Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי מאזדה mpv שנת 2004 יד שניה, בתקציב שלך עם, 145,000 ק"מ.

נפח 3000 גיר 5 הילוכים.

יש מקום לכל מה שאתה חולם.

תודה, אבל זה הרבה מנועה לנסיעות עירוניות קצרות.

פורסם

שברולט אופטרה היא מכונית משפחתית זולה עם ספסל אחורי מאד רחב, מנסיון שלושה כסאות ייכנסו שם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
שברולט אופטרה היא מכונית משפחתית זולה עם ספסל אחורי מאד רחב, מנסיון שלושה כסאות ייכנסו שם.

היתה לי כזאת, לפני ילדים, היא לא נראית רחבה במיוחד.

אשמח לדעת באיזה כסאות השתמשת,

כי בעיני זה פתרון סביר בהחלט.

פורסם (נערך)

יש לך נסיון עם קיה מג'נטיס ו-3 כסאות בטיחות?

באיזה כסאות השתמשת?

במקום להחליף אוטו, תחילף את הכסאות. אני הייתי בסרט הזה גם. ישנם כסאות צרים במיוחד, ללא התפשרות על הבטיחות (למשל קוסקו סנרה עם 5 כוכבים), וזה כמובן הרבה יותר זול. אני הכנסתי 3 כסאות ללגאסי 95, כריזמה 99 ולאנסר 2008.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם
במקום להחליף אוטו, תחילף את הכסאות. אני הייתי בסרט הזה גם. ישנם כסאות צרים במיוחד, ללא התפשרות על הבטיחות (למשל קוסקו סנרה עם 5 כוכבים), וזה כמובן הרבה יותר זול. אני הכנסתי 3 כסאות ללגאסי 95, כריזמה 99 ולאנסר 2008.

על מה אתה ממליץ מלבד קוסקו סנרה?

לשכן יש קוסקו ברכב. שאלתי אותו לגבי נוחות - הוא סיפר שכשהם מתכננים נסיעה ארוכה - הוא מעביר מרכב של אישתו את האוונפלו.

עדיין בקשתי לקבל אותו להתנסות

פורסם

אין לי נסיון עם מושבים אחרים, ומעולם לא נשמעו מכיוון המושב האחורי תלונות על חוסר נוחות ( ונשמעו תלונות אחרות, מתי מגיעים? אני צמא / רעב / צריך פיפי...)

:turn-l:
פורסם
אין לי נסיון עם מושבים אחרים, ומעולם לא נשמעו מכיוון המושב האחורי תלונות על חוסר נוחות ( ונשמעו תלונות אחרות, מתי מגיעים? אני צמא / רעב / צריך פיפי...)

חחח,

סבבה, אני מקווה שהיום יהיה לשכן דקה להעביר את הקוסקו אלינו.

תודה

Guest ספורטמוטורי
פורסם

פותש, אני ממליץ לך לבדוק פיגו 301 משנת 2013, הרכב מרווח מאוד עם בגאז' ענק, אמנם לי יש רק 2 כסאות לילדים, אך יש באמצע הרבה מקום שלא נראה לי תהיה בעיה להכניס כסא שלישי,

במידה ותרצה אשמח לצלם את המצב כרגע עם 2 כסאות ולשלוח לך בפרטי.

• תוכן חדש...