Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אודה להמלצה על רכב שיכול להכיל 3 כסאות בטיחות (לא בוסטרים!!) די רחבים.

תקציב עד 30, אך רצוי פחות (כמובן!)

ישמש רכב שני במשפחה, לנסיעות קצרות (בעיקר עירוניות)

לאנשים לא מפונקים ("גיר ידני - זה הכי" ו"רעש מנוע זה מוסיקה הכי טובה לנסיעה")

חייב להיות בטיחותי ואמין.

תודה!

פורסם (נערך)

אתה רוצה גם וגם וגם. בעייה...

הייתי הולך על ה C4 פיקאסו שנת 2009 עם מנוע 2000 (לא 1600) . רק מה : בגיל הזה יש כבר כמה בעיות בלאי חשמל,,גיר... אז סעיף האמינות לא ממש חזק.

יש כאלה שימליצו על פוקוס ישנה או טיוטה אוונסיס אבל אף אחת מהן לא ברמת הנוחות והמחיר של הפיקאסו.

לחלופין יש מסחריות קטנות כמו רנו לוגאן או ברלינגו מולטיספייס שבהן לפעמים גיר ידני,אמינות טובה אבל הבטיחות פחותה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

מבחינת תקציב אתה בדיוק על קו התפר בין לרכוש רנו סניק 2008 - דור שני + בערך 10 אלף ש"ח עודף שישאר לך או בין סניק דור 3 מ-2010 שיצריך ממך למתוח את התקציב בין 5-10 אלף ש"ח.

מבחינת הצרכים, הסניק תפור בדיוק ל-3 כיסאות בטיחות מאוחר - הספסל האחורי מפוצל ל-3 מושבים נפרדים בנוסף יש תא מטען טוב וכמובן בטיחות מעולה. הרכב גם מאובזר יחסית ועם כל מיני תאי איחסון חכמים וכו'.

מבחינת אמינות ברנו, דגמי 08 ואילך מראים שיפור באמינות אך לדעתי שווה להתאמץ קצת לדגמי 2010 שם השיפור באמינות ניכר יותר בנוסף המנוע (2000) הוא מנוע של ניסאן.

פורסם

אבל הגיר הוא רציף של ניסאן, שמעתי על כשלים בו.

עוד אופציה- רכב מנהלים מרווח, נניח קיה מג'נטיס עם מנוע 2.0 שנסחרות במחירי זנות יחסית לתמורה.

פורסם
אתה רוצה גם וגם וגם. בעייה...

יש כאלה שימליצו על פוקוס ישנה או טיוטה אוונסיס אבל אף אחת מהן לא ברמת הנוחות והמחיר של הפיקאסו.

לחלופין יש מסחריות קטנות כמו רנו לוגאן או ברלינגו מולטיספייס שבהן לפעמים גיר ידני,אמינות טובה אבל הבטיחות פחותה.

אנחנו ממש לא מפונקים. במיוחד שזה רכב שני שישמש לנסעיות קצרות.

פיקאסו - כבר בבדיקה.

מה זה פוקוס ישנה?

טיוטה אוונסיס - אתה בטוח? יש תת דגם ספציפי?

עוד אופציה- רכב מנהלים מרווח, נניח קיה מג'נטיס עם מנוע 2.0 שנסחרות במחירי זנות יחסית לתמורה.

יש לך נסיון עם קיה מג'נטיס ו-3 כסאות בטיחות?

באיזה כסאות השתמשת?

יש לי כעת אופל אומגה שלא מצליחה להכיל 3 כסאות במושב האחורי ובשל כך, נראה, נצטרך להפרד ממנה.

מבחינת תקציב אתה בדיוק על קו התפר בין לרכוש רנו סניק 2008 - דור שני + בערך 10 אלף ש"ח עודף שישאר לך או בין סניק דור 3 מ-2010 שיצריך ממך למתוח את התקציב בין 5-10 אלף ש"ח.

מבחינת הצרכים, הסניק תפור בדיוק ל-3 כיסאות בטיחות מאוחר - הספסל האחורי מפוצל ל-3 מושבים נפרדים בנוסף יש תא מטען טוב וכמובן בטיחות מעולה. הרכב גם מאובזר יחסית ועם כל מיני תאי איחסון חכמים וכו'.

מבחינת אמינות ברנו, דגמי 08 ואילך מראים שיפור באמינות אך לדעתי שווה להתאמץ קצת לדגמי 2010 שם השיפור באמינות ניכר יותר בנוסף המנוע (2000) הוא מנוע של ניסאן.

תודה על הסבר מפורט, בהחלט אבדוק את האופציה!

פורסם
מחזק את קודמי. אם הסניק 2010+ נכנסת לתקציב אז בהחלט מומלץ .

מסקירה של לוח יד 2 - הרכבים מגיעים עם ק"מ גבוהה, למדי, לגיל זה :(

בכלל, כל הרכבים של 7 מקומות שמצאתי בהמלצות וקרובים לתקציב - רובם מוצעים ביד 2 עם ק"מ מעל 200 אלף

פורסם (נערך)

השכן מכר C4 picasso מודל 2008 ב 18K .

,

אני לא המלצתי לך על ה 308sw.

אני יכול לדרישות שלך להציע 307sw .

רק שים לב , רכב צרפתי דורש טיפולים בזמן אחרת זה צרות על צרות .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

רגע... אני רואה 308sw גם ב 2009 אז יש סיכוי שזו כן תכנס לתקציב. נפוצה יותר במגזר הדתי.

בכל מקרה הדגם המרווח המשיך עד 2012

פורסם

רק לתשומת ליבך כל ההמלצות כאן (308, סניק ישנות וביחוד בC4) הם לא רכבים הכי אמינים שבעולם ואתה צריך להיות מוכן נפשית, שפעם ב...אתה הולך לבלות במוסך,

פורסם (נערך)

לביא צודק בעקרון אבל במסגרת המגבלות והתקציב של פות"ש: זה מה יש.

בהחלט עדיף רכב עם קבלות ,מטופל בקביעות ועם חלפים מקוריים. צרפתית בת 7 יהיו תקלות אבל עם כל אלה היא תעלה פחות מיפנית מקבילה ותהיה שימושית יותר.

כבר כתבתי שפות"ש מנסה למצוא רכב שהוא מצטיין בהכל ואין חיה כזו.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
רק לתשומת ליבך כל ההמלצות כאן (308, סניק ישנות וביחוד בC4) הם לא רכבים הכי אמינים שבעולם ואתה צריך להיות מוכן נפשית, שפעם ב...אתה הולך לבלות במוסך,

כן, זה ברור.

אם כי, היתה ברשותי פז'ו 309 מנוע 1.4 במשך 20 שנים נפלאות.

גמרו לי אותה בתאונה :cry:

אשתדל ללכת על שנתון גבוהה וק"מ נמוך וכמובן - לבחון לפני קניה.

• תוכן חדש...