Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הביט 10 עושה עבודה יפה מאוד ביכולת ביטול האיקולציה שלו - מנסיון.

אבל אני מנסה להבין מה ההגיון שהניע את מהנדסי הסאונד במערכת הזו להיראות ככה - או גורמים בטיחוטיים שהובילו אותם להשתיק תחום תדר אבל זה לא מסתדר עם ההגיון כי אם אני לוקח היענות כוח כזו ומגביר אותה - זה צריך להיות כואב להחריד.

בסופו של דבר ממה שאני מבין הם התאימו את היענות הכוח של המערכת לזו של הרמקולים והקבינה אבל אם זה נכון אז המידריינג'ים והטוויטרים שלהם מאוד לא נצילים בעוד הוופרים והסאב מאוד נצילים.

משהו שם פשוט הזוי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

shapin, אני מבין את הבלבול. סיפקת קישור לפוסט ספציפי בעוד ציטטת פוסט מפורום אחר והרבה יותר מפורט - בבקשה תדייק להבא או לפחות תציין מאיפה זה מגיע כשאתה מנסה לבסס את עמדתך.

הריספונס הישר היה בדיקה דרך כניסת הAUX של הביט.

אבל בכל מקרה, אין לי מערכת BOSE או B&O ולכן אני לא ממהר להסיק מסקנות שהריספונס שלהם נוראי כמו שראינו אצל הבחור הזה.

פורסם

דיוויד - כבר יצא לי לעבור התקנה של BIT 10 (שהיה של אבא שלי ויצא מהרכב שעכשיו שלי) בגולף GTI דור 7

אל תדאג - אתה לא תצא מאוכזב וזה עוד היה עם הרמקולים המקוריים בתוספת סאב וופר על מגבר חמישה ערוצים מסדרת PDX של אלפיין (שהפתיע אותי מאוד מאוד לטובה, למען האמת, מהסאב וופר והמונו של המגבר הזה נפלה לי הלסת).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רזו אתה צודק, התערבבו לי הפוסטים.

אדי, עברת כמה טרקים שאתה מכיר?, לא הורגשה שום נפילה\קפיצה באף תחום תדרים בצורה ברורה?

פורסם

אם אתה מדבר על הגולף שכיוונתי בה - לא הורגשה שום נפילה ולמען האמת הרמקולים המקוריים נותנים תוצאה נאה על הגברה - הטוויטרים בשבילי היו נעימים אבל בשביל רוב האנשים שאני מכיר הם אנמיים מידי - בעיני זה לא דבר רע.

בסובארו, כאשר היתה אצל אבא שלי, היתה (עדיין יש) מותקנת מערכת של ניפון - דאבל דין - סה"כ הסיגנל מלא שם מלחתכילה ועדיין - התוצאה לאחר דה-אקולציה של הביט 10 היתה מאוד מרשימה.

הסט שהיה מורכב שם היה מוראל הייבריד אוביישן 602 (שהוופרים מהסט הזה הם הוופרים בחתימה שלי) על קרוס פסיבי ועשיתי שם איזון על בסיס קריאת RTA ותיקון לפי שמיעה וההגברה היתה של סאן דאון 120.4D סה"כ התוצאה היתה סבירה.

מבחינת איזון המערכת היתה מאוד מאוזנת אבל מבחינת ניקיון צליל - אי אפשר להשוות את זה למקור דיגיטלי נקי וגם אי אפשר להשוות את זה למקור אנלוגי נקי וחזק.

Pioneer TS-X150

פורסם (נערך)

טוב לשמוע, לצערי אני עדיין "יאכל את עצמי" אם לא אגיע לסיגנל שטוח, סתם כי אני משוגע, לא כי זה יישמע לי באוזן.

בדיוק נכנסתי כדי לשאול מה קורה במידה ואני אחבר בנוסף ביט פליי לביט1, זה בעצם סורס אחר לגמרי בביט1 עם סיגנל משל עצמו נכון?

עדכון: אחרי שקראתי מה אנשים עוברים עם היחידה הזאת, אני מחליף את השאלה לPURE I20 או טאבלט, האם אוכל לדלג בין סורסים?

עריכה אחרונה על ידי shapin
פורסם

PURE I 20 זה מוצר מת.

הוא כבר לא מיוצר ומערכות ההפעלה החדשות של אפל כבר לא מסתנכרנות מולו.

כרגע למוצרי אפל יש לך שלוש ברירות -

iBOX של FOCAL שלא מוציא אופטי אלא מוציא SPDIF קואקס.

או

AMAS2 של מוסקוני

או HDMI EXTRACTOR ולתפור עליו פתרון.

הביט פליי הוא בסה"כ SOURCE שאתה יכול לחבר אליו הרבה סוגי מדיה, HDD ועוד לא מעט אופציות אבל זה בסופו של דבר PLAYER.

