Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגולף 125 שלי, יש אופציה לפתיחה וסגירה של כל החלונות בנגיעה קצרה במתג החלון. לאחרונה, התחילה תופעה שהחלון מאבד את היכולת לפתיחה/סגירה ב one touch' ואני חייב ללחוץ על המתג עד לסוף הפעולה.

אני כמובן מחזיק את המתג לחוץ עוד מספר שניות כשהגיע לקצה ואז האופציה להפעלה בנגיעה חוזרת....עד לכיבויי של הרכב. בדרך כלל לאחר כבויי והתנעה, שוב הרכב מאבד את יכולת ה one touch .

לפעמים זה מחזיק למספר פעמים של כיבויי והתנעה, אבל בדרך כלל פעם ביום אני צריך להחזיק את המתג לחוץ בכדי ל"החיות" את האופציה.

הבעיה קיימת רק בחלון הנהג!!! שאר שלושת החלונות מתנהגים ללא דופי.

בטיפול הקרוב אבקש במוסך לבדוק.

שאלתי אם יש פה משהוא שמכיר את התופעה ויודע איך ניתן להתמודד איתה.

מוכרח לציין שזה די מציק.....

תודה

פורסם

גם אצלי בגולף 7 שנת 2013 שמתי לב שזה קורה לעיתים, טרם הצלחתי להבין אם זה "באג" או פיצ'ר ובאיזה מקרים זה קורה, אבל לא נראה לי שזאת בעיה חשמלית או משהו בסגנון.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

חשבתי לנתק את המצבר ולאפס את המערכת, אבל מכיוון שבקרוב אני צריך לגשת לטיפול, אשאיר את הבעיה כמו שהיא ואתן להם לנסות להתמודד עם התופעה. יכול להיות שזה בעיה מוכרת ויוכלו לתת פתרון מהיר.

פורסם

בעיה זו קיימת גם אצלי, GTI 2015.

בעיה זו מופיעה בהדלקת המנוע ולפעמים נעלמת עם כבוי והדלקה מחדש...

גם אני מאפס בדיוק לפי המתואר מעלה.

פורסם

אצלי בגולף 6 אין את הבעיה הזאת

אצלי יש בעיה עם מנגנון ההיפוך של החלון נוסע

כשאני סוגר את החלון החלון תמיד מתנגד לי ונפתח שוב כאילו הוא חושב שמשהו מפריע בדרכו

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

• תוכן חדש...