Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית חשמל בפיג'ו 307

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיג'ו 307 שנת 2002 אוט', פתאום בלי שום התראה נדלקות לי על הלוח מחוגים הנורה של הSTOP והאייר באג ושל הבלם יד, הנורה של הדלק מהבהבת המחוגים לא עובדים בכלל. והכי מוזר שגם שאני מכבה את האוטו ונועל אותו כל הנורות ממשיכות לדלוק.

הייתי אצל חשמלאי היום והוא התקשר למוסך מורשה של פיג'ו והם לא נתקלו מימיהם בבעיה כזאת. הוא אמר שהוא לא יודע מאיפה להתחיל לבדוק.

רציתי לשאול האם מישהו נתקל בבעיה מוזרה כזאת או שמע עליה. או שמישהו יכול לתת לי כיוון מה הולך פה.

אציין שהאוטו נוסע כרגיל בלי שום בעיה.

תודה וכל טוב

פורסם

כנראה באג \ תקלה אלקטרונית \ חוסר תקשורת בין מחשבים חשמלאי ללא שרטוטים מחשב יעודי והבנת המערכת לא יכול לעזור לך.

• תוכן חדש...