Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלאי הרדאר האולטימטיבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תעשה חיפוש כי דיברו על זה בלי סוף.

בעיקרון השילוש הקדוש מכסה לא רע, אבל גם לא 100% :

ולנטיין 1 נגד דבורה

צ'יטה C550 נגד מצלמות

משבש בליינדר HP-905 נגד לייזר (לא חוקי לייבוא והתקנה).

הכל כדאי לקנות בארה"ב להביא במזוודה, יוצא 1100$ בערך. בארץ יעלה הרבה יותר ומשבש בעייתי להשיג בכלל.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

לדעתי אם לא מוגנים מלייזר עם משבש - אז עדיף לוותר על הכל ולנסוע כחוק. הסיכון גדול מדי.

לגבי הקואטרו - אני לא בעד כל כך, גם כי הוא עולה יותר מולנטיין מצלמה וצ'יטה ביחד (סביב ה-5K אני חושב), גם כי הוא גדול ומכוער על השמשה, גם כי האמינות שלו לאורך זמן מוטלת בספק בעוד שהחלופות מוכחות לאורך שנים.

בנוסף אתה שם את כל הביצים בסל אחד - אם התקלקל אז הלכו לך 3 מכשירים בבת אחת, עם כמה מכשירים הסיכון מפוזר יותר טוב.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מסכים לגמריי שהקואטרו גדול, יותר נכון מאד מגושם, ומכוער ברמות והכי חשוב יקר להחריד... 5-6 עם ההתקנה.

אבל שמעתי שהוא השאיר את הרשיון נהיגה בידי כמה נהגים שנסעו "טיפה" יותר מהמהירות המותרת, בנוסף - יש את המצלמה שלפי דעתי חשוב מאד שתהיה מצלמה בכל רכב, זה יכול להציל את הנהג מכל מיני שטויות של אנשים אחרים.

לא מכיר את הציטה והוולנטין, אבל יודע שבקואטרו ישנם עדכונים כל הזמן בחינם, פלוס נוסף.

פורסם

בצ'יטה עושים מנוי חד פעמי לעדכונים לכל החיים.

מצלמה טובה אפשר לקנות ב50 דולר.

צ'יטה עם מנוי + ולנטיין + מצלמה יוצא ביחד 2500 שח אם מביאים מארה"ב וזה שילוב יותר טוב מהקואטרו ובחצי מחיר..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

ממש לא מדוייק. בתור אחד שמחזיק צ'יטה, וללנטיין ומצלמה וגם עשה מבחן ארוך לקוואטרו אני לא מבין איך אנשים שלא התנסו בו מבטלים אותו בזלזול.

שלומי, עם כל הכבוד ויד לי ממנו הרבה אליך, לא כולם חיים על הקו לארה''ב ומביאים דברים במזוודה.

חוץ מזה רק העניין של פיענוח דיגיטלי של האות ו0 התראות שווא ללייזר לאומת צפצפה מעצבנת על החלון שקוראים לה וולנטיין כבר שווים את הכסף. אה. רגע. אצלך הוא בכלל מכובה לייזר. נכון?

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם (נערך)
ממש לא מדוייק. בתור אחד שמחזיק צ'יטה, וללנטיין ומצלמה וגם עשה מבחן ארוך לקוואטרו אני לא מבין איך אנשים שלא התנסו בו מבטלים אותו בזלזול.

שלומי, עם כל הכבוד ויד לי ממנו הרבה אליך, לא כולם חיים על הקו לארה''ב ומביאים דברים במזוודה.

חוץ מזה רק העניין של פיענוח דיגיטלי של האות ו0 התראות שווא ללייזר לאומת צפצפה מעצבנת על החלון שקוראים לה וולנטיין כבר שווים את הכסף. אה. רגע. אצלך הוא בכלל מכובה לייזר. נכון?

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

אני לא מבטל אותו בזלזול, אני רק אומר שהוא הרבה יותר מדי יקר, הוא גדול ומכוער והאמינות שלו לא מוכחת, ואת מה שהוא עושה אפשר לעשות עם 3 מכשירים נפרדים בהרבה פחות כסף ויותר אלגנטיות.

נכון שלא לכולם יש נגישות לארה"ב, אז בוא נראה כמה זה יעלה לייבא מארה"ב בדואר את כל המרכיבים.

ולנטיין1 החדש ביותר כולל משלוח ומיסים תחת המדיניות של ebay global shipping program יעלה כ-2000 ש"ח.

http://www.ebay.com/itm/VALENTINE-One-1-V1-POP-2-Radar-Detector-v3-894-NEW-/200908928542?hash=item2ec71af61e:g:GpsAAOSwyjBW37pU

אפשר גם למצוא יד שניה בארץ סביב 1500 או פחות אפילו.

צ'יטה C550 אפשר להביא דרך BUY2USA, יוצא 1200 ש"ח כולל הכל, כולל מנוי. או לחילופין 1600 ש"ח מהיבואן בארץ.

מצלמת דרך - עוד 300 ש"ח במקרה הגרוע.

הגענו ל-3500 ש"ח. תוסיף התקנה - 3800 ש"ח.

לגבי ההתראות שווא של הולנטיין - כן, אצלי התראת הלייזר כבויה, ויש קרוב לאפס התראות שווא (משהו כמו אחת בשבוע). ואני חוזר ואומר שלהשקפתי מי שמסתמך על גלאי כנגד לייזר סופו שייתפס. יש לולנטיין אביזר שנקרא SAAVY, שיושב על מחבר הOBD וקורא ממנו את מהירות הרכב. אפשר לכוון סף מהירות שמתחתיו כל ההתראות מושתקות (סף אחיד בלי בחירה של עירוני/בינעירוני וכו'), אז אם מוסיפים את זה ומכוונים אותו על 60 קמ"ש נניח זה יחסל חלק גדול מהתראות השווא גם למי שנוסע עם לייזר דולק.

http://www.ebay.com/itm/VALENTINE-ONE-SAVVY-MODULE-for-FALSE-ALARM-SUPPRESSION-V1-NEW-/380587525382?hash=item589cc8c506:g:2JEAAOxy3JtRfsTz

עריכה אחרונה על ידי misterb

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

פותח השרשור,

אם אכן אין מגבלת תקציב אני ממליץ לך לקרוא קצת על Stinger VIP.

בקצרה, מדובר במערכת מתקדמת המשלבת גלאי ומשבש.

יש לי כמה חברים שמשתמשים במערכת ומאוד מאוד מרוצים ממנה.

החסרון העיקרי- מערכת מאוד יקרה, סדר גודל של 5000-6000$ בהתאם לפיצ'רים שתבחר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...