Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך מתמודדים עם התופעה של בני הנוער שנוסעים בכבישים בצורה מסוכנת?

אני שואל כי כעת בסביבות חצות אני נוסע בדרך נמיר ומופיע לו פתאום נער בנתיב שמאלי (מתוך ה 3) שנוסע צפונה גם בלי אור אפילו בפנס אחורי

הכביש מואר אבל לא בחוזקה, צפרתי לו חזק ומעט זזתי ובמראה ראיתי אותו עולה על הדשא בין הנתיבים.

אחרי הרמזור חיכיתי לו בצד שיעבור ושקראתי לו התעלם וטס בדרך צרה

פשוט סכנה איתם.

זה מקרה שני שאני נתקל, לפני כמה שבועות בכביש ליד הבית אני פונה בכיכר ימינה ונוסע בסביבות 20 קמש ומופיע מולי בנתיב זוג אופניים עם שני ילדים.

הם בשקט יכלו לנסוע בנתיב הנגדי המותר ולא לחתוך בנתיב הנגדי כפי שעשו, אך מחשבה מקום אחד ומעשים במקום אחר לצערנו

Sent from my Note 5 using Tapatalk

קובי

:-)

פורסם (נערך)

פועלים לפי ההנחה הקבועה: על הכביש, כל אחד (כולל אתה עצמך) הוא בחזקת אידיוט עד שיוכח אחרת.

מנקודת מבט של נהיגה מגננתית, להניח כי בחשכה (אם להשתמש בדוגמה שלך) משתמשי דרך אחרים ידאגו להפעיל את אמצעי התאורה בכלי רכבם זו הנחה מעגלית. אז נוהגים במהירות הולמת וכל זמן שאפשר מפעילים את אור הדרך (ה״גבוה״).

כאשר אתה נדרש לעמעם זה לרוב יהיה בגלל נוכחות של כלי רכב אחרים, ואז האורות שלהם הם אשר יחשפו בפניך מפגעים כאלו שמחוץ לטווח הפנסים שלך.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אין מה לעשות עם זה,זאת בעיה ובגלל זה אנחנו רואים בחדשות גם על רוכבים כאלה שנפגעים.

העצה שלי זה להתקין מצלמת רכב למקרה..

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לצערי הרב אין באמת מה לעשות, פרט מלהכיר את העובדה המצערת שרוב הנהגים של היום לא באמת יודעים מה הם עושים, וזה כולל את כולם ממכוניות, אופניים וקטנועים כאחד. המדינה שצריכה לחוקק חוקים ולדאוג שיהיו תשתיות מתאימות ושיטור שיוכל באמת לעשות את עבודותו לא מצליחה בזה.

מעבר להקדמה הפיתרון שלי הוא התקנה של מצלמה ברכב ועדיף קדימה ואחורה ונסיעה יותר איטית לפעמים וכמובן בלי טלפונים מיותרים.

פורסם

הבעיה זה שבניגוד לנהגים ורוכבי אופנועים, שלהם יש רף כניסה מסויים, אופניים חשמליים לא דורשים רישוי רכב ונהג, ולכן זה שיחרר לכבישים קהל הרבה פחות שפוי, שלא רק אין לו מושג ירוק לגבי התנהלות בכביש וחוקי תנועה, אלא גם יכול לרכב תחת השפעת אלכוהול ו/או סמים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם תופסים אותך נוהג באופניים חשמליים תחת השפעת אלכוהול - רישיונך ייפסל כאילו נהגת ברכב.

לגבי תופעת הילדים - כרגיל לממשלה זה לא מזיז, כי אין באמת אכיפה. האופניים החשמליים זו אחת הסיבות שהתקנתי מצלמה ברכב - למקרים שעברת בירוק ופגעת, עצרת ונכנסו בך אופניים חשמליים ממול וכו'

בכל זאת אני מעדיף להתרחק מהם, אם אופניים ייכנסו בי - אני אשאר עם נזק ויישאר לי לדבר ללמפה.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

• תוכן חדש...