Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TUNER לרכב ( תדרים)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה חברה, בקיצור אתמול קיבלתי מתנה טיונר לאוטו וחיברתי אותו למערכת ו לדי וי די אך הבעיה שהקליטה ממש על הפנים, עכשיו האנטנות והטיונר חדשים במצב מצויין , הבעיה היחידה שאני רואה היא שאין לי מושג על איזה תדר אני אמור לעבוד התדרים הם 88.2 לבין 89.2 אם למשהו יש מושג על איזה תדר אני אמור לעבוד אני אשמח לקבל תשובה בהקדם. :wink:

Do you wana hear it or Ya wana pump it

פורסם

אייל אחי יש לי גם PAL וגם NTSC אבל הקליטה היא הבעיה אני רואה יותר מידי שלג באזורים פתוחים, עכשיו למי שיודע על טיונרים לאוטו צריך להיות תדר מסוים שצריך לעמוד עליו ואז אפשר לעשות את הסריקות של התחנות במצב מקסימלי, כיום אני סורק תחנות ורואה ערוץ 1 ו 2 אבל במצב מינימלי.

פורסם

FASTGT אחי אני מבין מה אתה מתכוון וכמובן שזה אחד הדברים הראשונים שעשיתי למרות שאת האנטנות אני לא יכול להזיז לשום מקום כי הם מדבקות :lol::lol: אני פשוט חייב למצוא משהו שיודע על איזה תדר ערוץ אחד ושתיים עובדים , שהתדרים נעים בין 88.2 לבין 89.2

פורסם

בארץ הקליטה של טלוויזיה ברכב היא נוראית , השידורים מאוד חלשים והאנטנות של הרכב לא מספיק חזקות. במצבי נסיעה ממש כמעט בלתי אפשרי לראות.

עוד לא ראיתי רכב בארץ שבנסיעה אפשר לראות בו טלוויזיה נורמלי.

בקיצור, תשאר עם ה DVD.

Leon Cupra 2009

• תוכן חדש...