקרה של מפגש בוכנה -שסתום להיות הרסנית למנוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הרכב מיד ראשונה, כן.

לא הבנתי מדוע אם ברכב מותקנת רצועה זה חשוד. אמורה להיות מותקנת רצועה, לא?

ברורות לי ההשלכות של רצועה שנקרעת, לכן אני רוצה לדעת האם הגיוני שהיא לא הוחלפה במשך 11 שנה (בעקבות העבודה שיש לרכב רק 70,000 ק"מ).

* איך הגיוני לנהוג ככ מעט ב-11 שנים?!

פורסם

יכול להיות שבמוסך בו טיפל הבחור החליטו שלא מחליפים רצועה. בכל מיקרה...אם תחליט לקנות את הרכב תחליף אתה וסגור עניין. נשמע שלא הייתי מוותר על עיסקה מפתה שכזו בגלל רצועה שלא הוחלפה!

פורסם

התכוונתי שזה די חשוד שהיא לא הוחלפה ב 11 שנים.

אכן,זו לא סיבה לפספס את הרכב רק קח בחשבון,שיש לבצע בדחיפות טיימינג,מותחנים,מחזירי שמן ואולי גם משאבת מים .

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...