הפתרון הזה מתאים לאנשים שלא רוצים להתעסק עם הסמארטפונים שלהם או טאבלטים, אנשים שרוצים לשמור על מראה הרכב 100 אחוז מקורי ועדיין להיות מסוגלים להשתמש במערכת המקורית עצמה אבל לעבוד במקביל עם נגן היי אנד.

התוכנה של הביט פליי עדיין עוברת עדכונים אבל כמו כל מוצר שלהם - בסופו של דבר מגיע ליציבות ובשלות מלאה לשוק ומחזיק מעמד שנים.

אני משתמש כרגע בסמארטפון שלי בשילוב עם DAC שהוא ממיר לאופטי - ברגע שמערכת ההפעלה תעודכן לגרסא 6 או שארצה להחליף טלפון - AMAS2 זה הדבר הראשון שאני ארכוש.

Pioneer TS-X150

פורסם (נערך)

אדי התכוונת כמו כל מוצר שלהם שהם יוצרים הייפ מטורף שנים לפני שהוא מיוצר, ואז שהוא מיוצר יש עוד הייפ על השחרור ועוד כמה שנים עד שהוא בשל.

אין לי בעיה שיהיה לי IPOD במשענת יד או ליד המסך, מוסקוני זה לא אופציה בגלל הDRC העלוב שלהם, אני יותר בכיוון של H800.

עריכה אחרונה על ידי shapin
פורסם

זה אכן כך עם אודיסון - הם מוציאים לשוק חלק מהמוצרים עוד בזמן שהמחקר והפיתוח שלהם עדיין בריצה מצד שני - הם גם בגלל התכונה הזו מובילי טכנולוגיה מובהקים.

חד משמעית אם היה לי כרגע תקציב לרכוש את הBIT ONE HD שהוא לחלוטין אב טיפוס (מה שיש בארץ זה אפילו לפני תחילת ייצור סדרתי) - הייתי עושה זאת.

Pioneer TS-X150

פורסם

יש בארץ HD?, מעניין לראות.

אין לי ספק שהרבה יעברו אליו כשיצא, אנשים מאוד אוהבים את אודיסון, אבל הם לא מפסיקים לירות לעצמם ברגליים עם ההייפ המוקדם שלהם.

פורסם

אף פעם לא הייתי בעלים של מוצרי אודיסון, אבל כן אפשר למצוא ביקורות מאוד רעות על המוצרים שלהם משנים שעברו.

זה ממחיש את ההתפשרות על מנת לשחרר את המוצר במהרה בגלל כל הרעש שהם יוצרים וכתוצאה לא מתבצע מספיק QA.

אנחנו עדים לזה גם בעולם ההייטק - זה קורה כל הזמן.

בכל זאת לא הסתייגתי מהמוצרים שלהם כי כן קראתי דברים טובים מאוד בצידו השני של הספקטרום.

פורסם

סליחה שאני נדחף קצת, אבל אני קורא פה את הדברים ולא מסוגל להבין - למה לא להתקין פשוט ראש נוסף באוטו ? זה לא פתרון יותר נורמאלי ואפילו פשוט וזול יותר ?

פשוט לא מתחבר כל כך לדרך של להשתמש בראש לא איכותי ואז כביכול "לתקן" את האות ע"י מכשיר אחר ...

פורסם

איפה תתקין עוד יחידת ראש?

אי אפשר בתא כפפות מכיוון ששם נמצא המוח של המולטימדיה המקורי.

ציינתי כבר ששדרוג למכשיר דאבל דין בסיסי עם מתאמים מתחיל בעלות של כ4000 שח ואני לא מקבל את ה8 יציאות של הפרוססור, את היכולות חיתוך המתקדמות, האיקוולייזר וכל שאר הפיצ'רים, אלא רק מכשיר בסיסי של פיוניר (שאני גם ככה לא אוהב כלכך).

המערכת המקורית טובה, וזה לא שהיא לא איכותית אלא שהיא מוציאה צליל מעובד שתוכנן להפיק תוצאה סופית מכובדת מאוד. נוסיף על זה את עניין הנוחות, התפעול, התגובה המהירה והמראה של הOEM - עדיף להשאיר אותו איך שהוא.

פורסם

אפשר לשלוף את המקורי ולשים סינגל דין. אפשר לשים גם בלי קשר אבל זה להגיד שלום לחצי מהנדלן שם.

אבל מי לעזאזל רוצה רדיודיסק בתא כפפות?! זה הסטאפ הכי לא נוח שקיים, אין ראות של המכשיר בזמן נהיגה, זה מאוד מסוכן להתעסק איתו בזמן נהיגה שלא נדבר על זה שאין שליטה עליו בזמן נהיגה.

ממש לא רואה את זה כאופציה בכלל.

• תוכן חדש...