Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם תדחוף את הרכב בניוטרל כל הדרך - חינם.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

על הדלק בלבד קיבלת פרטים בממוצע (ובלי למסור נתונים משמעותיים).

אם מדובר בנסיעה יומית והחזר הוצאות, צריך להכניס לחשבון את כל הוצאות הרכב (ביטוח, רישוי, ירידת ערך וטיפולים). יש ברשת טבלאות שונות עם הנתונים הממוצעים הנ"ל.

פורסם

שנה שעברה הייתי נוסע 3-4 פעמים מאיזור חדרה לתל אביב בעונת החורף ללא מזגן ונסיעה יחסית רגועה,

לאחר מכן מתל אביב להרצליה ומהרצליה חזרה לתל אביב ומתל אביב חזרה לאיזור חדרה והסביבה.

המד דלק הראה שירד רבע טנק.

אשמח לחישוב מה זה אומר?:-P

סליחה על ההתעלקות.

פורסם

עשיתי את זה תקופה ארוכה והגעתי למסקנה שרב קו (רכבת) נוח יותר עבורי.

אם תיתן פרטים נוספים אדע לעזור לך.

אם לא בא לך לשתף פרטים בציבור אפשר גם בפרטי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בזמנו עשיתי חישוב קליל בנושא כשלמדתי פעם בשבוע בתל אביב, יצא לי בערך 60 שקלים הלוך/חזור במידה והפקקים לא נוראיים וכאן נכנס החישוב של הדלק וכמובן החנייה, מנגד נסיעה הלוך חזור ברכבת +קצת ברגל ואיזה בקבוק שתייה לא היו עולים לי יותר מ30 שקלים וכמובן לא צריך לחפש חנייה ולשלם עליה.

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם
על הדלק בלבד קיבלת פרטים בממוצע (ובלי למסור נתונים משמעותיים).

אם מדובר בנסיעה יומית והחזר הוצאות, צריך להכניס לחשבון את כל הוצאות הרכב (ביטוח, רישוי, ירידת ערך וטיפולים). יש ברשת טבלאות שונות עם הנתונים הממוצעים הנ"ל.

איפה אפשר למצוא טבלאות כאלה?? תודה

פורסם

אחת הדוגמאות הפחות עדכניות בתגובה #7.

בחיפוש פשוט בטוח שתמצא עוד דוגמאות.

כמובן שמדובר בחישוב ממוצע לרכב כללי ולא בחישוב מדוייק, שניתן לעשות רק בדיעבד.

• תוכן חדש...