Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים

רכב עקף אותי משמאל ושפשף לי את הרכב, ויש גם מעיכות, הנהג מודה שהוא אשם איך מתקדמים? מה התהליך שלב שלב עד שאני מקבל אישור לתיקון? (אשמח לפירוט פעם ראשונה שלי)

לי יש רק חובה וצד ג'.

כמובן שלקחתי פרטים.

*עוד שאלה, מישהו אמר לי שרכבי חברת השכרה, לא מבוטחים במקיף האם זה נכון? לא נראה לי הגיוני בכלל.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
פורסם (נערך)

1. מתקשר לסוכן (או חברה ישירה) המבטחים אותך בביטוח צד ג' (הם ינסו להפנות אותך לשמאי+מוסך מההסדר שלהם. אתה לא חייב לקבל, אבל הם נותנים לך "צ'ופרים" אם אתה כן מקבל את ההצעה, כמו רכב חליפי בזמן התיקון, ודחיית תשלומים למוסך ולסוכן ל-90 יום.)

2. הולך למוסך לפי בחירתך ומזעיק לשם שמאי לפי בחירתך. מקבל דו"ח שמאי+הצעת מחיר ומתקן את הרכב.

3. משלם בהמחאות דחויות ל45/90 יום (כמה שרחוק יותר=טוב יותר) למוסך ולשמאי.

4. מעביר (בד"כ יש אדם מטעם המוסך/סוכן ביטוח שמסייע, אם לא, אז אתה בעצמך) את החומר לחברת הביטוח של הפוגע.

5. תוך 45 יום הם חייבים לשלם/לדחות את התביעה. שילמו? נסגר הסיפור. לא שילמו? תבע את נזקיך בבית המשפט.

*טיפ: בפעם האחרונה, כשלא שילמו לי, בעצת הבחור שמטפל בתביעות מטעם AIG, תבעתי את החברה של הפוגע בבית משפט שלום, ולא בתביעות קטנות.

יש עו"ד, שלא עולה לך שקל (הוא תובע גם את שכרו מהחברה של הפוגע) ומנהל עבורך את כל הכאב ראש, בלי שתצטרך אפילו לצאת מהבית.

עבד כמו קסם (החול*ות התקפלו עוד לפני המשפט).

אם חלילה יגיע לידי כך, אתן לך את הטל' שלו.

וכן, רוב חברות ההשכרה לא מבטחות את רכביהן בביטוח מקיף. יש להם מחלקת תביעות "אין האוס".

לא שזה משנה לך, הם מתנהלים כמו כל חברת ביטוח ממוצעת.

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הסכמתי לתיקון במוסך הסדר של הביטוח של הפוגע, אמרתי לפחח שאני יוסיף לו עוד 2000 שקל, שיעבור על כל הרכב, הוא לא רוצה, אז אמרתי לו שאני לא מתקן אצלו. הדו''ח שמאי אומר נזק של 4 אלף שקל, אם אני לא רוצה לתקן את הרכב, אני יכול לקבל את הכסף? איך זה עובד?

ואם אני רוצה לתקן רק בחברה זה אפשרי? זה יהיה ממש יקר.

אשמח לפרטים.

תודה.

פורסם

כן

אתה יכול לקבל את הכסף גם מבלי לתקן.

אתה רשאי לתקן היכן שבא לך, לא בהכרח שהביטוח ישלם לך את מלוא הסכום אם יראו שהסכום גבוה מדי לטעמם, ואז תצטרך לתבוע אותם על ההפרש.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

וכמובן שאין שום סיבה ללכת למוסך הסדר של הביטוח. (אלא אם יש לך המלצות עליו שהוא בעל מקצוע טוב)

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• תוכן חדש...