Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כאמור בכותרת, יש לי במוו 118I 136 כ"ס, מנוע 2000, שנת 2011.

אתמול הרכב הניע לאחר שיעול קל והיום כבר לא הניע (נמצא ליד הבית). בלחיצה על כפתור ההתנעה עושה רעש ולא מתקדם. אורות הפנים, רדיו וכו' עובדים בהיר וטוב אך אורות חיצוניים למשל לא.

האם מדובר במצבר, או שאולי כדאי לבחון בעיה אחת? אציין כי מדובר במצבר המקורי של הרכב ושמעולם לא חוויתי כל בעיה ברמת חשמל.

ככל שמדובר במצבר, מה לדעתכם לעשות?

1. לנסות להניע ולנסוע להחליף? אם כן -היכן (אני מחיפה)? אצל מי מיבואני המצברים או מקום אחר?

2. לקרוא לשירותי הדרך (בניסיון עבר פשוט טחנו אותי במחיר, שלא לומר עשו עבודות לא להיט)?

מאחר ואנו לפני יום שישי וחג, אשמח לעזרתכם בהקדם (מבקש עזרה כי האמת שהרבה מאוד זמן לא התמודדתי עם זה).

בתודה,

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אם יש לך/לאחד השכנים רב מודד, תמדוד מתח על המצבר במנוחה ובנסיון הנעה.

תנסה להניע עם כבלים.

סע למצבריה, שם יחברו לך מכשיר שמעמיס על המצבר ובודק כמה נמוך המתח נופל.

במידה והמצבר סיים את חייו, תקנה מצבר במקום.

Stay Dirty

פורסם

לדעתך זה המצבר?

מכל מקום, אין לי שכן עם רב מודד. אני יכול לנסות להניע, אם מניע- לאן לנסוע כדי לקבל מחיר שפוי? אני יודע שבאזור הקריות יש נציגות ישירה של שנפ, וורטה וכד׳ השא׳ אם הם יהיו יותר זולים ממקום אחר?

לצערי אני לא ליד האוטו ולא יכול לראות כמה אמפר אני צריך

בן

Sent from my iPhone using Tapatalk

BENJ:

ROY:

פורסם

בן כמה המצבר?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מקורי לדעתי. הסתכלתי ונראה שזה מצבר varta 55ah. כרגע לאחר עוד נסיון הנעה אין אפילו צליל מכפתור ההתנעה.

(אבל מאותתים נדלקים וגם בפנים אדיו וכד עובד).

באופן מוזר, אין נורה דולקת של העדר טעינה או טעינה נמוכה רק כל פעם נורה אחרת

אנסה להניע אח״כ. בחיפה איפה כדאי לרכוש?

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

אגב, אוטו דחפו הולך? הם עושים גם התקנות בשעות הערב נניח?

BENJ:

ROY:

פורסם

אגב, אוטו דחפו הולך? הם עושים גם התקנות בשעות הערב נניח?

BENJ:

ROY:

פורסם

זרם ההנעה הדרוש גבוה מאוד,

לעומת זאת חשמל בפנים הרכב יכול עדיין לעבוד כרגיל, הוא לא צורך הרבה זרם.

לא מכיר מצבריות בחיפה, אבל קח למשל מצבר של סטארט-אפ שזה בעצם וורטה.

Stay Dirty

פורסם

דיברתי עם אוטו דיפו, מצבר וורטה 55ah לפי פרטי האוטו שלי 650 ש״ח כולל התקנה + 20 חודשים אחריות.

נראה סביר?

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

סביר לשעה כזו.

אם תחסוך זה עוד כמה עשרות שקלים.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

הכל מסכימים? אם כן, נשמע לי טוב וכל שנותר לי לקוות הוא שמחר יניע ואוכל ליסוע לשם.

אגב, מישהו החליף שם מצבר, בפרט בסניף חוצות המפרץ, עדיף לאחרונה, ויכול להעיד על רמת השירות?

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

עדכון:

הבוקר הנעתי את הרכב עם רכב אחר (חבל שלא היה לי בוסטר קטן) בקלות יתרה. נסעתי לאוטו דיפו בחוצות המפרץ.

הבחור שם היה חביב מאוד (ויש לציין שהשירות בכלל, כולל הכל, היה מצוין). בדק את המצב ואמר שהטעינה תקינה כך שלהבנתו מדובר במצבר ותו לא. הוא היה מאוד ישר ואמר שהמצבר מראה 48% כך שעקרונית ניתן להמשיך לנסוע ואולם, אם האוטו יעמוד כמה ימים , לדעתו המצבר ישבוק שוב. הוא גם הציע (כי לא היה לו את המכשיר) שאבדוק אצל חשמלאי בדיקת מאמץ למצבר אם ארצה ואחזור אח"כ.

בשל שלל סיבות, ובפרט כי המצבר שלי היה המקורי (בן 5), כי כרגע היה מבצע על המצברים וכי האוטו לרוב עם אשתי החלטתי להחליף מצבר והותקן וורטא 60A עם 20 חודשי אחריות (במקור היה 55A). לקח בדיוק 5 דקות, כולל חיבור סוללת גיבוי וזהירות על הרכב - באמת שירות טוב. המצבר עלה 650 ש"ח אבל למי ששילם בתווים (יינות ביתן, תו הזהב וכד') היה עוד 7% הנחה אז יצא לי כ-600 ש"ח. נתן לי גם השתתפות בהגרלה על סיטרואן קקטוס (לא שאזכה).

מעבר לכך רכשתי מגבי בוש במבצע (זוג ב-100 ש"ח) ואפילו הבחור שהיה אדיב סידר לי מגב אחורי לבמוו (מה שמאוד קשה למצוא מחוץ לחברה).

אגב - קניתי תוסף לדלק, באיזה שלב שנמצא במיכל כדאי להוסיפו?

בן.

BENJ:

ROY:

• תוכן חדש...