Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי עובד בשיפוצים, החל לעבוד עם רכב פרטי ועגלה נגררת.

נסע באיזור לוד, שבעגלה כמה שקי מלט, שקי חול ,טיט (שקיות חול וטיט שמוכרים במגרשים לחומרי בניין) וכלי עבודה.

עצר אותו שוטר וטען כי היה עליו לכסות את העגלה. השוטר כתב בדוח הובלת חול בתפזורת ללא כיסוי מתאים ונתן דוח על סך 500 ש"ח בדוח נכתב בדברי הנהג "לא ידעתי". חבר שלי באמת לא ידע שצריך כיסוי בהובלה בעגלה בגלל שלדעתו חומר שחור כמו חול ומלט שארוזים בשקיות, אינם נחשבים הובלה בתפזורת.

משאיות שמובילות בלות חול (שקים של קוב) מובילות ללא כיסוי.

כמו כן השוטר לא מנע ממנו להמשיך בנסיעה כמו שהוא ללא כיסוי.

חבר שלי שוקל אם להישפט ?

פורסם

כל עוד החול/ מלט ארוז בתוך שק סגור, ואינו דולף - אז אין שום בעיה. לא צריך כיסוי.

במידה ויש קרע בשקים/ דליפה של תוכן השקים - אז צריך כיסוי שימנע התאבכות (התפזרות) של החומר. אחרת זאת עבירה (אם אין כיסוי או אם החומר מתאבך, כלומר עף ברוח).

לפני שהוא רץ למשפט - שיקרא טוב טוב מה רשום בנסיבות הדוח.

כרגע, זאת מילה שלו מול מילה של שוטר, אלא אם יש לו הוכחות כלשהן.

פורסם

יעלה כבודו את הדו"ח של החבר

האם יש לו חשבונית רכישה של החומרים שהוביל, בהם ניתן לראות כי מדובר בשקים ולא בתפזורת?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כתבו בדו"ח בתפזורת פעמיים

לך תשכנע את השופט שזה לא כך?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הבן אדם עובד בשיפוצים בדירות. מה ההיגיון בתפזורת. הכל ארוז בשקים. גם לטנף עגלה חדשה וגם להתחיל לפרוק את החומר עם את חפירה לדליים ?

פורסם

השוטר רשם כי בתוך הגרור יש מכלי צבע ושקים בתפזורת (בהנחה שהבנתי נכון את כתב היד).

זה דבר והיפוכו - או שזה שבשקים או שזה בתפזורת (אלא אם יש דליפה בשקים עקב קרע, וחלק מהחומר נשפך על הרצפה - ולא נראה לי שזה המצב).

פורסם

השוטר לא יודע עברית, וגם לא יודע לסגנן.

אני מעריך שהחומר התאבך כהוגן, ולכן קיבל את הדו"ח, לא על הסעיף הנכון

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...