Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כמה חודשים שכרתי רכב מאחת החברות בארץ דרך החברה שאני עובד בה, עם יד על הלב - לא קרה אצלי שום נזק לרכב.

בהחזרה של הרכב נכנסתי למשרד ובוחן הרכב הלך לעשות סיבוב לראות את האוטו. לאחר זמן קצר מאד הוא חזר והכריז כי מצא נזק בבקלית אחורית. כשבאתי לראות על מה מדובר, הוא הצביע על שבר (לכאורה) מזערי בחלק הפנימי של הבקלית. כמובן שאמרתי שזה לא קרה אצלי, אבל הוא שומע את זה כל יום. כשהסתכלתי טוב על הנזק, ראיתי שאין שום סימן של פגיעה חיצונית שגרמה לשבר בחלק הפנימי של הבקלית, וכשהעברתי את הציפורן על מקום השבר, לא הרגשתי בשום סדק על הבקלית.

אמרתי לו שוב שזה לא קרה אצלי, והוא אמר שייראה מה לעשות.

בשבוע שעבר קיבלתי טלפון מהחברה שהם קיבלו חשבונית על שמי ע"ס 633 ש"ח בגלל נזק של בקלית, ביקשתי מהמנהלת שלא תשלם את זה כרגע כי אני רוצה לדבר עם החברה על הנושא.

לצערי לא השכלתי לצלם את הנזק המדובר, אבל עדיין נראה לי מוזר הסיפור, מכמה היבטים.

1. עד כמה מעמיקה ומקצועית הבדיקה שאני צריך לעשות לרכב כדי לוודא שהוא "נקי"? אני לא בטוח שעין לא מקצועית הייתה שמה לב לזה.

2. הזמן שבו לקח לבוחן ללכת לרכב ולחזור עם התוצאה היה מהיר מדי, ונראה שהוא כבר מכיר את הנזק, ורק מנסה לגלגל את זה על הלקוח.

3. לפי אופי המכה, זה נראה כמו "נזקי מזג אוויר". חשבתי על אפשרות שהבקלית התפוצצה קצת מבפנים בגלל שמש מאד חזקה.

אשמח אם תוכלו לשתף את דעתכם בנושא או להמליץ על דרך פעולה.

תודה רבה.

פורסם

דין פרוטה כדין מאה

השאלה אם שווה לך הזמן להתעסק עם זה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יש

אבל לך תוכיח את טענותיך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

הימור שלי - הנזק נעשה ע״י לקוח קודם ששילם על ביטוח נזקים מלא (כולל ביטול השתתפות עצמית). במקום לתקן, חיכו להפיל את זה על לקוח שלא עשה ביטוח מלא.

הלקחים:

1. תמיד לעשות ביטוח מלא כולל ביטול השתתפות עצמית.

2. אם בכל זאת קורה משהו כזה, לצלם מכל הזוויות במקום.

נראה לי שבמקרה שלך אין הרבה מה לעשות, מכיוון שאין לך שום הוכחה מצולמת לטובתך. אתה יכול (וזה מה שהייתי עושה) לפנות לשירות לקוחות/מחלקת פניות של החברה ולקוות לטוב. אם אתה או החברה שבה אתה עובד שוכרים שם רכבים בתדירות גבוהה תזכיר את זה בפניהם, זה יכול לעזור.

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם

מאוד מרגיז.

אני מציע שתלך ותראה שהם באמת החליפו / תיקנו את הנזק (לדעתי אין מצב שהם החליפו / תיקנו), הפעם תצלם, אם הם לא תיקנו שלח אותם בחזרה מאיפה שבאו.

Detailer.gif
  • תוכן חדש...