Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהצלחה בפרוייקט!

לא ממש מכיר את GOLF 7, אבל לדעתי יכולת גם לקחת מתאם MOST לאופטי ולהתחבר ל BIT ONE.

מה לגבי בידוד? בבגג' לא יהיה ביבוד?

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

חיבור MOST יש במערכות שכולות ניווט - אין לי כזה.

בשלב זה אני לא מתכנן לעשות בידוד בבגאז׳. הרכב מגיע יחסית שקט מהחברה.

בלאון לא עשיתי בידוד בבגאז׳ וזה לא הפריע לי יותר מידי.

פורסם

הא, הבנתי. כי אם כן הייה לך MOST, זה יכול להיות סיפור נחמד יותר עם אופטי

לגבי בידוד, לפחוט מינימאלי לבגאז' יהיה טוב, בטח כאשר יש לך שם "מונסטר"

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

היום בצהריים הלכתי וקניתי משחת פוליש וסקוטצברייט.

השקעתי כחצי שעה כדי לראות אם בכלל תהיה שיפור עם המראה של המנוע, שכן הוא נראה קצת מוזנח.

אז הנה תמונה לפני (אפשר לראות את המשחה למעלה)

IMG_7290.jpg

והנה תמונה אחרי

IMG_7292.jpgIMG_7293.jpg

אפשר לראות שזה קצת פחות מלוכלכך ועם קצת פחות קורוזיה. יש כתמים על הברזל שידרשו הרבה Elbow grease ממני.

אבל! אם אני אשב על זה שעה שעתיים אני מאמין שאוכל להגיע לתוצאות מספקות!

המקום היחידי שקצת קשה להגיע אליו, ויש בו פס חלודה, זה החור אוורר.

פורסם

זו משימה לדרמל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לי יש לי, דבר איתי מחר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

המון תודה אדי!

יש לי שבוע קצת מטורף בעבודה ושבוע הבא אני בנסיעת ביזנס באנגליה. אבל אני אוודא לתפוס אותך במוצש הבא!

פורסם

נראה מעניין מאוד !

תוכל אולי להרחיב לגבי עלויות בניית הסאב ? ותהליך השחרור פה במכס ? כמה יצא העסק (של הסאב) אם יורשה לדעת ?

בהצלחה בבניה, מחכה לשמוע איך יצא :)

פורסם
לא כדאי לצבוע את זה? הייתי צובע עם ספריי זפת ממרחק מסויים שיקבל גוון "גס" ואז צבע כסוף מטאלי מט או כל צבע אחר לטעמך.

צביעה למנוע צריךלעשות בתהליך Anodizing או בתהליך צביעה באפיה (אבקה). ספריי זה לא פתרון יעיל וגם לא שורד הרבה זמן.

ספריי זפת? מממ.. קצת פחות נראה לי.

אני יותר אוהב את הצבע הטבעי של הברזל. הפוליש לא רק מוריד את הלכלוך והחלודה אלא גם יוצר שכבת הגנה על הברזל.

כמובן שכדי לקבל תוצאה יותר טובה נדרש להשקיע זמן בפוליש.

נראה מעניין מאוד !

תוכל אולי להרחיב לגבי עלויות בניית הסאב ? ותהליך השחרור פה במכס ? כמה יצא העסק (של הסאב) אם יורשה לדעת ?

בהצלחה בבניה, מחכה לשמוע איך יצא :)

עלות בניה של הסאב: זה משתנה כמובן מסאב לסאב וזה תלוי במחיר המנוע והמשקל שלו, גודל הסאב שאתה בונה (קוטר) ובחירת החלקים לטובת ביצועים.

עלות גסה של כ700 דולר להכל. מנוע כ200 דולר

ריקון עם באסקט, עלות תיקון, אריזה בארגז עץ ומשלוח פנימי כ380 דולר (אני מקבל הנחת חברים קטנה).

עלות שילוח ומיסים לארץ כ250 דולר.

מכיוון ששלחתי את החבילה לארץ דרך BUY2USA, המכס מחושב על מחיר המוצר כולל המשלוח המקומי בארה"ב בלבד ולא כולל את עלות השילוח לארץ. מדובר ב33 אחוז מיסים בסה"כ.

התהליך עם המכס מטופל על ידי BUY2 וזה כלול במחיר שילוח הסופי. לא חוויתי בעיית מכס איתם עד היום.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עוד עדכון - עוד פוליש!

אז חזרתי מאנגליה, היה לי שבוע מטורף חזרה בארץ וסוף סוף היה לי מעט זמן להתעסק בסאב הזה.

אז אחרי העבודה קניתי ערכת פוליש למקדחה ולדרמל

IMG_7455.jpg

משחה כבר יש לי אז הטענתי את הסוללה של המקדחה ויצאתי לדרך. עבדתי על זה כחצי שעה אז הנה התוצאות

IMG_7465.jpgIMG_7460.jpgIMG_7453.jpgIMG_7459.jpg

משום מה חלק מהתמונות על הצד - אחרי כעשור על מערכת הפעלה ווינדוס, אני חזרתי לMac OS אז תהיו סבלניים איתי, אני מתרגל ולומד ועוד לא מצאתי את הצייר :-P

פורסם

נראה שיש שיפור רציני.

האם הסאב יהיה מותקן עם המנוע מחוץ לתיבה? או בתיבה שקופה? כי אם לא, אני קצת מתקשה להבין למה לעבוד על פוליש כל כך קשה אלא אם כן זה פשוט כי מתחשק לך.

Pioneer TS-X150

פורסם

ככל הנראה בתוך התיבה - בלי חלון.

כן זה בזבוז זמן, אבל הסאב הזה הוא.. החלום שלי מאז 2007. עד שיש לי אחד כזה אז אני רוצה שהוא יהיה כמה שיותר במצב טוב.

• תוכן חדש...